Овен Човек, който ти се подчинява. Хората, родени под знака ...

Овен Човек, който ти се подчинява. Хората, родени под знака

Тези хора необяснимо привличат различните зодии

Овен

Човек, който ти се подчинява.

Хората, родени под знака на Овен, постоянно са привлечени от тези, които са подготвени да бъдат командвани. И това не престава, до момента в който не осъзнаят, че въобще не желаят да бъдат преподавател или родител за някого.

Телец

Човек, който не е от вашата лига.

Телецът е притеглен от тези, които ги намират за забавни, елегантни, умни и привлекателни. Телецът е притеглен от хора, с които са спокойни и наподобява, че всичко е наред, само че с които няма реална химия.

Близнаци

Човек, който няма да се съгласи с вас.

Ако Близнаците се нуждаят от някой в ​​живота, то това е този, който стои крепко на краката си, логически е и не се страхува да изрази мнението си.

Рак

Човек, който харесвате като концепция.

Раците нормално не са склонни към фантазии и измислени светове, само че в действителност са доста прочувствени и идеалистични. Те виждат най-положителното в хората и се надяват на най-положителното.

Лъв

Човекът, който ви провокира.

За Лъв няма нищо по-привлекателно от това, когато някой стартира да го „ нервира “, да вземем за пример, посочва прекомерно малко внимание и боготворене.  

Дева

Човек, който не те схваща.

Девите жадуват да бъдат разбрани и признати. За тях е доста значимо да знаят, че те управляват живота си във всички изгледи. Най-тъжното е, че по някаква причина те са привлечени от хора, които въобще не схващат и надълбоко в себе си, подиграват се на техните мотиви и привички, карат Девата да се усеща луда.

Везни

Човекът, който обичаш единствено тъй като те обича.

Везните са толкоз подвластни от любовта и връзките с сътрудника, че избират да бъдат обичани, а не това, което в действителност усещат.

Невъзможно е да се чувстваш реални обичан, в случай че няма дълбока прочувствена връзка с сътрудника ти.

Скорпион

Човек, който смятате, че е „ по-положителен от вас “.

Скорпионите са реални мазохисти, тъй че те постоянно са привлечени от самите хора, които в последна сметка ще отхвърлят.

В последна сметка те въпреки всичко приключват тази връзка по някаква причина, само че не могат да откажат опцията да се изтезават.

Стрелец

Интригуващ човек ви се изплъзва.

Стрелецът ще отиде до края на света в гонене на всичко, което ги притегля и интригува. Имат потребност от интриги, тайнственост, от хора, които са изобилно разнообразни от тях.

Козирог

Човекът, който няма потребност от теб.

Козирозите постоянно са привлечени от самостоятелни, стимулирани и предприемчиви хора-такива, каквито постоянно са желали да бъдат. Козирозите са реални магнити за егоистични хора, които търсят поддръжка и разтуха, а не обич и реализиране на здрави взаимоотношения.

Водолей

Лицето, в което виждаш себе си.

Водолеите са откровено привлечени от тези, които съгласно тях са сходни на тях.

Водолеите знаят по какъв начин и обичат да обичат и в последна сметка постоянно се оказват влюбени в някой, с който са изцяло несъвместими.

Риби

Човек, който е муза за вас.

Рибите постоянно се влюбват в хора, които, както им се коства, ще ги вдъхновят да основават, усещат, плачат и вършат всичко, което толкоз обичат.

Източник: actualno.com