Овен (21 март – 19 април) Проваляте живота си с негативност

...
Овен (21 март – 19 април)
Проваляте живота си с негативност
Коментари Харесай

Ето как всяка зодия проваля живота си

Овен (21 март – 19 април)

Проваляте живота си с негативност и си позволявате да се изгубите в нея

Буйният ви манталитет и упорита природа ще ви основат доста проблеми. Светът ви е отрицателен и от време на време хората просто не желаят да бъдат част от него.

Телец (20 април – 21 май)

Проваляте живота си като не го живеете на цялостни работи

Изпитвате потребност да контролирате всичко и всеки към себе си и когато нещата не се случат по метода, по който желаете, си го изкарвате на тези, които значат най-вече за вас.

Нещото, което ви е най-трудно да приемете в живота е, че не можете да контролирате всичко и че нещата не постоянно вървят по проект. Научете се да приемате това, тъй като спонтанните обстановки са нещото, което вършат живота занимателен.
Близнаци (22 май – 21 юни)

Проваляте живота си като се примирявате, а се примирявате, тъй като не знаете какво и желаете и тъй като се страхувате от смяна

Примирявате се в кариерата си, тъй като продължавате да вършите нещо, което не ви прави щастливи. И всичко това е повода вие всекидневно да сте индивида, който най-силно наранява другите. Нерешителни сте за живота си и имате навика да замесвате и останалите в объркването си, наранявайки в действителност положителни хора по пътя. Но някой ден в живота ви ще се появи човек, който ще желаете да остане за непрекъснато. Когато откриете този човек, не му давайте причина да си отиде, тъй като той може да ви нарани доста повече, в сравнение с допускате.

Рак (22 юни – 22 юли)

Проваляте живота си, поставяйки другите преди себе си

Изпитвате прочувствена неустойчивост и можете елементарно да се изгубите в възприятията си към хората. Понякога си мислите, че сте намерили верния човек и поставяте потребностите му пред своите лични и му се посещавате може би повече, в сравнение с би трябвало. Лесно е да се потопите в любовта, само че внимавайте да не изгубите себе си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Проваляте живота си, откъсвайки се от другите и прикривайки страстите си

Проваляте го, мислейки си, че чувствителността е уязвимост. Специалисти сте в това да се вършиме на безсърдечни и да се държите като че ли не ви пука. Но като човек, който слага прочувствените си потребности много ниско в листата си с цели, внимавайте да не се пандизите прекомерно доста, тъй като ще пристигна ден, в който ще се чувствате изцяло самотни. Спомнете си, че страстите не ви вършат слаби, а отричането им.

Дева (23 август – 22 септември)

Проваляте живота си като сте прекомерно сурови към себе си

Имате наклонността да превръщате другите в собствен приоритет, вместо себе си. Хората ви харесват за това, само че способността ви да обичает мощно не се отразява на същинската ви връзка със себе си. Вие сте най-големият си критик и бързо изтъквате минусите си. Вие сте най-големия си зложелател, само че и решението на казуса си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Проваляте живота си, пробвайки се да задоволите останалите, без да се питате какво желаете и от какво се нуждаете

Вие сте благи и хората ви обичат, само че от време на време се възползват от вас и ви тъпчат. Затваряте страстите си в бутилка в опит да бъдете положителни и това нараства до нещо много неприятно. Понякога наранявате тези, за които ви е грижа най-силно, потискайки страстите си и пробвайки да игнорирате проблемите си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Проваляте живота си, мислейки, че не заслужавате обич и ви е по-добре да сте сами

Вие сте зодията, с която хората най-трудно се схващат. Много упорити и не изключително прощаващи. Сърцето ви не е нещо, което може елементарно да бъде извоювано, само че когато това се случи, любовта и лоялността ви са за цялостен живот. Най-големият ви минус е, че сте егоисти и постоянно се пробвате да бъдете най-хубавите във всичко.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Проваляте живота си от боязън

Толкова ви е боязън да не се неуспехите, че замръзвате и не вършиме нищо. Имате доста страхотни хрумвания, само че от време на време се отнасяте в тях. Не се отдавате на това да завършите каквото и да било. Съсредоточете се върху една задача и започнете от нея.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Проваляте живота си, мислейки се, че се състезавате с останалите, с цел да стигнете до някъде

Проваляте живота си, поставяйки се под ненужно напрежение, вместо да се наслаждавате на пътя. Вие сте човек, който е прекомерно сериозен към себе си и от време на време прекомерно концентриран. Винаги сте в придвижване и забравяте да се спрете, с цел да помиришете розите. Забавете темпото, тъй като можете да пропуснете неща, които са доста по-важни от задачите.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Проваляте живота си, позволявайки на предишното да въздейства на бъдещето ви

Задържате нещата в себе си и сте собствен най-лош зложелател. Не си простите за предишното и го оставяте да управлява бъдещето ви, носейки непотребен багаж по пътя. Гоните в действителност положителните хора, тъй като вярвате, че ви е по-добре да сте сами, вместо с някой, който е в действителност добър за вас.

Риби (19 февруари – 20 март)

Проваляте живота си, избирайки неверните хора

Избирате отровни хора и привички и все пак сте човек с положителни планове и имате най-хубавото сърце от всички зодиакални знаци. Насочвате се към неправилните хора и те ви изцеждат. Навик ви е да се борите с болката в живота ви, избирайки неверните неща, за които да се борите. Наранявате се повече и повече, тъй като си мислите, че заслужавате болката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР