Овен Ден, в който Вашите заслуги и достойнства ще бъдат

...
Овен Ден, в който Вашите заслуги и достойнства ще бъдат
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 30 декември 2022 г.

Овен
Ден, в който Вашите заслуги и достолепия ще бъдат приети дори от хора, които по-рано даже и не са Ви забелязвали. Ще съумеете да се справите и с най-сложните задания, а и да намерите отговор на най-заплетените въпроси. Само че не се заблуждавайте, че денят е абсолютно сполучлив! През втората му половина ще се наложи да издържите изпит за самообладание, а то напълно не може да се каже, че е Ваша присъща линия. Вечерта обезателно намерете опция да разпуснете. Хубаво е, в случай че околните Ви дадат опция малко да покапризничите, като изпълнят някои Ваши стремежи. Да се почувствате като обичано дете - това е доста значимо за Вас в края на деня.
Телец
Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Благоприятен ден, с цел да се запознаете най-накрая с този представител на противоположния пол, който от от дълго време харесвате, само че по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или в никакъв случай – ще бъде Вашето кредо за този незабравим ден.

Лъв
Общувайте с хората, не мислете прекомерно доста за материалната полза. Нали по този метод имате опция за продан на усещания, приемане на една или друга информация, а това, в границите на денонощието се явява голяма полезност. Това е прелестно време за закупуване на книги и четене на публикации с настоящо наличие, както и за натоварен продан на отзиви със съидейниците. Оригинален самоуверен план, роден в диалог с другари, може бързо да се трансформира в действителност, и по този метод и Вие, и Вашите събеседници, ще минете незабавно от думи към каузи.

Дева
Активното Ви внимание през този ден ще е изключително нужно на Вашия обичан човек, тъй като в противоположен случай може да извърши куп нелепости на всякакво равнище, включително и такива, следствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви надзор ще бъде единствено от изгода на Вашата половинка, а и на вашите връзки....

Везни
Продължавайте да вървите по пътя на тласъците. В дадения миг е по-добре да откриете страстите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неуместни обстановки, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, през днешния ден заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази обстановка, направете проучване, и ще откриете, че в последна сметка нищо не е по този начин ужасно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата сантиментална страна. От тях може да получите значими уроци, стига единствено да ги наблюдавате известно време в деяние.

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да ”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.

Водолей
Събитията от деня ще внесат в живота Ви суетност и безпокойствие, и ще Ви карат да се вълнувате и да вършиме промяна на своите проекти. Това, че е изпълнен с непредвидени събития, Ви принуждава да се приспособявате към обстановката. Като цяло всичко това освен Ви нервира и Ви уморява, само че способства за поява на нови хрумвания – колкото истински, толкоз и сполучливи. За страдание, няма да се радвате на всички хрумвания, тъй като някои от тях ще Ви дойдат прекомерно късно, и ще провокират у Вас единствено горчива усмивка. Постарайте се, да извършите подробен разбор на своите действия. Така ще можете да усвоите доста значими витални уроци.

Риби
Очаква Ви доста противен диалог с непосредствен човек, само че и денят като цяло за всички представители на знака е много несполучлив. Бъдете подготвени да извършите обилни отстъпки и да се окажете от някакви свои проекти, с цел да оправдаете упованията на обкръжаващите. Всеки Ваш опит да отбраните своите ползи, ще бъде общопризнат като оповестяване на война. Денят е не неприятен за умерено и с нищо необвързващо другарство с другари, познати, или с просто не напълно близки хора. В такава компания ще се чувствате решително и удобно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР