Овен Ако не можете да си позволите разкоша днес да

...
Овен Ако не можете да си позволите разкоша днес да
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 октомври: Тежки проблеми със здравето на 3 зодии

Овен
Ако не можете да си позволите разкоша през днешния ден да пътешествате, пробвайте най-малко за два часа да промените ситуацията. Иначе душата ви ще изгаря от предпочитание за нови усещания. "

Телец
Склонни сте да изпълнявате спомагателна работа. Ограничете дейностите до личните си ползи, по този начин ще икономисате сума време и сили. Ако някой не може да се оправи със личните си задания, не значи, че с тях би трябвало да се справите вие. "

Близнаци
Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако към момента не са ви поканили някъде на празненство – организирайте го сами. Така най-малко имате преимуществото, че вие ще изберете присъстващите. "

Рак
Днес най-добре бихте се почувствали, в случай че положите малко старания и разчистите всичко излишно. Хем ще освободите място за нещо ново (не единствено символично), хем ще разсеете напрежението, което изпитвате. "

Лъв
Шеговито стартирате днешния ден. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, само че пък сте толкоз креативен настроени, че даже и дребните неточности ще ви бъдат простени (но не разчитайте на това). "

Дева
В добра кондиция стартирате деня. Настроени сте да сложите ред във всичко, нека да намерите кой да ви поддържа. Ако визиите по подобаващ метод концепциите си, безспорно ще намерите поддръжници. "

Везни
Забързано стартирате този ден. Още от сутринта ще имате много телефонни диалози и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това най-малко нямате равни. "

Скорпион
Днес ще ви лимитират единствено тези граници, които сами си поставите. Не злоупотребявайте с откриващите се пред вас благоприятни условия. "

Стрелец
Днес може да ви се наложи да работите на показ, усърдно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е належащо най-после, в случай че някой се опита да ви упрекна в безучастие. "

Козирог
Днес рискувате да изгубите преференциалната си позиция да бъдете отговорни за всичко. Опитайте да не пришпорвате нещата, принудително нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си. "

Водолей
Днес не се опитвайте да се намесвате в непознатите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достолепие. По-добре се занимавайте с това, което в действителност ви радва. "

Риби
Внезапното предпочитание да измененията нещата към вас по мощ и изтощителност ще наподобява на припадък от радикулит. На близките ще считат, че им е провървяло, в случай че при вашите пристъпи разрушите само личния си дом. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР