Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан

...
Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 6 ноември 2022 г.

Овен
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат, в случай че се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение.
Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
Неудачно време за сформиране и сключване на значими документи, както и за сключване на съглашения. Негативните усеща и съмнения към Вашия сътрудник, както и битката за превъзходство и състезание в професионалната сфера, може да доведат до мъчно разрешими проблеми.

Рак
Бъдете деликатни, в случай че планувате някакви дълготрайни мероприятия: има риск да се обвържете с неизпълними отговорности или връзки, които ще донесат повече проблеми, в сравнение с наслади. Въобще, този ден е доста подобаващ, с цел да се концентрирайте на настоящия миг и да се постараете да се справите с това, което не Ви харесва. Отношенията с околните се подреждат комплицирано. Възможни са провокации от страна на родственици, както и опити да Ви накарат да действате под непознати заповеди. Защитавайте своите ползи, даже и да се наложи да действате много твърдо.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
През целия си живот сте се учили, надълбоко да криете своите усеща, каквито и да са били те. Но в случай че желаете никой да не знае елементи или прекомерно доста, по този начин и би трябвало да бъде, в последна сметка най-малко от Ваша страна. Само че в този момент нещо Ви гложде и изпитвате непреодолимо предпочитание да поговорите за това най-малко с някого. За благополучие, притежавате такова вродено качество, като благоразумието, и по тази причина ще можете да се удържите.

Везни
През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. В същото време ще предпочитате да следвате личните си усети, и да не се отклонявате от направените по-рано проекти. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да съумеят да се срещнат с Вас, защото ще сте ангажирани с решаването на личните си проблеми и задания. Деловите пътувания може да съчетаете с разширение на кръгозора. Реализацията на значими задчи не се предлага да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви към този момент няма да е по този начин съсредоточено и ще бъдете по-малко проведени и експедитивни.

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат - най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки - придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.

Козирог
Ситуацията ще стартира да се обяснява, ще имате и нова информация, само че от това увереността Ви няма да се увеличи. Време е да вземете значимо решение, само че Вие го протакате във времето, изпускайки по подобен метод най-благоприятния миг, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени доста живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да извършите дребни изненади на другари и близки, като по този начин ще съумеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни страсти. Но пък няма да съумеете да повдигнете личното си въодушевление, а от това ще изпаднете в отчаяние.

Водолей
Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или другояче всеки от нас е изпитвал възприятието, че се познава с някого цялостен живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към сходни неща и по тази причина в случай че пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори прочут, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби
Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР