Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност

...
Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 2 юни 2023 г.

Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.
Телец
Благоприятен ден за занимания, изискващи освен познания и опит, само че и фикция. Ще имате опция да се изявите, да блеснете с неизявения до в този момент разсъдък и изключителни гении. Наистина, към Вас ще има освен фенове, само че и завистници - недоброжелатели, и то - настроени много уверено. Така че при контактите би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако желаете промени в персоналния си живот, не очаквайте благосклонност от природата и дарове от ориста, а действайте независимо. Звездите постоянно насърчават оня, който е подготвен да прояви самодейност.

Близнаци
Какво ли ви чака за напред, дружно с Вашия обичан човек? Така или другояче това няма да узнаете, даже и да имате подарък на вещател. Затова звездите Ви поучават, да не мислите за утрешния ден, а просто да се наслаждавате на днешния. А с гаранция ще има на какво да се наслаждавате!

Рак
За да съумеете да завоювате сърцето на Вашия обичан човек през днешния ден, би трябвало да се чувствате уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Най- дребното подозрение в личните Ви сили, и Вашата фантазия ще се разсее като пушек в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава опция.

Лъв
Всеки път, когато откривате за себе си нова пътечка по пътя на живота, би трябвало да облекчавате своята тежест. Колкото поомалко се постанова да обмисляте, толкоз по-бързо ще можете да се движите и и толкоз по-рано ще достигнете до своята цел. Оставете в предишното недоразуменията и високомерието. Най-справедливо ще бъде, в случай че започнете от начало и при еднакъв старт. Промяната в връзките по начало провокират дискомфорт, само че това е обикновено и не би трябвало да Ви плаши. Това е доста вълнуваща фаза във Вашия живот.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Макар че Вашите действия не постоянно са оценени от обкръжаващите по достолепие, надали някой през днешния ден ще Ви подлага на критика и ще Ви учи да живеете. Вашето омагьосване е неотразимо, и никой не може да му устои. Така че очаквайте нови запознанства, самопризнания и сантиментални увлечения. Сериозни диалози е по-добре да водите отвън дома си. Този ден е подобаващ за пътувания - като развлекателни, по този начин и настоятелен. Може също и да приемате посетители: ще се покажете като отличен собственик, и всички ще бъдат досолни. Вечерта са вероятни дарове и приятни знаци на внимание от отдавнашни познати.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Стратегията, обобщението и взаимното мислене през днешния ден заемет голямо място. В този миг всичко е публично и практично - дори и някои от най-близките Ви връзки. Само че от време на време е прекомерно потребно да се изключите от равнището на страстите. Енергията Ви е подобаваща за всичко, та по тази причина в случай че би трябвало цяла нощ да останете на крайник, или за напълно малко време (сякаш мигновено) да извършите презентация, несъмнено ще се окаже по силите Ви. Бъдете подготвени да понесете на плещите си струпалата се като лавина работа.

Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР