Овен Действията ви говорят по-силно от думите. Можете да станете

...
Овен Действията ви говорят по-силно от думите. Можете да станете
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 февруари: Ужасен ден за 4 зодии

Овен
Действията ви приказват по-силно от думите. Можете да станете водач и да водите другите, като давате заслужен образец. Не бързайте да приемате нови благоприятни условия, първо оценете вероятностите.

Телец
Отличавате се с прагматичен взор върху нещата, оценявате ги от позиция на материалните облаги. Творческият метод към ръководството на вашите финанси може да ви помогне да подобрите доста настоящата обстановка.

Близнаци
Не очаквайте денят ви да е спокоен. Това е забързано, стресиращо време, когато са вероятни необикновени обстановки. Разумността е вашият ключ към триумфа. На този ден вие сте в положение да измененията общия ход на събитията без даже да се намесвате непосредствено.

Рак
Днес сте склонни да обръщате прекалено много внимание на елементи, които не са толкоз значими. Може да има повече неща за извършване от нормално. Трябва да внимавате с парите. Спонтанните покупки и покупко-продажби, направени небрежно, не постоянно са сполучливи.

Лъв
Ще са нужни старания, с цел да постигнете мечтаните резултати, само че сте подготвени да работите интензивно. Може би желаете да изглеждате като воин в очите на другите, само че не забравяйте, че имате свои лични каузи, които не търпят закъснение.

Дева
Емоциите са сложни за справяне, изключително при започване на деня. Те могат да ви подбуден да вършиме неща, за които по-късно може да съжалявате. Затова помислете два пъти преди да следвате всеки собствен подтик, пробвайте се да оцените последствията от вашите дейности.

Везни
Подходящо време да работите върху себе си - да се отървете от комплекси, да преоцените минали събития и така нататък В резултат на това изцелението може да се случи на доста равнища и животът ще се промени към по-добро.

Скорпион
Планетарното въздействие може да ви подтикне към смели начинания, които не бихте посмели да предприемете при други условия. Семейните каузи и връзките с родственици ще изискват доста внимание.

Стрелец
Денят може да бъде белязан от разнообразни ексцентрични обстановки, както в работата, по този начин и в персоналния живот. Можете да разчитате на поддръжката на хора по-опитни по възраст или статус. Не подценявайте препоръките им.

Козирог
Не забравяйте, че вашето импулсивно държание и недомислени дейности могат доста да попречат на вашите каузи. Ако желаете да постигнете триумф, доста е значимо да сте в естетика с други хора.

Водолей
Имате решителността да рискувате, подготвени сте да вземете смели решения и неотложно да започнете да действате за тяхното осъществяване. За страдание вашите решения може да не са добре премислени.

Риби
Вероятно ще имате повече неща за извършване от нормално. Първоначално може да е мъчно бързо да превключвате от едно към друго, само че можете да се справите. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР