Овен Ден, изпълнен с превратности, е четвъртък за родените под

...
Овен Ден, изпълнен с превратности, е четвъртък за родените под
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 август: Лоши новини за две зодии

Овен
Ден, изпълнен с превратности, е четвъртък за родените под Овен. Проблеми и спънки ще застават на пътя ви в службата и персоналните каузи. Трудности ще имате и с сътрудници в бизнеса, и с административни инстанции или съдружници. За някои проблемите са още по-тежки, в случай че са свързани със правосъдни каузи.

Телец
В четвъртък надали ще се разрешат и вашите проблеми, най-вероятно “изчистването” им ще настъпи след дни. Въздържайте страстите си на работното място, тъй като ще си аргументите вреди. Задействайте контактите си – те в този момент са ви нужни. Добре е да планувате работата си през идващите дни.

Близнаци
За вас четвъртък е удобен, най-много за бизнес. Малка част от вас ще осъществят това в по-широки граници посредством съдействието на сътрудници. Професионалният ви ден ще бъде тежък заради насъбрана отмалялост и бодърствуване. Ако нямате проект за работа, ще се сблъскате с доста компликации.

Рак
Проблемен е денят и за Рак, най-много на работното ви място. Откажете се от прочувствени реакции, ще се изтълкуват като заядливост с много неприятни последствия за вас. Насочете напъните си към публичните контакти, тук ще ви помогне и шансът, и по този метод ще решите част от проблемите си. Мнозина ще намерят разтуха в любовните контакти.

Лъв
За днешните ви компликации виновността си е напълно ваша. Поправимо е, несъмнено, не сте изгубили престижа си, само че през днешния ден не правете опити за решителни дейности по какъвто и да е мотив. Проблеми ще имате с финансите, обществените контакти, с реализация в бизнеса, обвързвана с пътешестване.

Дева
Много сте близо до сполучливо разрешаване на настоятелен въпроси, само че сте в неприятно въодушевление. Зле се чувствате заради персонални проблеми, безрезултатно ще търсите поддръжката на непосредствен другар. Не изсипвайте гнева си върху фамилията си, ще последват кавги и борби.

Везни
Този ден сте невъзможни – прочувствено превъзбудени и прекомерно себични, не проявявате толерантност, което ще ви навлече неприятности, изключително в бизнеса или при делба на облага. Точно през днешния ден започнете планувано да разрешавате проблемите си, и то от вкъщи, дейностите ви ще доведат до позитивна смяна.

Скорпион
Днес ще имате много професионални проблеми, само че за жал ще останете съвсем бездейни във връзка с тях. Някои се пробват да възнамеряват работата си, само че няма да реализират необикновен триумф. Потърсете съюз с непосредствен човек, с цел да имате добър резултат. Щастието ви сега е обвързвано с дома, там съберете сили, с цел да разгърнете опциите си.

Стрелец
В четвъртък не сте настроени борбено, отсам ще зародят неприятности в службата, дължащи се на крайното ви отвращение да разрешите противоречиви въпроси. Послушайте интуицията си, тя ви е добър асистент. Сега нарастват опциите на множеството от знака за финансова стабилизация. Полезни ще са контактите при множеството от вас. Успешно ще завършите работата, с която сте се захванали.

Козирог
За съвсем всички от този знак финансовите благоприятни условия се уголемяват и през днешния ден мнозина могат да осъществят облага. Появилите се проблеми са свързани с каузи и хора, които са свързани с сътрудници и началници. Добре преценявайте персоналната си позиция, преди да търсите изясняване на проблемите. Не давайте публичност на бъдещите си проекти, ще се намерят зложелатели.

Водолей
Добри благоприятни условия ще има Водолей в четвъртък, само че те са лимитирани по справедливи аргументи на работното място. Трудности ще имат и предприемачите. Намерете метод за единодушие с сътрудниците или съдружниците. Трябва да обърнете внимание и да съхраните любовната си връзка, като избягвате противодействия. Бъдете отстъпчиви в настояванията на колегата ви, той не прекалява с настояванията си.

Риби
Професионалният ден за Риби е изпълнен с спънки. По-освободени ще са контактите ви с авторитетни хора или другари, подготвени за подпомагане, само че не мислете за финансови придобивки тъкмо в този момент. Проблеми в бизнеса – със съдружници, в дома – с близки родственици, избягвайте борбите с обичан човек. Загуби обаче не ви заплашват, просто делата ви ще са в застой. Периодът няма да продължи дълго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР