Овен Днес бъдете верни на убежденията си, но не изключвайте

...
Овен Днес бъдете верни на убежденията си, но не изключвайте
Коментари Харесай

Вижте какво са ни приготвили звездите за днешния ден

Овен
Днес бъдете правилни на убежденията си, само че не изключвайте опцията позицията ви да може да се промени в даден миг. Това е ден за приемливост.

Телец
Подозренията ви може и да се окажат основателни, само че до момента в който това не стане ясно се дръжте по този начин, като че ли нищо не се е случило. Това е ден за самоконтрол.

Близнаци
Представете си нещата, по този начин както желаете да наподобяват и вероятността те да случат тъкмо по този метод ще се увеличи. Оптимизмът прави чудеса!

Рак
Не се осланяйте на остарелия си опит. Хората са разнообразни и малко евентуално е една формула да работи за всички. Не инцидентно е фиктивен самостоятелният метод.

Лъв
Този вторник ще е добър, поради поуките, които сте си взели от миналия интервал. Нямате право на повтаряне на същите неточности, макар че не съществува подобен риск.

Дева
Денят ще премине доста прелестно. Чак ще ви е гняв, че не сте обърнали задоволително внимание на някои моменти. Вечерта може да си легнете по-рано, с цел да върнете лентата обратно и да преживеете още веднъж хубавите моменти.

Везни
Днес имате цялостното право да подложите на подозрение информацията, която ви се предлага, без да се обвинявате за това. Това е ден за изследване и инспекция.

Скорпион
Този вторник ще получите забавно предложение. Ще ви се желае да се втурнете през глава в него. Помислете добре по какъв начин ще може да го съчетаете с останалите си задължения.

Стрелец
Денят ще ви донесе информация, която е добре да употребявате да своето лично развиване и изгода. Оставете другите да вършат каквото желаят, значимото е вие по какъв начин ще излезете от обстановката и би трябвало да се опитате да го извършите в действителност добре.КозирогВремето ще покаже дали сте били прави или не. Сега е значимо да действате съгласно вашия персонален морал, а не поради някого. В този живот нямаме прекомерно доста време да бъдем себе си.

Водолей
Този вторник ще ви накара да тичате повече в сравнение с сте възнамерявали. Запишете си основните хрумвания и не забравяйте написаното. Ще ви потрябва в цялата тази блъсканица. Вечерта може да си позволите чаша вино.

Риби
Денят дава обещание да е споделен, единствено в случай че вие самите сте подготвени да отвърнете с самообладание и реципрочност. В противоположен случай няма за какво да се сърдите. Малцина са тези, които се раздават безусловно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР