Овен Денят се очертава като ангажиран най-вече в професионален план.

...
Овен Денят се очертава като ангажиран най-вече в професионален план.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес: Скорпионите ще са по-заети от обикновено, Козирозите ще са дейни и енергични

Овен
Денят се обрисува като зает най-много в професионален проект. От вас ще се чака да отбраните позицията си и да поемете нужните отговорности. От вашите дейности ще зависят доста хора, тъй че бъдете прецизни и не действайте под напора на страстите.

Телец
Днес ще сте настроени по-философски към нещата от живота и даже на моменти може да забравите някои значими детайли от прозата на битието. Благоприятни са всевъзможен жанр пътувания, изключително в случай че се касае за повишение на квалификацията ви.

Близнаци
Днес може да сте много мнителни към всичко, което се случва към вас, а това ще ви изнерви излишно. Опитайте се да овладявате страстите си, в противоположен случай може съществено да нагрубите някого. За предпочитане е независимата работа, с цел да избегнете борбата.

Рак
Днес ще би трябвало да признаете на другите, че също имат някои качества. Добре би било да приемате препоръките, които ви дават. Не се опитвайте да наложите личната си позиция непременно, изключително в случай че става дума за взаимни дейности.

Лъв
Работа и отново работа. Много неща са ви на главата и се пробвате да ги решите всички по едно и също време. Опитайте се да овладеете мислите ви, тъй като ще ви водят в доста направления и ще ви разсейват. Бъдете по-концентрирани.

Дева
Добре свършената работа през днешния ден ще ви носи голямо наслаждение. Колкото и необичайно да им наподобява на другите, само че да почистите, да подредите, да сложите ред през днешния ден ще ви носи огромна наслада. Просто обновявате личния си свят, вършиме го хубав, привлекателен и разцъфтял. Може пък и помощници да си намерите.

Везни
Ще търсите отговор на сакрални въпроси, само че наред с това ще кипи трескава активност. Добре е в това време да не изоставяте кариерата си. Не се опитвайте да спорите с началниците си, не е във ваша изгода.

Скорпион
Днес ще сте много по-заети от нормално, само че би трябвало да сте доста деликатни с хората, с които контактувате. Може елементарно да ви подведат или да се занимават с несъществени детайлности и по този начин единствено да ви бавят. Но пък ще научите някаква потребна информация.

Стрелец
Днес ще имате значими и съществени задания. Ще би трябвало да се погрижите за уреждането на някои парични въпроси. Подходящ ден за извършване на покупки. За вас е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на здравословния метод на живот.

Козирог
Днес ще сте много дейни и енергични. Има заплаха да ви натоварят с спомагателна работа. Бъдете доста внимателни, в случай че се постанова да поискате нещо от висши инстанции, през днешния ден няма да са прекомерно благосклонни към вас, даже може да ви заподозрат в неприлични планове.

Водолей
Може през днешния ден да се чувствате малко отнесено и всичко да ви се коства безсмислено. Вас ще ви вълнува по-дълбокия смисъл на нещата и всичко всекидневно ще ви нервира, въпреки всичко добре е да не забравяте, че имате някои отговорности освен към близките, а и към личното си тяло.

Риби
Днес можете да методите практично към нови и необикновени действия. Имате сериозен късмет да ги доведете до сполучлив край. Работата в екип ще е по-ползотворна, в сравнение с независимата. Не бъдете прекомерно резервирани към качествата на сътрудниците си, ще ви изненадат прелестно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР