Овен Денят може да ви изложи на предизвикателство. Ако сте

...
Овен Денят може да ви изложи на предизвикателство. Ако сте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 август

Овен
Денят може да ви изложи на предизвикателство. Ако сте се захванали с нов тип физическа активност спазвайте разпоредбите за сигурност, с цел да не си навредите.
Телец
През този ден бъдете деликатни към всичко непознато, от храна до хора. Не си мислете, че морето е до колене и може да се справите с всичко. Не е по този начин.
Близнаци
Бъдещето зависи единствено от нас, тъй че през днешния ден е значимо да сте по-позитивно настроени, даже разсъдъкът ви да е отчел общата картина.
Рак
Денят предизвестява да сте внимателни в думите си. Не казвайте всикчо, което мислите, не сте длъжни, изключително в случай че не са ви питали.
Лъв
Денят ще е подобен, какъвто си го извършите. Имате този късмет, тъй че не го пропускайте. Още е август и още е лято – насладете им се.
Дева
Забраните от време на време е добре да се заобикалят, само че рационално. Може и да изкажете недоволството си, само че не очаквайте доста последователи на своя страна.
Везни
Денят е добър за научаването на нови практики за разпределяне и медитиране. Не се отнасяйте скептично към тях. Опитайте и тогава решете.
Скорпион
Критиката няма да ви помогне, подозрителността също. Често виждаме нещата, такива каквито са в главите ни. Не забравяйте за позитивното отношение.
Стрелец
Това е ден, в който ще ви се желаят да тръгнете на път. Изберете най-кратък и сигурен маршрут за място, което познавате доста добре. Не тръгвайте сами.
Козирог
През този ден задачата ви е да бъдете откровени, даже това да е в несъгласие с проектите ви. Всяко друго държание ще докара до загуби и недоразумения.
Водолей
Бъдете сигурни в себе си и това, което вършиме. Много евентуално е да се окажете изцяло прави, въпреки към момента да не наподобява по този начин.
Риби
Денят може да ви сервира премеждие, само че не навлизайте напълно в него. Задайте всички въпроси, които имате и не се колебайте да напуснете играта в мига, в който решите това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР