Овен Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да

...
Овен Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да
Коментари Харесай

Хороскоп 22 април: 3 зодии ще се сблъскат с ужасни трудности днес

Овен
Ако сътрудника Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви опише единствено след няколко дни. А за в този момент работите като машина, изпълнявайки всевъзможни задания, и при Вас всичко става чудесно. Тъй като през последните дни напряко сте си играли, работливото въодушевление е тъкмо това, което докторът би Ви предписал.

Телец
Точно Вие сте индивидът, който може да направи този ден забавен и радостен и за себе си, и за своите другари. Телците чудесно се оправят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине напълно без компликации. Възможни са проблеми в фамилията. Едва ли ще съумеят да запазят успокоение тези, които имат деца, тъй като ще им бъдат поднесени неприятни сърпрайзи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото потомство, а това е не толкоз уморително, колкото отговорно и мъчно.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се коства явен и разбиращ се от самосебе си. Само че не би трябвало да се дразните, или да се пробвате да го накарате, най-малко малко да намерения. Повече отговори ли са, по- малко засегнатост и разстройства ще има.

Дева
Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Вие сте удобен и земен човек - за това никой не спори. Но също така сте и доста духовни и способни да виждате бездънен смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас постройката не е единствено структура от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките упоритости, творчество и боязън от гибелта. Такъв метод на мислене ще Ви даде опция да видите същинската същина на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец
Днес ще допуснете няколко досадни неточности по време на общуването с Вашия обичан човек, само че те не би трябвало да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от неточности не е застрахован никой, и вие, като здравомислещи хора, би трябвало да разбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно възприятие за незадоволеност в душите си...

Козирог
През този ден най-важното е, да Ви бъде уютно и удобно. За постигане на тази цел са положителни всички средства. Всъщност, никой няма да Ви сътвори нужните условия по-добре от обичания човек и по тази причина му намекнете за своите стремежи. Всъщност, в случай че намеците не оказват помощ, ще би трябвало да се справите със лични старания.

Водолей
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.

Риби
Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлечени в нещата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР