ОВЕН Денят е почивен и напрегнат заради невъзможността да се

...
ОВЕН Денят е почивен и напрегнат заради невъзможността да се
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА! Какво да очакваме през днешния ден?

ОВЕН

Денят е почивен и под напрежение поради невъзможността да се справите с обемна информация, която ви е нужна за осъществяване на вашите хрумвания и проекти. Приемете помощ или платете на ваш сътрудник, с цел да ви я отсее. Заемете се със дилемите си, в случай че сте на работното място. Приключете с проблемите, които изискват неотложно решение. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващия сътрудник, а това може да се случи през днешния ден. Семейните са склонни на изневери, които мъчно ще бъдат оправдани и наказването ще е отнемане от секс.

ТЕЛЕЦ

Обмислете бъдещите си хрумвания и проекти. Не бързайте в почивния ден да ги споделяте. Пътуванията са сполучливи с внимание и нерешителност от ваша страна. Очаквайте доходи. На работното си място очаквайте спор с сътрудниците или деловите сътрудници за пари, които могат да доведат до персоналните ви загуби. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост. Сексуалните ви връзки най-накрая се възстановяват.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви неприятни диалози на вашето на работно място в този почивен ден. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си. По-добре се примирете с упреците, тъй като сте ги заслужили. Стабилизирайте позициите си и не се противопоставяйте на никого. Проявете упоритост и разпоредителност. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки, в случай че сте изнервени и не преценявате думите си. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас.

РАК

Днес денят е почивен, а вие се оставете напълно в ръцете на Съдбата, която ви закриля, в случай че не сте прибързани и не допускате интервенция в живота си на хора, които ви вредят. Причината за професионалните ви проблеми е във вас. Забравете за нежеланието ви да се подчините на новите правила, против които се противопоставяте от няколко дни. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Дали ще приемете изневярата и ще простите и по-късно ще се отдадете на полови удоволствия зависи от вас.

ЛЪВ

В почивния ден съществуват предпоставки да постигнете триумф, в случай че сте работа. Ако сте неуверени, ще удължите времето за осъществяване на дилемите и ще си създадете проблеми с сътрудниците. Проведете по телефона диалозите с началниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, тъй като са във ваша изгода. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования, изключително в случай че сте гневни на целия свят и сте подготвени да мъстите. Сексуалните ви връзки в този ден са незадоволителни и ви изнервят.

ДЕВА

Днес ви чака сполучлив почивен ден, който ще запомните с разрешаването на доста проблеми. Трудностите ви окуражават да докажете на какво сте способни. Не избягвайте преднамерено новите настоятелен запознанства. Възможна е появяването на настойници, които ще ви оказват помощ да осъществите проектите си. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие, в случай че не сте фамилни. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, изключително в случай че сте фамилни или съществено обвързани и проблемите няма да отминат бързо.

ВЕЗНИ

Не е във ваша изгода в почивния ден да предприемате промени на работното място и в персоналния живот. Поставете си ясна и съответна цел и се заемете с нейната реализация. Пътуванията са нежелателни. Ако сте зад кормилото бъдете деликатни и не превишавайте скоростта. На работното си място се предпазвайте от неточности. Когато се приберете изяснете връзките с интимния си сътрудник и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения.

СКОРПИОН

Странично въздействие в почивния ден, което не осъзнавате, може да затрудни в забележителна степен напредването ви по пътя към триумфа. Стремите се към поставената цел, само че е във ваша изгода да бъдете правилни. Раздразнителни сте, по тази причина е добре да не обръщате внимание на забележките, които ви насочат сътрудниците ви. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Отново ви следва противен почивен ден, поради вести, които могат да ви попречат да се справите със дилемите си, макар вашата самонадеяност. Избягвайте общуването с непознати хора, с цел да не ви разочароват. Трудностите също ще ви притеснят, макар че са преодолими. Бъдете виновни към фамилните си отговорности, благи дами, не забравяйте че е значимо времето за башите близки. Оставете се във властта на възприятията, бъдете правилни и ще изживеете незабравими полови мигове.

КОЗИРОГ

Бъдете виновни през целия почивен ден, изключително в случай че сте на вашето работно място. Преценявайте думите и постъпките си. Склонни сте да обиждате. Ще се радвате на триумф, макар компликациите по пътя ви. Не се тормозете, тъй като са преодолими. Проведете плануваните служебни диалози. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимния сътрудник. Изневерили сте преди време и в този момент си понасяте следствията. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия!

ВОДОЛЕЙ

Въпреки проблемите на работното място, основани от ваши настоятелен сътрудници в почивния ден, които са показали неучтивост, запазете положителното си въодушевление в този ден, тъй като с яд нищо няма да постигнете, а те ще са удовлетворени, че са ви ядосали. Ще се справите и този път сполучливо. Работата ви спори, в случай че сте виновни към дилемите си. Не давайте заеми! В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че преценете дали не носите и вие виновност, скъпи дами, освен поради вашата претовареност, а и поради вашето консервативно държание и отвращение да изразите възприятията си. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение.

РИБИ

Не прекалявайте с претенциите си в почивния ден, в случай че сте на работното място и се заемете съществено със дилемите си. Бъдете деликатни, с цел да избегнете грешките. Проявете разпоредителност и упоритост. На работното си място не разваляйте връзките си с управлението, с цел да не попречи на реализацията на проектите ви. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на половото привличане посред ви и се приберете при фамилията си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР