Овен Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се

...
Овен Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 февруари

Овен
Денят е доста под напрежение и сложен. Трудно ще се владеете, със своя военен темперамент, и в действителност ще се окажете в самия център на военните дейности, които сте си предизвикали сами. Провалят се връзките Ви безусловно с всички, включително и с хората, на лоялността и безусловната поддръжка на които с съображение сте разчитали. Голяма е вероятността за фамилни проблеми, които не би трябвало да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си родственици.

Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.

Близнаци
Ако не Ви е мъчно да бъдете положителни, не вършете недомислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите усеща и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които инцидентно Ви попаднат. И не забравяйте, че храната се трансформира в тлъстини, в случай че е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на фамилията си и домашната работа, само че в случай че сте изтощени, не се захващайте с нищо съществено.

Рак
Голям ще бъде стремежът Ви през целия ден към гласност, всемирски живот и привличане вниманието към личната Ви личност. Бъдете внимателни, тъй като тъкмо това може да Ви навлече неприятности, с които няма да съумеете да се справите скоро. Около обяд може да се появи неодобрение от личното Ви обграждане, а разследване на това ще бъдат нарасналата раздразнителността и неконтролуруемия изблик на страсти. Опитите да оправите всички неща по едно и също време, ще доведат единствено до повишаване на нервното напрежение. Последствията му може да бъдат пагубни за Вашето самочувствие.

Лъв
През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най--голямо богатство, тъй като това, в последна сметка, ще Ви даде опция да останете на саме със своя обичан човек или да не прекъсвате задушевния диалог с роднините, сътрудниците или приятелите.

Дева
Ще действате много умно, заобикаляйки рискове и клопки, без да влизате в излишно противопоставяне, само че ще останете правилни на дилемите, които в началото сте си сложили. Умението да отделяте основното от второстепенното, става най-важното Ви предимство пред противниците. Отстъпвате за дрболии, като по този метод си печелите име на отстъпчив човек, подготвен за съдействие, само че отстоявате своето, когато става дума за нещо значимо. Здарвомислещи в действителност сте и в персоналните си връзки. Именно с помощта на това избягвате кавгите с околните си, въпреки че непрестанно има мотиви за различия.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог
Не е зле да сдържате своята непотребна самонадеяност! Бъдете по- деликатни в дейностите и изявленията си. Когато минавате около магазините, бъдете по- сдържани, тъй като там има прекомерно доста съблазни..Днес и най- върлите самотници ще са подготвени да се насочат в търсене на любовни завършения. Ако имате непрекъснат сътрудник и трайна връзка, внимавайте, да не би инцидентно лумнала пристрастеност да Ви скапе трайните връзки. Ако имате опция, излезте най-малко за малко измежду природата.

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки.

Риби
Денят е неподходящ за изясняване на връзки и правене на кавги с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да измененията нещо, единствено ще задълбочат създалата се обстановка. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР