Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да

...
Овен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 2 октомври 2022 г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Днес няма да взимате близо до сърцето си дребните компликации, и по тази причина може да прекарате деня доста прелестно. Дори и недоброжелателите надали ще могат да скапват настроението Ви, само че околните Ви хора ще съумеят да го създадат. Проблеми ще пораждат по време на общата работа, взаимните проекти и съдействие във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате напълно не по този начин, както биха желали членовете на фамилията. В резултат на това много постоянно ще чувате упреци в претрупаност, липса на предвидливост, и дори в нарцисизъм.

Лъв
Днес на всички места Ви чакат изненади. За по-голямата част от тях напълно не може да се каже, че са зашеметяващи, само че благодарение на една незабавно ще Ви се обясни това, което от много време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова неналичието на драматичност - по този начин е по-добре. В последно време напредъкът като че ли е спрял до една точка, а през днешния ден ще стане явно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете още веднъж да се движите напред, подсвирквайки си в придвижване, като че ли Ви е известно нещо, което никой различен не знае.

Дева
През този ден ще бъде много мъчно на Вашия обичан човек да контактува с Вас, защото Вие ще сте изцяло уверени, че Ви схваща от половин дума и изобщо не е нужно да му обяснявате каквото и да било в елементи. Само че на процедура нещата напълно няма да се окажат такива, и ще се наложи - волю- не волю, да влезете в ролята на толерантен ментор.

Везни
Ако през днешния ден доста не Ви се желае да извършите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия обичан човек безапелационен аргумент и по тази причина за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фикция...

Скорпион
За Вас денят ще бъде обвързван с някакво неприятно изобретение. Само че това напълно не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата компликация ще възприемете като предизвикателство на ориста, което би трябвало да бъде признато. Бойкото Ви въодушевление ще притегли заобикалящите Ви, само че това ще са най-вече слаби хора, нуждаещи се от поддръжка и отбрана. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Стрелец
Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби
През този ден Вашият обичан човек ще се нуждае от Вас освен в качеството на обичан човек, само че и в качеството на работна мощ. Той блестящо ще се оправи с предоставената му работа и дори ще изиска продължебие, само че единствено при положение, че премията ще бъде Вашата щастлива и откровена усмивка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР