Овен Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.

...
Овен Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 12 октомври 2023 г.

Овен
Денят е прекрасен за нова работа или необикновена отмора. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на водач. Само по този начин ще се чувствате удобно. Не приемайте близо до сърцето си през днешния ден всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които грубо ще страдате поради шеговити забележки..... Във всички съществени диалози бъдете деликатни, защото през този ден сте склонни да говорите освен това, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате след това, когато бъде употребявано против Вас.
Телец
Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка ” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакаите с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото ” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.

Близнаци
В спокоен и спокоен диалог ще се разкриете повече, в сравнение с сте предполагали, само че не се вълнувайте - Вие сте в компанията на човек, на който можете да се доверите. Признавайки своите мисли и секрети, ще усетите облекчение, а те ще бъдат като еликсир за нечие ранено сърце. Така този човек ще може да се върне в към по-реалистичен живот. Общите прекарвания ще Ви обединят с другите - даже и с тези, които Ви плашат. Помнете: това, което чувствате, не е по-малко законно от оноова, което усещат те.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.

Дева
Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.

Везни
Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи...

Скорпион
За доста Скорпиони през този ден ще бъде обвързван с въображаемо и прочувствено завръщане в предишното. Представителите на знака ще схванат, какъв брой огромен интерес (както и преди) съставляват отдавнашните събития и хора, връзките с които преди доста време са били прекратени. Ако по-рано са желали да си отмъстят за някаква засегнатост, в този момент по-скоро ще се пробват да загладят своята виновност., или да покажат, че са се трансформирали в позитивна посока. От възприятията, които са много спорни и не постоянно са понятни и за самите Вас, за жалост здравият разсъдък не може да Ви пази. Затова денят ще донесе мощни, само че неоправдани прекарвания, и неточности, които няма да е елементарно да се поправят.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще се срами за някои свои постъпки(и дори мисли), и то ще се срами от Вас. Ако смятате, че няма никакви учредения за сходни усеща, постарайте се да го убедите в това колкото се може по-бързо, което ще е от изгода както за Вас, по този начин и за Вашите връзки.

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.

Риби
Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на предишното. То е завършило и нищо повече няма да се върне. Затова се пробвайте да спазвате отдалеченост с някого или нещо, което Ви предизвиква неприятности. Доверете се на ориста си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да приключи това, все ще е по-добре, в сравнение с по цели дни просто да седите пред тв приемника.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР