Овен Ако в предишните два дни сте излъгали някого или

...
Овен Ако в предишните два дни сте излъгали някого или
Коментари Харесай

Денят носи печалба за Рака и промени за Водолей

Овен

Ако в предходните два дни сте излъгали някого или сте постъпили подмолно, в случай че сте затаили някаква значима детайлност или сте премълчали нещо, което е значимо за други хора, през днешния ден това ще стане очевидно и ще ви принудят да се извините. Няма да ви е прелестно. Много обезпокоени, някои от вас ще отидат на значим за бизнеса им диалог. От него зависи финансирането на част от вашите бъдещи планове. Засега съществени съдружници не са обезпечени.

Телец

Бъдете деликатни през днешния ден с документи и пари, допустимо е да ви окрадат или да ги загубите. Вършете рутинна работа, не подписвайте значими документи. Добре е да се огледате за различен Телец за работното си място. Ако тъкмо този знак желае да постъпи на работа във вашата компания, приемете го, работата ви ще потръгне доста по-методично и темпото ще бъде засилено. Не се учудвайте, вие като Телец добре знаете по какъв начин работят те - методично, задълбочено и планово.

Близнаци

Ще пробвате доста неща, само че не всичко, което ви се желае, ще стане. Налитате на доста опасности, които не са оправдани. Това ще разберете изключително ясно на среща, която организирате с вяра, че ще ви оказват помощ да започнете нещо, което от дълго време подготвяте. Но няма да стане. Само ще се концентрирайте върху отхвърли да ви поддържат тъкмо в този момент. Това е сигнал да помислите добре върху проектите си и върху спомагателните задължения, които поемате.

Рак

Денят се обрисува на облаги и положителни контакти. Освобождавате се от неприятни връзки, от неприятни хора към вас, от неприятна работа. Ангажиментите ви добиват типа и партньорството, които са ви по сърце. Късметът е с вас и през днешния ден ще скъсате дефинитивно с работа или с хора, които ви основават проблеми и грижи. Ще можете да кажете на всеки всичко, което си мислите за него, и то няма да прозвучи нито незаслужено, нито жестоко, нито като хвалебствие.

Лъв

Днес ще поемете грижа за някого или нещо, даже за нова активност, тъй като добре ще ви платят. Отново нещата опират до нуждата от самоорганизирането ви. Можете да се справите единствено в случай че подредите уговорките и заработите съществено. Мнозина от вас, изключително родените през август, ненадейно ще завоюват дело или ще уредят доста елементарно значим документ. Това ще ви учуди, само че ще ви извърши със самочувствие на спечелили.

Дева

Денят ще е под напрежение. Ще бъде добре за вас, в случай че работите независимо, не в колектив. Не се плъзгайте по неща, които не са ваша работа; постоянно поемате непознати отговорности, през днешния ден това ще ви пречи. Бъдете деликатни при работа с документи. Има заплаха да загубите нещо значимо. Много от вас, които ще се явяват на състезания или изпити през днешния ден, ще се показват доста по-добре, в сравнение с са предполагали. Страховете ви са повече, в сравнение с основанията за тях.

Везни

Днес ще сте принудени от сътрудници да потвърдите или да отхвърлите предложение, което обмисляте от много време. Нещо ви стопира, плаши ви тъкмо толкоз, колкото ви се желае и да го приемете. Вашата ръководеща планета е Венера, само че за разлика от Телеца, който има усет към печеленето на парите, вие сякаш потъвате в размишления и съмнения за търсене на заслужено и тъкмо систематизиране на задания и богатства. В последна сметка ще дадете единодушието си.

Скорпион

Много сполучлив ден. Всичко, което сте възнамерявали, ще стане както го желаете и ще се доберете до решения на сътрудниците си, които ви устройват. Ако си повярвате, нищо няма да се изпречи пред упоритостите ви, пред желанията и пътуванията ви. Всяка цел ще е достижима. Ще ви върви на работа и на пари. Безработните да възобновят търсенето на работа, само че не по разгласи, а посредством другари и познати. Всички, които се занимават с просвета и преподаване, ще са натоварени.

Стрелец

Днес нищо не отлагайте за други дни. Няма да съумеете да го свършите както би трябвало или нещо ще се обърка. Има заплаха да ви повали и здравословен проблем. На работното си място се постанова да сте по-съсредоточени, има заплаха да загубите документ или да се сблъскате с немарливост. Следобед ще ви изненадат непредвидени настоятелен срещи. Оферти няма да липсват, само че би трябвало да сте наясно какво тъкмо желаете. Обърнете внимание на предложенията.

Козирог

Днес ще сте участници в някакви събития. Може и да не са ваши, а на другар, само че ще трансформират деловата ви атмосфера. Много от вас ще са затрупани с информация. Прочетете и преценете всяка от тях, тъй като изборът на която и да е ще ви сложи в избран лагер и задълго ще предопредели пътя на развиването ви. Не се заемайте с неща, които не са ви ясни. На пръв взор сте отворени, само че в действителност сте потайни и това може да ви попречи.

Водолей

Денят ви сервира непредвидени промени. Не правете проекти от сутринта, а се нагаждайте към протичащото се. Проблем с човек от вкъщи ви ще ви тормози и ще ви накара да търсите профилирана помощ. Ще откриете една машинация на работното си място, мощно ще ви засегне и стремежът да разберете за какво е станало, само че това до нищо няма да докара. Постарайте се да не омаловажавате това, което се е случило. Налага се да се простите с илюзиите си за бъдещето.

Риби

С днешната сряда стартира под напрежение интервал. Има възможност да ви пресечен отпуската, в случай че към този момент сте решили да почивате. Ще ви затрупа работа, ще се наложи да поемате и непознати задължения, което няма да ви е прелестно, само че пък работи за престижа ви на експерти и ще се оцени. Постарайте се да приемате тежките обстановки с комизъм, той така и така е присъщ на ръководените от Нептун. Днес мнозина са на браздата сред минало и бъдеще.

Източник: Сега.бг
тагове рак водолей печалба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР