Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Ексклузивен хороскоп за днес! Какво да очаквате

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.

Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни очаквания...

Близнаци
В момента сте в нежелано състояние. Слабодтите и пропуските виждат всички, а на достолепията Ви никой не обръща внимание. Този ден не е подобаващ за осъществяване на настоятелен договаряния, а в частност – за срещи с евентуални работодатели или разискване на условия за съдействие с нови сътрудници. По-малко експериментирайте и повече се ръководете от непознатия опит. Емоционалният декор на деня е неподходящ, и настроението Ви не може да бъде наречено положително. Изпитвате търпението на околните си, а през днешния ден то напълно не е безгранично, тъй че вероятността за спорове е доста огромна.

Рак
Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.

Лъв
Това е един извънредно подобаващ ден за сантиментални и настоятелен срещи. В връзките може да се деянията като благонадежден и сензитивен сътрудник, който усеща настроението на своя обичан човек и се стреми да направи по този начин, че да му е прелестно. Вероятни са нови сантиментални запознанства, а при към този момент съществуващите, предстоят удобни промени. В деловото другарство ще бъдете показани от авторитетен човек, който ще Ви даде освен доста познания и опит, само че и „ рамо”.

Дева
На много малко представители на този знак ще се удаде да избегнат кавгите с близки хора. Емоционалният декор е неустойчив и да се резервира успокоение ще е доста мъчно, а количеството на дребни неразумения ще се окаже прекомерно огромно. Значителна част от различията са свързани с прозаични битови неща, на които през друго време просто не бихте обърнали внимание. Мислете за нещо грандиозно. Нищо не оказва помощ по този начин добре да се избегне рутината, както огромните проекти и огромните планове. И не би трябвало да се безпокоите за това, дали ще съумеете да реализирате концепциите си - през днешния ден просто би трябвало да дадете воля на своята фикция.

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.

Скорпион
През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Отговорни сте за своя обичан човек даже и единствено поради това, че един път сте му посочили, че не Ви е безразлично по какъв начин живее и какво прави. Затова през днешния ден ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която позволява и че би трябвало да е морално подготвен да заплати за нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР