Овен: Днес е подходящ ден за това да се срещнете

...
Овен: Днес е подходящ ден за това да се срещнете
Коментари Харесай

ХОРОСКОП: Лъвът ще има много запознанства

Овен: Днес е подобаващ ден за това да се срещнете със съидейници, с които да обсъдите ваши общи планове. Хубаво е да имате ясни планове, само че не е желателно да оставяте обстановките на самотек. У дома са вероятни спорове.

Телец: Намерете време да се разтоварите в спокойна конюнктура и да превключите на нещо просто и прелестно. Може да идете на шопинг или да поизлезете с приятна компания. Не се напрягате във връзка с контакти, общувайте единствено когато ви е належащо, като посветите свободното си време на персонални занимания и увлечения. Близнаци: Днес може да се случат събития, което да разредят напрежението, което усещате напоследък. Повечето контакти през днешния ден ще бъдат съпровождани от огромен напор на страсти.

Рак: Не е изключено да не се чувствате доста в свои води, до момента в който работите, само че това ще внесе раздвижване в активността ви и ще ви накара да преразгледате проекти и да обсъдите с сътрудници слабите места. Внимавайте да не губите и да не бъркате информация или документи.

Лъв: Днес ще имате голям брой нови забавни срещи и запознанства, само че не бързайте да си вършиме съществени проекти. Отнасяйте се с схващане към хората, които демонстрират неспокойствие – нищо чудно по този метод да съумеете да погледнете и себе си в профил. Дева: Не подценявайте своята интуицията, която ще ви дава най-точни упътвания с какво да се заемете. Виртуални контакти, търсене на информация, предпочитание да научите нещо ново ще оправдават упованията ви. Може да посветите деня на спорт, да излезете измежду природата.

Везни: Днес от огромно значение ще е значим разговорът с колегата, може да се разберете за доста неща. Не бъдете спестовни на похвали, в случай че желаете да придвижите връзките в мечтаната от вас посока.

Скорпион: Ваши сътрудници ще се опитат да ви трансферират отговорности, да вземате решения и да изпълнявате непозната работа. Междувременно гледайте да се поддържате в тонус. Вечерта не си позволявайте да проявявате ревнивост към колегата ви.

Стрелец: Не си позволявайте да преувеличавате и да прибързвате в своите реакции. Рискувате да извършите от мухата слон, в случай че нещо ви интересува мощно. Полезно ще ви е да се натоварите с работа, най-добре – физическа.

Козирог: Днес не е изключено събитията да задействат вътрешните ви запаси и тесни, дълбоки и прочувствени контакти. Това може да влезе в несъгласие с потребността ви от тишина, успокоение и отдръпване от външния свят.

Водолей: На всяка цена отделете повече време за себе си потребността да се потопите във вашия личен свят. В работата, в случай че е опция, прехвърлете част от отговорностите на другите.

Риби: Днес е добре да си останете вкъщи и да се посветите на ваши обичани домашни действия, само че единствено такива, които ви носят наслаждение. Сега е доста значимо да не се дразните с неприятни неща./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР