Овен Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате

...
Овен Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 юли: Кошмарен старт на седмицата за 2 зодии

Овен
Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към непознатото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Телец
Днес ще имате голямо предпочитание за независимост, което естествено ще опитате да потиснете. Ами, пробвайте да съчетаете потребното с приятното, направете нещо необикновено, въпреки всичко лято е, бъдете по-слънчеви.

Близнаци
Днес ще почувствате голям приток на сили и мощно предпочитание за деяние. Използвайте ги, с цел да извършите нещо за себе си, само че въпреки всичко не се увличайте с физическото натоварване.

Рак
Доста деен ден, през днешния ден всички ще чакат да схванат от вас нещо значимо и вие несъмнено ще го знаете. Не забравяйте да спазвате предварителните си проекти, че другояче може да не ви стигне времето, с всички спомагателни неща, които изникват.

Лъв
Кой знае за какво през днешния ден ще се замислите какво бихте могли да извършите за жилището или за околните си. Ще имате потребност от сигурност и домакински уют, прекарайте деня със фамилията си.

Дева
От през днешния ден ще имате голяма потребност да поучавате и съветвате всички в близост. Днес е ден за завършения, тъй че не се учудвайте, в случай че ви предложат нещо изцяло необикновено, позволете си една случка, въпреки и внимателно.

Везни
Днес изключително сполучливо ще ви се отдава планирането, че даже и прогнозирането на всякакви неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова активност, имате потребност да се почувствате като част от едно цяло.

Скорпион
Малко сложен се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на съществени отговорности. Не си позволявайте да изпитвате възприятие за виновност, нищо потребно и свястно няма да ви донесе.

Стрелец
Ще ви се случват такива събития, които ще ви слагат на ръба сред действителното и нереалното, може и да се чудите на кой свят тъкмо се намирате. Не позволявайте положението ви да провокира рецесия в връзките ви.

Козирог
Не си позволявайте да се потискате от множеството задания, които ви се струпват на гърба. Не единствено, че ще съумеете, само че даже и ще ви наградят. Важно е сами да си давате кураж и да усещате вътрешна убеденост, по този начин всичко ще става елементарно.

Водолей
Може би ще сте малко по-мудни от нормално и мъчно ще се сещате за всякакви значими неща,но пък през днешния ден това надали би имало съдбовни последствия. А и те съдбовните последствия са повече в нашия личен разум. Няма непоправими неща - знаете.

Риби
Дано главните ви грижи да не свързани с това по какъв начин да подобрите здравословното си положение. Ще имате много битови задължения. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с сътрудниците или домашните ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР