Овен Джакомо КазановаТой: Той смята че е страшно добър в

...
Овен Джакомо КазановаТой: Той смята че е страшно добър в
Коментари Харесай

Как зодиите правят кекс

Овен
Джакомо Казанова


Той: Той счита че е ужасно добър в секса и упорства да го вършиме на всички места. Не е взискателен към партньорките, въпреки всичко в секса значимият е той, самият. Любим номер му е да изчезне без предизвестие и след известно време да цъфне на прага ви – ни лук ял, ни лук мирисал. Под този знак се е родил Джакомо Казанова.

Тя: Заради секса би зарязала и най-свестния човек и би се обвързала с цялостен простак. Във връзката дамата Овен е като дете – капризничи, тръшка се, прави подиуми на ревнивост. Както й е пай фитилът, от гняв може да ви кръшне с първия срещнат.

Телец
Пъпът на Земята


Той: Мъжът Телец е уверен, че той, персонално, е пъпът на Земята. Към обичаната брачна половинка или другарка е подозрителен и тираничен. Идеалът му за жена е майка му. А висшата идилия: той – като тюлен на дивана, тв приемникът работи, на масичката са подредени питиета и мезета.

Тя: Жената Телец е полова и пощелива. Но държи на фамилията и евентуално ще ви остане вярна. Създава усещане на романтичка и глезана, само че ще видите, че е в отлична спортна форма, когато стартира да мята по вас вази, пепелници и тигани. Вие единствено се постарайте да я вбесите.

Близнаци
Любител на новостите


Той: Близнаците са измежду най-големите извратеняци. Когато става въпрос за секс – желаят да опитат всичко. Виртуози са в издевателството и могат с кука да ви извадят душата, да я извият на фльонга и да я хвърлят под инцидентно минаваща катафалка. Имат потребност от многообразие и неустановеност, другояче го хваща съклетът.

Тя: Загубата на обичания разпалва ловната й пристрастеност, която неправилно приема за дълбока и нещастна обич. В мъжа търси духовна непосредственост и положително материално състояние и би се примирила, в случай че в леглото нещата не са съвършени. Това не й пречи да кръшне при случай.

Рак
Учебник по логика на психиката


Той: Никой не може да изиграе по този начин добре „оскърбената добродетел“, както виновният Рак. Поводи за кавги не липсват. Настроението му се трансформира съгласно етапите на Луната, атмосферното налягане и посоката напразно. Мамино синче е във всичко, с изключение на в секса.

Тя: Сакън, да не се разплаче! Няма по-жална картинка от опечалената жена Рак. Тя е енциклопедия на комплексите и предразсъдъците – по нея се учат всички млади психиатри. Критиката в никакъв случай не й работи градивно, в противен случай разярява я. Ако запомните това просто предписание, ще си живеете добре с нея.

Лъв
Не-от-ра-зим ухажор


Той: Високомерен е, само че в това време и задоволително милосърден, с цел да таи нанесените му обиди и оскърбления. Обещае ли ви нещо, безусловно ще го извърши, стига да не не помни. Ако желаете мир и благополучие, ежедневно го уверявайте, че в леглото е просто не-от-ра-зим!

Тя: Тщеславна и властна, Лъвицата има невероятната дарба да си измисля аргументи да бъде нещастна. При свада ще ви засипе с огън и жупел, ще се врътне и ще се надуе. Понеже е центърът на Вселената, ще чака вие да припълзите назад, без значение чия в действителност е виновността за абсурда.

Дева
Без фикция


Той: Някои дами е добре да могат да носят на пердах. Партньорката на мъжа Дева би трябвало да може да търпи рецензия. Това е главното, което ще й се наложи да търпи, до момента в който има връзка с Девата. Ако приказваме за секса – има и мъже Деви, които са умели любовници, само че те са по-скоро изключение.

Тя: Очевидно е, че в случай че ви вършат забележки, то те са единствено за ваше положително. Кой ви е крив, като не сте научени на ред и дисциплинираност? Сексуалната фикция на Девите се разгръща най-много до три пози. Колкото и да е необичайно, Девите биха живяли с несретник и лентяй, стига да го обичат.

Везни
Любовна птичка


Той: Казват, че мъжете Везни били най-хубавите любовници – артистични, грижовни и изобретателни. Но единствено при изискване, че Слънцето им се намира в подобаващата планета. Всеизвестно е, че Везните са като любовната птичка – постоянно остават вечно с един сътрудник.

Тя: Везната от дете е уверена, че е неотразима. Затова на нея й е необходим не обичан или брачен партньор, а на първо място почитател. Човек, който е в положение да оцени нейната уникалност, да се възхищава от външността, усета и острия й разум. В подмяна дамата Везни е подготвена да елементарни на колегата си съвсем всичко, даже невярност.

Скорпион
Всички други са нули


Той: От пари не се интересува, само че помни по кое време сте не запомнили да му купите подарък за някой празник. „Вярност“ е дума от книгите, без всякаква връзка със фамилните проблеми на Скорпиона. След 40-те множеството мъже Скорпиони се развеждат с гръм и тропот.

Тя: Първо би трябвало да изясним, че дамите, които не са Скорпиони, са безспорни нули в секса. Това е главната причина, заради която дамата Скорпион изпада в бяс, когато разбере че са й изневерили. Яростта й не предстои на изложение. Всеки би трябвало персонално да се увери какво е чувството и, в случай че му стиска, дано отново я ядоса.

Стрелец
Зациклил в работата


Той: Зациклил на тематика работа и кариера, Стрелецът се отличава с чудесно казармено възприятие за комизъм и средновековна галантност. Те са прехвалени любовници, които скачат от легло в легло, а в паузите четат трактати срещу женската ревнивост. На старини пишат записки, които са цялостна небивалица от кора до кора.

Тя: Жената Стрелец е Казанова във фуста. Тщестлавна е и си фантазира, че е полова манна небесна за който и да е мъж. Без задръжки споделя за предходните си гаджета. Тя е фантазия и за романтика, и за перверзника, тъй като мутира съгласно неговите показа.

Козирог
Деспот и тиранин


Той: Козирогът е самолюбив и сластен. Напълно вярно счита всички дами за развратници, а всички хора – за основани за да му усложняват живота и да го нервират. Този, който дръзне да го обиди, попада за безконечни времена в черните му описи.

Тя: Комплексарка е. Външно пази хладнокръвие, а вътрешно ври и кипи от пристрастености. Свръхемоционалната й душа има потребност от разреждане на заряда. Това става най-малко един път седмично под формата на гръмотевични кавги. Не скучае, даже да е сама, защото от самото начало е заета да търси проблеми там, където ги няма.

Водолей
Напълно задръстен


Той: В секса са изцяло задръстени. Ако дамата не направи първата крачка, в никакъв случай нищо няма да се случи. В леглото е дилетант и някои неща единствено ги подозира по какъв начин стават. Налага се възлюбената да го образова, само че той несъмнено не е добър възпитаник.

Тя: Тя е съблазнителка и измамница в тяло на девственица, с две думи: живо зло. Под този знак се е родила змията, изкушила Ева в райската градина. Мрази да гледат на нея като на полов обект и ненавижда, когато се държат с нея, като с безполова. Предпочита да кара камион и да ремонтира врата, вместо да готви и шета.

Риби
Прави от дамата принцеса


Той: Отличава ги циничното възприятие за комизъм и способността им безкрай да беседват, най-много със себе си. Поради неналичието на твърди убеждения, никой не може да им хване спатиите – в какво имат вяра, какви хора харесват. Иначе са кавалери и знаят по какъв начин да накарат една жена да се усеща принцеса.

Тя: Рибите от женски пол се носят из океана на илюзиите. Почти без сили са, тъй като непрекъснато се борят с възприятието, че са предадени. От кого и за какво – не е ясно. Тъкмо тази горест се демонстрира и в секса, който кардинално е втората им естествена среда, след океана на илюзиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР