ОВЕН Ако сте си наумили нещо, което няма как да

...
ОВЕН Ако сте си наумили нещо, което няма как да
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 АВГУСТ: Деви, не правете нещо на инат! Стрелци, ще постигнете напредък в делата си!

 ОВЕН
Ако сте си наумили нещо, което няма по какъв начин да стане, не му е пристигнал моментът или е обвързвано с несъответствуващ човек, тогава събитията ще ви подскажат да измененията курса. Независимо дали става дума за персоналния живот или за работата ви, триумфът ще пристигна единствено в случай че канализирате силата си и я насочите към значимите неща. Освен това не се опитвайте да се налагате на различен човек единствено и единствено да стане на вашето – този, който е на една вълна с вас, по този начин или другояче ще ви спомага. В службата може да постигнете повече, в случай че работите взаимно с други хора.

 ТЕЛЕЦ
През днешния ден е прекомерно евентуално да постигнете развиване в професионалната сфера, само че от вас ще се изисква да сте дейни и по-инициативни, вместо просто да стоите и да чакате нещата да се случат от единствено себе си. Дали това ще значи да проведете сложен диалог, да се впуснете в проучване на непозната територия или нещо друго – при всички случаи ще би трябвало да преодолеете терзанията си и да реагирате по някакъв метод. Казано в резюме, ще се наложи да се изправите против проблемите и да ги разрешавате, а не да ги избягвате.

 БЛИЗНАЦИ
Днес ще се справяте по-добре, в случай че действате, водени от личната си вътрешен глас, вместо да очаквате някой различен да ви сервира търсените отговори. В противоположен случай надали следствията ще са във ваша изгода, а може и да изпуснете добра опция и да си останете, където се намирате, макар че обстановката не ви удовлетворява. В персоналните взаимоотношения е допустимо да се прокраднат възприятие за виновност или ревнивост. Денят ще се окаже удобен за вас във финансово отношение – допустимо е развоят на събитията да ви изненада прелестно.

 РАК
Ще съумеете да преодолеете съмненията си и да изберете посоката, по която в последна сметка да поемете. Що се отнася до връзката ви с близките, търпението ви може да бъде сложено на тестване. Бъдете изключително деликатни при общуването си с колегата, с родители и висшестоящи – има огромна възможност в тези взаимоотношения ситуацията да стане с напрежение. Ще би трябвало да отстоявате позицията си по някакъв въпрос, само че в това време не трябва да реагирате прекомерно нападателно и въпреки всичко да се преценявате с непознатото мнение.

 ЛЪВ
Що се отнася до работата ви, не се тормозете да излезете отвън рамките на сигурното и експериментирайте – давайте хрумвания и оферти, установявайте нови контакти и залагайте на новото и прогресивното. Комуникацията още веднъж ще ви помогне да намирате точната информация и да получавате подпомагане. Денят може да се окаже за вас изпълнен с повече провокации в прочувствен проект, изключително що се отнася до интимните ви връзки. Възможно е у вас да се породи възприятие, че сътрудникът ви се явява спънка да осъществите нещо, което желаете, или че не ви дава нещо, което заслужавате.

 ДЕВА
Не се изкушавайте да вършиме нещо напук или да прибягвате до подмолни средства, единствено и единствено да спечелите някаква борба. Ако въпросните връзки са значими за вас, по-добре намерете метод да установите баланс сред личните си стремежи и тези на другия човек, вместо да водите война, която би ви коствала сила и запаси. В по-общ проект тези от вас, които вложите сила или пари в нещо значимо – професионална цел, креативен план или персонална идея, ще се радвате на положителни резултати. Някои от вас може да очаквате и по-голяма облага.

 ВЕЗНИ
Днешният ден е доста подобаващ за действия, свързани с творчество, игри и деца. Повечето от вас ще сте настроени по-скоро да се впускате в занимания и завършения, в сравнение с да се отдавате на труд. Ще изпитвате предпочитание да си угаждате и да вършиме това, което ви се желае. Ще се проявявате като спонтанни персони и ще слушате най-много себе си – нещо, което по принцип вършиме, само че през днешния ден тази ваша податливост ще се прояви изключително мощно. Връзките – любовни и другарски – ще станат настояща тематика денем и вечерта, която се постарайте да прекарате умерено измежду фамилията си.

 СКОРПИОН
Ако държите на хората към себе си, няма да е зле да проявявате по-голяма предвидливост и да пробвате да се поставяте на мястото на другия. Звездните въздействия ще са благосклонни към вас, що се отнася до реализирането на професионалните ви упоритости и сбъдването на персоналните ви стремежи, само че това ще се случи с помощта на съдействие и екипна работа, а не като вършиме опити да доминирате. В персоналния си живот най-добре заложете на общуването и търсете пресечна точка сред личните си стремежи и тези на колегата си.

 СТРЕЛЕЦ
Ще се съобразите с последните развития и вслушвайки се по-често в разсъдъка си, без да губите време и оправдания, ще се захванете за работа. За страдание все по-често задълбавате в дребнавостите и омаловажавате основното. Можете и ще се справите с отговорностите си, стига да деянията психическа резистентност, запазвайки мисълта си бистра и гъвкава. При изтощеност разпределете дилемите си върху сътрудниците. Денят е мощен, възползвайте се от даденостите и ще постигнете прогрес в делата си. Имате късмет за издигане в йерархията, други от вас ще се изправят пред нови провокации.

 КОЗИРОГ
Във всички случаи през днешния ден ще има какво да ви стимулира и предизвиква. С кардиналната си позиция по обществени проблеми и необятно обсъждани тематики можете да помогнете на повече хора. Направите ли го, ще насочите към себе си доста и положителни упования. Ще подчините самочувствието си на хуманни дела и ще трасирате пътя на положителното към всички ни. Възможно е енергийният ви капацитет да се намали и да се почувствате прочувствено нестабилни. Можете да обърнете нещата в своя изгода, в случай че участвате с повече внимание и присъствате интензивно в събитията. В противоположен случай сивотата ще ви обгърне и нищо няма да ви заинтригува.

 ВОДОЛЕЙ
Работните ви и бизнес планове могат да ви основат напрежение с пропускане на периоди и неспазване на договорености с сътрудниците. Променете мисленето си и отворете съзнанието си за измененията, които, желаете или не желаете, настъпват. Бъдете доброжелателни и ще получите късмет за придобивките, само че би трябвало да ги пожелаете. Гледайте по-ведро на живота си, хубавото, което има да се случва, е покрай вас, не го пропускайте. Жадувате за новости и може би в този момент те идват при вас. Естествено, няма да сте сюрпризирани, тъй като към този момент сте готови за бъдещето си.

 РИБИ
Мечтите ви стават действителност, само че не всички – оставили сте си от тях и в ресурс. И по този начин би трябвало – да има към какво още да се стремим. Висотата, на която сте, не ви разрешава да не бъдете положителни и грижовни към другите. Така ще запазите уважението към себе си и ще продължите решително напред. Вие сте на прага на познанието и това ви прави още по-отговорни. Любовта е силата, която ще ви окриля и носи триумфи. Тази мощ е във вас и вие би трябвало да я споделите с другите. Целите на вашите дейности ще ви отведат тук-там, където ще бъдете сложени при разнообразни условия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР