Овен Ako все още не сте намерили своята половинка, днес

...
Овен Ako все още не сте намерили своята половинка, днес
Коментари Харесай

Риби: Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми

Овен
Ako към момента не сте намерили своята половинка, през днешния ден шанса Ви да извършите това е доста огромен. За задачата би трябвало единствено деликатно да се вгледате в човек, който ненадейно ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да желае. Звездите настояват, че вероятността това да е индивида, който Ви изпраща Съдбата, е доста огромен.

Телец
Вашето благополучие е безтегловно, както тополов пух. И също по този начин нетрайно. Достатъчно е единствено едно духване напразно, с цел да изчезне. И по този начин леко може да се разтопи! Вашата половинка не постоянно схваща това, по тази причина си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази това, което е по този начин скъпо за Вас...

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване. Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.

Стрелец
Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!

Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.

Водолей
За Вас денят ще бъде не неприятен. Проблеми могат да зародят не от отрицателни външни условия, а от Вашите вътрешни противоречия(например от неумение да съгласувате Вашите физически, прочувствени и духовни потребности). Ще имате опция да си намерите асистент или медиатор, който да Ви помогне да се справите с настоящите задания. Само че няма да можете да разчитате прекомерно на тази услуга и за в бъдеще.

Риби
Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не ” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР