Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Риби: Предстои Ви нещо ново

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае, да Ви достави малко наслаждение - да вземем за пример да Ви нахрани с нещо вкусно с лъжичка, да Ви заведе на някакво културно мероприятие или да Ви изпее приспивна ария. Не го „ отрязвайте ” - дано се разнообразява! Възможно е по този метод да си уредите късмет да получите и нещо в подмяна.

Близнаци
Възможно е да Ви се прииска да позвъните тук – там и на някого, който от дълго време не сте виждали. Или може да Ви се появи предпочитание да се свържете с хора от своето далечно минало – тогава го направете незабавно! Просто се появете и кажете: „ Привет ”! Възможно е те да имат нещо, което на Вас не Ви доближава - мемоари или мнение за нещо. А може би просто ще бъдете радостни да осъзнаете, че времената се менят. Основното в душата на индивида остава непроменяемо, и Вие високо цените връзката, която възобновявате.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, бавно довеждайки до край разнообразните задания, занимавайки се с решение на несложни организационни въпроси и споразумяване на дребни недоразумения, зародили сред познати. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Лъв
Романтичните увлечения избухват елементарно и се развиват стремглаво, въпреки че събитията като че ли напълно не подготвят към това. Най-лекомислените Лъвове дори са подготвени да пожертват към този момент основани връзки, поради инцидентен флирт. Доста време ще заеме регулирането на фамилните различия: ще се наложи да помирявате спорещи родственици, да търсите взаимни отстъпки и да вършиме проекти, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не би трябвало да са огромни, с цел да не се отразят на така и така „ тънкия ” Ви бюджет.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
Ще се окаже, че би трябвало да отложите реализацията на някои проекти, защото събитията ще се подредят по не най-хубавия за Вас метод. Възможни са разногласия с шефовете и различия с сътрудниците, а всичко това по никакъв метод няма да способства за ползотворност на работата. Освен това, ще загубите интерес към по-рано стартирани планове, и ще ги довършвате безусловно на мощ. Личните връзки няма да Ви донесат сърпрайзи, въпреки че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било съображение. Не постоянно е потребно доста да мечтаете, а да не се замисляте, по какъв начин да реализирате своите фантазии...

Скорпион
На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо....
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР