Овен Благонадежден ден. Ще имате възможност за укрепване на деловите

...
Овен Благонадежден ден. Ще имате възможност за укрепване на деловите
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за 3 април

Овен
Благонадежден ден. Ще имате опция за подсилване на деловите и другарските връзки, да сложите завършек на фамилните различия. Вие ще извършите доста потребни неща за тези, които ви поддържат, няма да откажете помощ, в случай че е належащо.

Телец
Днес останете отворени за нови благоприятни условия, само че бъдете внимателни. Няколко ексцентрични хрумвания и оферти може да срещнете на вашия път. Сега можете да вземате решаващи и значими решения.

Близнаци
Не е изключено да има фамилни различия, които да ви разстроят. От метода ви на деяние зависи по какъв начин ще продължат нещата. Добре е да имате самообладание и да не говорите прекомерно доста – по този начин ще бъде доста по-лесно да се избегнат непотребните разногласия.

Рак
Днес сте склонни да възприемате житейските условия по-позитивно. В каквото и ситуацията да изпаднете, ще съумеете да извлечете изгода от него. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви връзки.

Лъв
Денят ще протече безпрепятствено. Ще съумеете да се справите с многочислените задания. Не надценявайте своите сили и благоприятни условия. Не отдавайте огромно значение на сънища и интуиции. Доверявайте се единствено на това, което персонално виждате и чувате.

Дева
Успявате да се справите с всички каузи, да разрешите двусмислените обстановки, да намерите отговорите на доста въпроси. През втората половина на деня не са изключени дребни проблеми и разочарования, само че ще ги понесете героично.

Везни
Днес ще се водите по страстите, а не толкоз от здравият разсъдък. Бъдете деликатни! Това може да ви докара до неверни ходове. Използвайте положителните въздействия да подобрите връзките в фамилията. Ако сте скарани, в този момент е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Скорпион
Приближавате се към крайните си цели. Избягвайте да влизате в спорове и разногласия с сътрудниците си. Бъдете дискретни и упражнете надзор над страстите си. Не компенсирайте неналичието на въодушевление с ненужно извършване на покупки.

Стрелец
Благоприятен и потребен ден. Втората половина на деня е удобна както за настоятелен договаряния, по този начин и за разискване на значими въпроси от персонален темперамент. Вашето позитивно отношение ще ви прави лесни и приятни за другарство.

Козирог
Обърнете внимание на градивните хрумвания. Не се изморявайте излишно, като се заемете с прекомерно доста задания, концентрирайте се върху актуалните ежедневни неща. Среща с близки другари ще бъде доста приятна и интелектуално стимулираща.

Водолей
Малките проблеми няма да скапват настроението ви. Обърнете особено внимание на външния тип, в случай че желаете да извършите положително усещане: през днешния ден ще ви посрещат и преценят по облеклата. Това е изключително значимо за тези, които отиват на значими срещи.

Риби
Избягвайте общуването с доста хора през днешния ден. Може да станете жертва на енергиен върколак. Това може да бъде и непосредствен човек, който даже не осъзнава какво се случва. Мърморенето и рецензиите, предизвикването на разногласия са съвършен метод да ви „ поизточат” малко сила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР