Овен (21 март - 20 април) Бъдете честити и намерете

...
Овен (21 март - 20 април) Бъдете честити и намерете
Коментари Харесай

Ето какво са ни приготвили звездите за днешния ден

Овен (21 март - 20 април)
Бъдете честити и намерете нови стени,които да събаряте с главата си. Роди се Спасителят, значи има светлина в тунела. Не приемайте всички събития към вас като покруса, осланяйте се на оптимизма си.И се отпуснете, през днешния ден е празник, просто празнувайте.

Телец (21 април - 21 май)
Възможни са разногласия поради безотговорността и самоувереността на тези, от които сте очаквали изпълнителност. Своевременните ограничения ще ви оказват помощ да избегнете подлата настинка.

Близнаци (22 май - 21 юни)
Не плашете себе си и обичаните си хора с прекален изблик на усеща. Ще имате много неща за извършване и е добре да бъдете по-организирани, в случай че желаете да съумеете на време.

Рак (22 юни - 23 юли)
Ден на изкушенията. Не разчитайте единствено на своите сили, а потърсете и непозната помощ, с цел да се справите. Не рискувайте фамилното благополучие поради няколко минути наслаждение.

Лъв (24 юли - 23 август)
Още от сутринта ще почувствате някаква апатия и вчерашния възторг ще ви се стори комичен. Не бързайте с изводите, а започнете деня с малко физически извършения, това ще увеличи тонуса ви и ще върне оптимизма ви.

Дева (24 август - 23 септември)
Денят е много забързан, ще имате да свършите прекомерно доста неща. Малко дни има до края на годината, а вие, както постоянно, се пробвате да свършите работата и за идната година. Щадете се малко, с цел да сте свежи при посрещане на Новата година.

Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще сте свръхимпулсивни и много безцеремонни. Ще търсите мощни чувства и може в действителност да ги откриете, само че не в посоката, в която желаете. Внимавайте с електрическите принадлежности вкъщи.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Малко напрегнати ще се чувствате през днешния ден. Възможни са внезапни смени в настроението. Мислите ви през днешния ден ще бъдат заети от новия обект на възприятията ви, само че докога ли, с тези непостоянни настроения.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес няма да ви свърши работа нито един от общоприетите способи за деяние. Трябва да сте по-изобретателни, бъдете създатели. Станете основател за стопляне на връзките с хора, с които до момента са били напрегнати.

Козирог (22 декември - 20 януари)
Поели сте прекомерно доста отговорности и това много ви притиска. Потърсете помощници, не се опитвайте с всичко да се справите сами. По значимо е да ще извършите дилемите в период.

Водолей (21 януари - 19 февруари)
Хубав ден за метафизичен диалози. Може би ще срещнете хора, които не сте виждали от дълго време и това ще породи куп въпроси, само че пък доста практични решения ще намерите дружно.

Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще имате предпочитание да научите и да видите неща, които до в този момент не са ви били познати. Може да ви предложат да изкарате Новогодишните празници на някое екзотично място. Не се чудете доста, имате потребност от многообразие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР