Овен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес

...
Овен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 25 март 2023 г.

Овен
Ako от дълго време сте желали да започнете длъжностен разказ, през днешния ден е най-подходящия ден за това.Постарайте се да извършите всичко допустимо, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия възможен обичан човек, а и протичащото се да компроментира никого.
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дедектив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.

Рак
Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Рутинните действия ще Ви доставят доста повече задоволство, в случай че за тяхното осъществяване са нужни непривични контакти, истински способи, модерни принадлежности или ексцентрични изто1ници на информация. Не е изключено по-често от нормалното да търсите електронните средства за всеобщо осведомление Не се тормозете да търсите подпомагане от хора, които смятате за съидейници. Днес те драговолно ще Ви окажат поддръжка. Само че не очаквайте от тях прекомерна сензитивност и прекомерно внимание към персоналните Ви проблеми.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...

Стрелец
Стрелците през днешния ден са склонни да се държат по детски. От една страна това придава обаяние на представителите на знака, а от друга води до състояние, че никой не ги възприема на съществено. Постарайте се да не се обиждате по този мотив: фактът, че Ви разпореждат малко по-неотговорни неща, дава опция да си поотдъхнете. През целия ден самочувствието Ви ще бъде положително, а вечерта е допустимо да усетите неразположение, а и да се нараните заради нехайство. Не е желателна работата с остри принадлежности, а и да се употребява комплицирана техника.

Козирог
През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.

Водолей
Днес не би трябвало прекомерно уверено да се занимавате както с Вашата орис, по този начин и със ориста на своя обичан човек. Това може да се окаже с прекомерно неприятни последици, породени както на всеки от вас по настрана, по този начин и на тандема ви като цяло.

Риби
Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да измененията обстановката към по-добро, Вие ще допуснете неточности, от които неотложно ще се възползват недоброжелатели и съперници. Най-доброто, което можете да извършите е, да не вършиме нищо значимо, и оптимално да се концентрирате върху решаването на дребни поведенчески задания. Затова в областта на персоналните връзки очевидно доминира въздействието на позитивните трендове. Хармонично и умерено ще се подреждат връзките с околните Ви, а в такава конюнктура дори рутината наподобява приятна. Обикновените домашни отговорности освен ще Ви радват, само че и ще Ви оказват помощ да съберете мислите си и да вземете значимо решение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР