Овен Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи,

...
Овен Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 април: Тежък ден за 3 зодии

Овен
Денят е „ празен” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.

Близнаци
Всички към Вас се хвалят със своите триумфи, и това може да разклати Вашата убеденост в себе си. Обезателно би трябвало да се съпротивлявате на това! Следващия път, когато някой стартира да се хвали, разобличете този блъф. Изяснете какво се крие зад тези думи, и попитайте какво съответно е приключил. В това, което става, и Вие имате заслуга, тъй че в случай че някой се опита да я оспори, съберете храброст и кажете всичко на висок глас.

Рак
Отличен ден за другарство, къси разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала опция да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши роднини за проектите Ви за бъдещето, или за някои други съществени неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, пробвайте сами да съберете домочадието на фамилен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими парцели или специалност. Вслушайте се във всички вероятни отзиви, само че не прибързвайте с окончателните заключения.

Лъв
Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Около обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева
Денят е много спорен, обвързван с тествания за „ надеждност” и инспекция за издръжливост на възприятията. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички компликации, в случай че не загубите увереността в себе си, и удържите доста значима победа. Бъдете подготвени за промени в привичния Ви метод на живот и естествения ход на събитията. Вероятно ще получите премия за тогавашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви огромни и комплицирани работи, запасете се с самообладание. Това не е денят, в който може да се реализиран колосални резултати, правейки един обезверен напор. Постоянните старания и увереното придвижване напред ще Ви оказват помощ да постигнете мечтаното.

Везни
Няма да е елементарно на Вашия обичан човек да повярва в причините и доводите, които прилагате, колкото и безапелационни и тежки да са те. Ще се наложи да ги извършите още по-убедителни, или просто да започнете да потвърждавате верността им на процедура.

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех!

Козирог
Днес не би трябвало да се доверявате на първото усещане, което ще Ви направи индивидът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, до момента в който благосклонността или антипатията дефинитивно се оформят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви държание.

Водолей
Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предприемете нещо. Днес общуването ще Ви бъде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.

Риби
Това е един от тези дни, в които може да разчитате на триумф в играта и на ненадейно попълване на личното портмоне. Може да се окаже, че имате опция да се възползвате от общите запаси на някаква неофициална общественост. Началникът или сътрудникът в това време ще са склонни да оценят по достолепие Вашия принос, единствено че благодарността напълно не е наложително да се показва във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарят за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР