Овен Декември ще продължи в същия дух, който са носили

...
Овен Декември ще продължи в същия дух, който са носили
Коментари Харесай

Голяма печалба и любов очаква 4 зодии през декември

Овен

Декември ще продължи в същия дух, който са носили последните седмици на ноември. В първите дни на новия интервал към момента няма да сте стопанин на събитията, само че това не трябва да ви тревожи. Спазвайки разпоредбите и придържайки се към нормите няма да претърпите никакви загуби. От 3 декември Меркурий стартира своето ретроградно придвижване, тъй че най-добре за вас ще бъде да се заемете с всичко незавършено. Начинанията ще би трябвало да изчакат до 23 декември. С напредването на дните и към средата на месеца напрежението ще отслабва и ще се чувствате повече стопанин на живота си. Колкото и парадоксално да звучи множеството дисциплинираност ще ви носи наслаждение, евентуално поради резултатите, които ще виждате, че постигате. Към 20 декември може да се каже, че ще отпускарския сезон за вас. Никой няма да ви закача за нищо и ще може да преценявате програмата си единствено с вашите лични стремежи. Последните дни на декември ще донесат повече романтика и фантазии в живота ви. Заедно с това обаче би трябвало да се пазите от нереалистични стремежи, защото може да извършите неправилни стъпки.

Телец

Декември стартира с нов интервал в живота ви. Сега сте свободни да подредите всекидневието ви по ваш усет. Може да се огледате за благоприятни условия за далечни пътувания. Ако получите такава покана от ваши другари или близки, които живеят в чужбина не се колебайте. Други представители на знака ще бъдат заинтригувани да продължат развиването си региона на висшето обучение или да научат нов език. Все отново внимавайте задачите, които си поставяте да бъдат постижими. В средата на месеца съществува риск да се отидете прекомерно надалеч в желанията си и да се заемете с нещо, което не е по силите ви. В персонален проект внимавайте да не се свържете с човек, който може да се възползва от вас. Задайте си въпроса какво давате и какво получавате, с цел да не се въвлечете в неравностойна връзка. Освен това не се подавайте на настойчивите молби на някогашен сътрудник да се съберете още веднъж. В последните дни на декември шансът ще е на ваша страна, поради ваши предходни заслуги към дадени хора. Сега ще е техен ред да създадат нещо потребно и положително за вас.

Близнаци

По-успешната част от новия интервал за вас ще са първите дни на декември. Имате солидна основа, само че не мислете, че тя е задоволителна за вашите триумфи. Ще се наложи да положите още някои старания, с цел да убедите, че заслужавате да получите това, което ви се поставя. Трудностите ще идват от това, че в това време ще бъдете изкушени с други приятни действия, които може да лишават от времето и концентрацията ви. Гледайте да издържите в положително движение, с цел да може справедливо да се потопите в предпразничната атмосфера. От средата на декември направете по този начин, че сътрудникът ви да бъде в центъра на вниманието. Помислете добре за подаръците, които следва да си размените. Ако желаете да кажете нещо значимо на половинката си най-добре използвайте за това общуването и сериозния диалог, а не намеците, поднесени посредством дарове. Не забравяйте, че Господ обича смелите.

Рак

Не постоянно нещата ни се сервират на тепсия, само че по този начин е доста по-сладка успеха. Това ще важи за представителите на вашия знак през декември. Най-важното, изключително през първите дни на новия интервал е да не се отпускате, да не се отчайвате и да не се предавате, изключително в случай че към този момент сте минали половината път. Друга изненада може да бъде това, че предстоящото няма да е в мащаба, който сте очаквали. Разбира се нищо от протичащото се няма да е съдбовно. В средата на интервала просто от вас ще се желае да сте малко по-гъвкави, с цел да се нагодите към измененията и да преминете през интервала без загуби. Най-важно ще е психическата ви настройка. Може да се каже, че както виждате нещата, тъкмо такива ще бъдат те. Така че – по-ведро. Във всеки случай не се изкушавайте да лекувате душевните рани с извършване на покупки, с цел да ви останат задоволително средства за това, което сте замислили за празниците. Бъдете умерени и благи с обичаните си хора, обичайте ти ги по този начин, както бихте желали те да обичат вас.

Лъв

През този месец събитията може да ви се сторят много спорни. От една страна това е добре, тъй като в по-трудните моменти сигурно ще знаете, че доста скоро слънцето ще изгрее и на вашата улица. За целия интервал е годно правилото да не вършиме прибързани заключения. Предпочитайте да действате, според опита си, а не догатки. Ако към този момент един път сте се опарили в сходна обстановка, не си правете илюзии, че в този момент нещата ще са разнообразни. Потъването в илюзии може да ви подхлъзне по пътя напред. В средата на интервала не се колебайте да потърсите подпомагане от страна на ваши родственици при решаването на фамилен въпрос. Завръщането на взаимността в фамилията е хубаво нещо освен преди празниците. Опитайте се да затвърдите връзките си в дълготраен интервал. В края на интервала бъдете деликатни с парите. Не давайте огромни суми назаем, както и не излизайте с доста пари за извършване на покупки. В дните от 3 до 23 декември се въздържайте от покупка на техника.

Дева

Този месец ще бъде извънредно сполучлив за тези от вас, които се занимават с посредническа активност и услуги. Творческите натури ще имат своя напредък. Може да ви се наложи да поработите извънредно, само че ентусиазъм няма да ви липсва, тъй че като цяло процесът ще ви донесе повече позитиви. Освен това резултатите ще имат своя дълготраен резултат. Колкото и да сте заети персоналният ви живот ще подсети за себе си, по този начин ще направете и невъзможното, с цел да може сътрудникът ви да не се усеща уединен или отритнат. В средата на декември може да научите забавна вест, която да ви накара незабавно да измененията проектите си. Каквото и да се случва – не забравяйте, че е за положително. В здравословно отношение не е време за диети, само че може да се опитате да измененията метода си на хранене. Вместо да купувате тестени закуски, заредете чантата си с ябълки и моркови или други плодове или зеленчуци по ваш усет.

Везни

Тайната на триумфа ви през този месец ще е последователността. Успешният завършек на годината значително ще зависи от вашата поредност и умеенето ви за взаимни отстъпки. Дните до 10 декември ще би трябвало да деянията повече самодисциплина, само че това в действителност е нищо с премията, която ви следва да получите. Колкото и необичайно да звучи средата на месеца е положително време за самообразование. Не се колебайте да се втурнете в нова активност. От там може да ви хрумнат доста забавни хрумвания и даже да осигурите огромна част от подаръците за празниците за околните ви и приятелите. Ако не може да изберете от два разновидността за празнуване – изберете третия. Така ще сте сигурни, че не сте ощетили никого. През целия интервал бъдете деликатни с парите, не харчете прекомерно доста за дарове. Въздържайте се от пазаруването на техника в интервала от 3 до 23 декември.

Скорпион

Декември стартира умерено за представителите на знака Скорпион. Ще бъдете извънредно спокойни и свободни, само че има заплаха тъкмо това да ви подведе. Ако желаете да постигнете повече ще би трябвало да се заредите с доста самообладание и упоритост. Дисциплината също ще е значим детайл от всекидневието ви, в случай че имате желание да приключите с по-важните служебни каузи доникъде на месеца. Тогава към този момент ще може да се радвате на известно облекчение, както и да неочаквани събития, които ще образуват характера на събитията във ваша изгода. Самостоятелните представители (а и не само) на знака ще има извънредно мощни прекарвания в любовната сфера. По доста и от всичко ще е девизът на дните от средата на декември. Не бързайте да давате сърцето си, само че в случай че ви оферират освен това няма причина да се лишавате от него. В празничните дни ще бъдете сюрпризирани какъв брой доста хора са се сетили за вас, освен с цел да ви поздравят, само че и да ви зарадват с дарове. Ако не смогвате да отговорите по отговарящ метод, използвайте гения си и сътворете нещо мъничко, само че от сърце с вашите лични ръце.

Стрелец

Декември ще бъде кондензиран с приятни събития месец за вас. Някои от представителите на знака към момента честват, а дните към рождения ден постоянно са изпълнени с промени и нови провокации. Фантазията ви ще е на извънредно високо равнище. Вероятно ще е потребно да отделите време, с цел да обърнете повече време на плодовете на въображението и да видите кои от тях може да започнете да реализирате незабавно. В интелектуално отношение най-силни дни ще бъдат тези в средата на месеца. До тогава не се отпускайте с мисълта, че настъпват празници. Сега ще имате предпочитание да изпробвате силата на волята си. Внимавайте това да бъдат неща, които фактически са потребни за вас. Не се случват постоянно миг, в които човек да е на толкоз високо ментално равнище, тъй че обърнете повече внимание на процесите, които се случват – записвайте концепциите си и не спирайте с търсенето на способи да ги реализирате. Много евентуално е всичко да ви се отдава с лекост, тъй че няма усетите неприятния аспект на натовареността. С напредването на дните ще нараства и интензивността ви, тъй че ви чака един доста ефективен декември с празничен искра и омагьосване.

Козирог

Декември стартира интензивно и с някои изненадващи събития, които евентуално няма да са по усета ви. В първите дни на интервала на напред във времето ще бъдат събития, свързани с работата ви. Има възможност да изникнат забравени неточности, които ще би трябвало да поправите в този момент, преди празниците, с цел да имате задоволително време за обмисляне на празнуването и избирането на дарове. Направете си прецизен график и не се отклонявайте от него. Средата на декември ще ви разреши да си поемете въздух и може да се каже, че тогава стартират същинските празници за вас. Дори да се появят непредвидени задания инерцията, която сте набрали ще ви разреши да отбележите преднина пред съперниците ви. В сложен миг може да разчитате и на поддръжка от страна на роднините. Като хора на зимата и особено на декември напълно разумно последните дни на месеца ще са най-щастливото и незабравимо време за вас. Сега фамилните различия ще се вземат решение с лекост. Някои може да бъдат прелестно сюрпризирани с вест за попълнение в фамилията. Ако планирате да си вземете домакински любим зарадвайте децата, като осиновите някое бездомно куче или коте.

Водолей

Задачата ви през този месец ще бъде да извлечете, колкото се може повече позитиви от протичащото се към вас. Със сигурност няма да ви е елементарно, защото придвижването ще е непрестанно и натоварването няма да е малко. В първите дни на интервала ще би трябвало да сте оптимално адаптивни и гъвкави. Използвайте дните до 10 декември за довършителни действия в работата. В средата на месеца заложете на относително нови познанства. От тях може да извлечете изгода за демонстрация на вашите качества и умения. Средата на декември и дните по-късно, напълно разумно посветете на фамилията. Предстоящите празници може да не са едни от най-бляскавите, само че сигурно топлината и уюта и това, от което имате потребност. Не хвърляйте силите си в непотребни мерки и дарове. Естествеността ще бъде вашата съществена магия.

Риби

Декември стартира по забавен метод за представителите на знака Риби. От една страна събитията ще са великодушни към вас, ще имате доста благоприятни условия за осъществяване, само че от друга – времето няма да ви доближава и е допустимо да се почувствате претрупани от всички събития, които ще се струпат. Възможно е да се объркат ваши проекти, свързани с пътешестване в чужбина. В персонален проект обаче нещата ще вървят като по вода. Мнозина ще се усещат още по-сигурни и предпазени във връзката си, а това ще им даде криле, с цел да се оправят с натрупалите се задания. В персоналния живот събитията ще се развиват стремглаво. Не всичко ще върви като по вода, само че за щастието е нужно да се прескочат някои перипети от време на време. Може да се доверите на колегата си напълно. От негова страна ще ви бъдат спестени някои терзания по отношение на задания, с които сте се справяли сами. Не забравяйте, също, че както си представяте нещата – по този начин и ще се случат.

Източник: actualno.com

тагове зодии хороскоп облага обич декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР