Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –

...
Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –
Коментари Харесай

Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество

Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.

Телец
Безспорно, хората са значими един за различен, само че за Вас хората са доста значими. От взаимоотношението си с близките, черпите сили и сила, въпреки че, в полза на истината, и този източник не е дълбок. Обезателно би трябвало да бъдете въвлечени в свят, обитаем с хора, с цел да чувствате задоволство. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой в действителност сте задоволени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или много хрумвания, по какъв начин най-удачно да подобрите обстановката.

Близнаци
Постарайте се през днешния ден да не проявявате интензивност и изобщо нищо да не предприемате за смяна и възстановяване на вашите връзки. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за сходна активност. Ако Вашата половинка е обхваната от хрумвания за сходна активност, дано тя да работи и да прави измененията! И в случай че има нещо неправилно, дано тежи на нейната съвест...

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Днес ще разберете, че доста дейности, отнасящи се до Вашия персонален живот, вършиме автоматизирано, без да се замисляте кой-знае какъв брой за какво и по какви аргументи се случва това, а и за какво се случва тъкмо по подобен метод. Ако това е правилно и за думата „ обичам ”, би трябвало да се замислите за целесъобразността на вашите взаимоотношения.

Дева
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска малко да бъде самичък. Уважете неговото решение - то не се появява толкоз постоянно в подобен тип! Важното е да знае, че въображаемо сте постоянно с него, и в миг на нужда постоянно можете да му се притечете на помощ. А пък физическото наличие напълно не е наложително.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
Постарайте се да бъдете през днешния ден по-меки и лоялни към капризите на своя обичан човек. В края на крайщата у всеки от нас живее дете, а у Вашата половинка то в този момент стартира да припомня за себе си с невероятна упоритост. Ще се наложи да бъдете толерантен родител и да усмирите разбушувалото се хлапе...

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР