Овен Абсолютна сила и увереност в бъдещето. На Овена може

...
Овен Абсолютна сила и увереност в бъдещето. На Овена може
Коментари Харесай

Какъв талант имате по рождение според зодията си

Овен
Абсолютна мощ и убеденост в бъдещето. На Овена може да се завиди. Животът му се развива допустимо най-стабилно и сполучливо. Силният духом знак не вижда проблемите и върви с гордо вдигната глава.
Телец
Мъдрост. Изключителните умствени качества на знака провокират екстаз и удивление. Той е надарен мъдрец, който може да стане прочут академик и да отвори нова посока в международната просвета.
Близнаци
Атрактивност и сексапил. Невъзможно е да не се влюбите в тях. Те знаят по какъв начин да завоюват всеки. Удивителният сексапил и естестсеният магнетизъм оказват помощ на Близнаците да реализират всевъзможни висоти.
Рак
Комуникация с космоса. Тайните на духовния свят се разкриват пред знака. Ракът има специфичен гений - дарба да предсказва бъдещето. Добре развитата вътрешен глас оказва помощ да се избегнат неуспехи и проблеми, а знаците на висшите сили му демонстрират верния път.
Лъв
Душата на компанията. Безобразно разговорлив знак, елементарно ще се сприятели и с най-големия интроверт. Не му коства нищо, с цел да завоюва доверието на чужд и да стане неговата дясна ръка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР