Овен Днес е възможно да Ви бъде трудно да прецените,

...
Овен Днес е възможно да Ви бъде трудно да прецените,
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 юни: Денят носи много проблеми в любовта на 4 зодии

Овен
Днес е допустимо да Ви бъде мъчно да прецените, по какъв начин и по кое време да проявявате сдържаност. В бизнеса или в професионалния подтекст ще бъде по-лесно да извършите това - утринен спор ще Ви принуди да видите обстановката по-ясно, и в по-правдива светлина. Но в това, което се отнася до връзки, ще Ви е по-трудно. Например по никакъв метод няма да можете да извършите вярна преценка, по какъв начин е най-добре да постъпите в затрудняваща Ви и объркана фамилна обстановка. По-добре е да се презастраховате и да деянията по-голяма толерантност, в сравнение с да потвърждавате правотата си.

Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
Ако може да си визиите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознанства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Ако разчитате единствено на себе си, няма да съставлява компликация да се справите с всяка настояща задача. През този ден може да Ви се появят доста задължения. Това е уместно време, с цел да си върнете (отработите) задълженията. Не е изключено да се наложи да се заемете с непознати проблеми. При това безкористната помощ, която ще им окажете, може да донесе и на Вас непредвидени приходи. Може и откровено да Ви се отблагодарят за направените услуги.

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Днес сте доста стремителни: не вървите, а напряко летите в живота, увличайки със себе си тези, на които духът на приключенията не им е непознат. Привлекателни сте и излъчвате омагьосване, което неизбежно работи на дейните, ярки и необикновени хора. „ Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки огромното количество разнородни събития, денят няма да се окаже изтощителен. Текущите задания ще решавате хазартно, а ненадейно зародилите трудности ще преодолявате въодушевено.

Козирог
Устройте си общ ден с наименование „ Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато ще се храните един-друг с ягоди, банани или всевъзможни вкусотии с ръка, Хем ще се витаминизирате с толкоз деликатност и угриженост...

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ разбор” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
За Вас през днешния ден най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, огромно и значимо сред Вас и Вашия обичан човек. В най- положителния случай то може неусетно да мине около Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи... Не си правете такава неприятна услуга!...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР