Овен – Чикаго, Илинойс Овенът обича отворените пространства, и се

...
Овен – Чикаго, Илинойс Овенът обича отворените пространства, и се
Коментари Харесай

В кой град трябва да живееш според зодията

Овен – Чикаго, Илинойс
Овенът обича отворените пространства, и се нуждае както от неспокойствие, по този начин и от завършения. Овенът може да поеме доста планове едновременно, без значение дали приключват всички тях или не. Те харесват градовете, в които се случват нещата. Овенът е изпълнен с сила, само че също по този начин се нуждае от чист въздух и природа.

Телец – Уестпорт, Кънектикът
Телецът е ръководен от Венера, тъй че хубостта е доста значима за тях, както и стабилността ", сподели Ангел. Телците избират да имат, а не да наемат, и желаят да пуснат корени някъде и да не се движат доста. Луксът и парите също са доста значими за тях, по тази причина те би трябвало да са покрай огромните градове, където към момента има достъп до високи приходи. Те също са огромни почитатели на хранителни артикули и обичат да готвят, забавляват и излизат през нощта. Домошари са, само че би трябвало да бъдат задоволително покрай един град, с цел да печелят високи приходи.

Близнаци – Лондон, Англия
Те обичат да бъдат в градове, които имат доста разнообразни неща, които да предложат с изключение на музеите, галериите и шоутата. Те са доста изобретателни и доста положителни в региона на електрониката. В взаимозависимост от това какво друго имат в графика си, те избират да харчат парите си за излизане и да видят положително шоу или да видят откриването на нов музей. Достъпът до обучение на всички равнища е доста значим за тях.

Рак – Чарлстън, Северна Каролина
Най-важното за Рака е сигурността, както прочувствено, по този начин и финансово. Раците са склонни да имат пристрастеност към декорирането и по този метод основават красиви домове, само че че са жестоки персони, нуждаещи се от жив плет или огради, тъй като не обичат другите, които живеят наоколо.Лъв - Ибиса, ИспанияТе са доста уверени в себе си и излъчват това самочувствие, което им е от голяма важност. Те обичат да се забавляват, тъй че те постоянно съчетават бизнеса и удоволствието.Те са много великодушни и желаят да доведат хората в дома си и да го отворят за тях.

Дева – Стокхолм, Швеция
Живот на място, което не е прекомерно шумно и е подредено, е идеално за Дева, те също се нуждаят от общественост, която има интерес да се грижи един за различен, те не обичат доста промени в живота си.

Везни – Прага, Чехия
Везните харесват доста естетика и сила в дома си, те са креативен персони, само че нещата би трябвало да се хармонизират. Везните постоянно отдават внимание на изкуството и посещават спектакъл, балет и галерии. Всеки град, който има културна история, би ги интересувал, както и някъде, където няма висока степен на престъпност. Те не се оправят добре с дисхармонията, защото те желаят да запазят нещата положителни във всички елементи на живота си.

Скорпион – Токио, Япония
Скорпионите са "интензивни " и обичат да вършат нещо ново, което е шлагер в града, в който живеят. По-добре да са измежду хора и да не са зад кулисите, могат да живеят в къща или апартамент. Те могат да поемат бързо разрастваща се общественост и са положителни в намирането на благоприятни условия.

Стрелец – Йерусалим, Израел
Стрелците обичат да пътуват. Те са духовни и религиозни хора, които обичат места, които имат история и тайнственост. Те обичат да поддържат нещата елементарни и да няма доста неразбория. Обикновено те не обичат да имат доста неща, тъй че в този смисъл те могат да живеят на едно малко място. Те имат свободен дух, който им разрешава да живеят напълно просто.

Козирог – Берлин, Германия
Козирозите са задвижвани от работа, а и фамилията и традицията са значими за тях. Те се нуждаят от малко пространство. Козирозите също харесват "неприкосновеността на персоналния живот и персоналното си пространство. Те не би трябвало да живеят в шума и суетата на града, само че където и да живеят, статутът на полезност е значим за тях.

Водолей – Остин, Тексас
Те са малко странни. Те не следват трендовете, те просто се интересуват от това да вършат свои лични неща, не обичат да следват разпоредбите и не обичат да им споделят какво могат и не могат да вършат. Те са мощно интелектуални хора.Те ще оказват помощ на новобранеца.Те се усещат доста мощни в това.Въпреки че имат пари, това не значи, че те ще живеят в най-хубавия квартал, ще употребяват парите си за пионерска смяна.

Риби – Залцбург, Австрия
Те могат да не помнят за безпорядъка и проблемите си, като се разхождат по красива улица със комбинация от остарял сексапил и съвременен дизайн. Те са добре към водата, несъмнено, тъй като са воден знак, който им оказва помощ да се балансират. тъй че на всички места, където има вода, е добре за тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР