Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 10 юни

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително твърдоглавие не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец
Днес би трябвало добре да си помислите, с цел да измислите в действителност забавно премеждие за Вас и Вашия обичан човек. Иначе доста ще му доскучае от еднообразните му връзки с Вас. Развлечението може да бъде всякакво: от най-невинното, до искрено рисковото. Важното е, да ви харесва.

Близнаци
Отличен ден за другарство, къси разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала опция да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши роднини за проектите Ви за бъдещето, или за някои други съществени неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, пробвайте сами да съберете домочадието на фамилен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими парцели или специалност. Вслушайте се във всички вероятни отзиви, само че не прибързвайте с окончателните заключения.

Рак
Трябва да изучите в елементи всички най-потайни ъгълчета на градината на своята душа. Този ден е безпределно подобаващ, с цел да ревизирате по какъв начин стоят нещата във Вашия вътрешен свят. Спрете край езерцето, което се назовава „ Отношения”. И какво виждате там? Малки попови лъжички? Мътна вода? Собственото си отражение? Разходете се по полето на Амбициите, а по-късно си отдъхнете в сянката на дървото, наричано Удовлетворение.

Лъв
Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се радостните в огромна компания! Само че нес доста ще Ви се желае, да бъдете двамата с обичания човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и потребност да се каже, че на никого не бихте разрешили да Ви отклони от това занятие. А и белким се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони елементарно в или от нещо? Достатъчно е, единствено меко да кажете „ не”.

Дева
В утринните часове неопределеността на обстановката може да Ви подейства много на нервите(особено в случай че рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи опция да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите връзките с родителите си или с други, значими за Вас хора. Замисляйки това или това начинание, даже то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово положение. Ако макар здравия разсъдък започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат на вятъра похабени.

Везни
Днес сутринта ще възприемате обкръжаващия Ви свят точно подобен, какъвто е, а след обяд ще започнете да се замисляте, какъв бихте желали да го видите. Някъде по здрач пък ще започнете да се занимавате с смяната на света, с цел да може да го извършите по собствен усет. Това ще изисква доста старания, само че когато видите първите резултати от своя труд, ще разберете, че си е коствало.

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се желае, да порази въображението Ви с нещо изключително, запаметяващо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте оптимални откровени с него. Всеки опит да го измамите или да му визиите мечтаното за фактически, ще бъде мигновено оголен, показан и осъден. Защо са Ви такива последици?

Стрелец
През цялото време през днешния ден ще Ви се коства, че някой желае да Ви се качи на главата! Възможно е това да бъде и Вашия обичан човек. Само че това чувство може да се окаже както същинско, по този начин и лъжливо, и то в идентична степен. Вашата задача е, да извършите всичко допустимо, че даже и някой да има такова предпочитание, то да не може да се реализира.

Козирог
През този ден ще Ви доставя наслаждение да шокирате своя обичан човек, и то по всички известни Ви способи. В интерес на истината и на него ще му доставя наслаждение да бъде шокиран, само че въпреки всичко не прекалявайте с опитите, тъй като не се знае каква е издръжливостта на неговата душeвност! Нали не Ви необходим инфаркт сега?...

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР