Овен - Десетка мечове Разруха Предстоят ви първо кулминация, а

...
Овен - Десетка мечове Разруха Предстоят ви първо кулминация, а
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп

Овен - Десетка мечове
Разруха

Предстоят ви първо кулминационна точка, а по-късно и краят на един стадий от живота ви. Силните вражди от предишното, вътрешната битка, която сте водили, подпалват изострения спор. Маските се смъкват, спорът води до разрушаването на остарелия ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува по-късно и началото на нова епоха.
Телец - Любовниците
Взаимоотношение

Предстои раждането на една скъпа и равностойна връзка – интимна, само че не наложително полова. Връзката ще е на по-високо равнище. В нея ще намерите обич, взаимно съгласие, дълбоки усеща. Хармоничният поток от сила ще сътвори възприятието на лекост и комфорт. Най-накрая ще получите по този начин мечтаното доверие и независимост във връзката с колегата си.
Близнаци - Десетка жезли
Угнетение

Поемате прекомерно доста отговорности и изключителни задължения. Чувствате голям душевен напън върху себе си. Самоограничавате се и действате под опциите си. Чувствате се като че ли сте в невъзможност. Не се тормозете, пред вас следва огромен триумф.
Рак - Колелото на ориста
Шанс

Пред вас следва непредсказуемо развиване на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е преломен миг за вас. Каквото и да ви чака, бъдете подготвени да го посрещнете. Засилва се цялата сила към вас, тъй като имате да извървите дълъг път. Бъдете дейни през този интервал, взимайте самодейността в свои ръце, действайте със размах. Сега за вас стартира нов житейски цикъл, в който е значимо да приемете нещата такива, каквито са.
Лъв - Асо жезли
Страсти

Това е интервал на мощни пристрастености. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови хрумвания, предстоят ви нови инициативи. Това е времето, в което да започнете всичко – тук и в този момент! Ще се чувствате като че ли някой от вътрешната страна ви възпламенява и ви дава сила за деяние. Авантюри, обич, секс, жизнеспособност и надделяваща мощ ще ви съпътстват през този интервал. Внимавайте обаче с експанзията, която също ще бъде доста мощна! Дръжте я под надзор.
Дева - Сила
Доверие

Периодът ще е изпълнен с обич и пристрастеност към живота. Ще чувствате мощ и прилив на вътрешна сила, която ще ви дава опция да контролирате обстановките към вас. Проявявайте храброст, прилагайте нежна мощ, където е належащо. Чувствайте и събирайте прилива на сили, който идва от недрата на земята към вас. Почувствайте благословията на небесата и проявете състрадание.
Везни - Дъщеря на камъните
Възможности

През този интервал ще би трябвало да се стремите към нови познания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете доста съсредоточени, с цел да не изпуснете значимия урок, който ориста ви е приготвила. Ще имате неочаквани проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви оказват помощ в сложните моменти. За всички вас предстоят доста нови благоприятни условия. Изправени сте пред нов стадий от вашия живот.
Скорпион - Осмица чаши
Провал

Чувствате се неспособни да действате през този интервал. Отказвате се от триумфа и сте пред прочувствен срив. Давате повече, в сравнение с получавате, и това ви води до загуба на вяра. Плановете ви пропадат поради вашето отвращение, да се справите с проблемите. Партньорите ви и хората към вас се отмятат от дадените обещания. Чувствате се съкрушени и изтощени от всичко. Проблемите са скрити под повърхността. Това е интервалът, в който би трябвало да решите дали да потеглите в нова посока, или да оставите нещата такива, каквито са.
Стрелец - Петица мечове
Поражение

Предстои ви първата стъпка в незнайна посока. Правите самоуверен опит за възстановяване на сегашната обстановка, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на всекидневието, избягвате някаква заплаха. Необходимо е да положите повече старания, само че напредъкът е почнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този интервал ще пътуват в чужбина и/ли по вода.
Козирог - Еон
Възраждане

През този интервал ви чакат възобновление и обновяване. Мракът отстъпва пред светлината, зараждат се нови неща в резултат на положени от вас старания. След дългото блуждаене и неведение по кой път да тръгнете осъзнавате, че средата е най-хубавото решение. Настъпва време за промени, изпълнени сте с екстаз от това, че сте взели най-правилните решения. Предстои един прочувствен интервал, през който висшите сили бдят над всички вас.
Водолей - Шестица жезли
Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на персоналните ви старания, които полагате през този интервал. Вдъхновявате близките с дейностите си и непреклонността ви пред провалите. Напредъкът е пред вас и ще се дължи напълно на упорития труд, който полагате. Чувствате нараснала сила и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.
Риби - Десетка камъни
Богатство

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този интервал. Прозорливостта ви подсигурява триумф. Оставате правилни на полезностите си. Постигате задачите си, като проявявате положително отношение към другите. Изпълнявайте проектите си до дъно. Получавате и се наслаждавате на известност, реализирана с дипломация и самообладание. За доста от вас ще има парични приходи.

Маг Розали, " Телеграф "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР