Овен 21 март – 20 априлВ неделя връщаме времето, поставяме

...
Овен 21 март – 20 априлВ неделя връщаме времето, поставяме
Коментари Харесай

Ето какъв ще е късметът на зодиите през новата седмица

Овен 21 март – 20 април

В неделя връщаме времето, слагаме нещата по този начин, както са си били. Постарайте се да не стартирате нищо ново в събота до обед. Приемайте оферти, само че не давайте финален отговор на поставените въпроси. Близо сте до значим източник на мощ. Медитирайте вечерта над фамилната карма, съобразете се с някои потребности и претенции на околните. Добре е в неделя да се постави крайъгълен камък на нова връзка. Чудесен ден за брак и годежи, за обвързване и среща на две сродни души. В понеделник може да изкачите и следващия връх в кариерата. Някой ще дочака покачване, а различен ще стартира независим бизнес. От обед до вторник на обед се дава лепта и се прави това, за което някой те помоли. Помогнете на непосредствен и другар да се изправи и стабилизира. Хелоуин е, зарадвайте децата, помогнете с преобразяването и костюмите. 31-ви е и ден на ненадейно ентусиазъм, което може да ви уреди в бъдеще с доходна активност и комерсиална самодейност. 1-ви е ден, обвързван с колелото. Тенденцията е един да слиза, а различен да се изкачва по стълбата на триумфа. Преди обед не взимайте дефинитивни решения, тече наклонност към отнемане. След това до 3-ти на обед Луната ще се движи във вашия знак, ще оказва помощ при пътувания, промени и преустройство в нови редици. Пълнолунието на 2-ри ще ви зареди с шанс и страст. На 3-ти се преценявате единствено със себе си.

Телец 21 април – 20 май

Тежък уикенд с проблеми при пътувания и в връзките с сътрудници. Насочете всички сили към благоустройството на дома и офиса. Не тръгвайте рано на път в събота. Постарайте се да приключите с ремонтите и да създадете нужните улеснения на околните и децата. Край на лятното часово време. Неделният ден сменя целите и условията. Напаснете се на ситуацията, а не се опитвайте да променяте нещата. 30-и е най-мощният ден в месеца. Пасивността е нежелателна, търсете нови пазарни ниши. Ще ви хрумнат чудесни хрумвания, а и нечие предложение ще ви зарадва. На 31-ви преди да претендирате, дайте повече от себе си и направете по този начин, че да улесните взаимната работа. Този Хелоуин е превъзходен за занимания с щедрост. Помогнете с каквото можете, направете костюми освен за своите деца и сложете в тях паричка или лакомство. Вечерта прекатурва колелото на ориста и на 1-ви може да излезете с едни гърди напред в професионалната конкуренция. В края на работното време на 1-ви свикайте заседание или съберете състава, с който работите. Направете връзка с клиенти и снабдители. На 2-ри синхронизирайте общата работа и по този начин всеки ще завоюва. На 3-ти апетитите са големи. Луната навлиза във вашия знак. Съдбата ще работи повече за вашите упоритости и апетити. Вечерта умерено може да се реши всеки проблем.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота следобяд може да намерите нов източник на мощ. Посетете близки и родственици, довечера вървите и към сполучливи запознанства, а в неделния ден сте на път да извлечете изгоди от всяка своя самодейност, активност и упоритост. Всичко подхванато ще тръгне сполучливо. Предстоят удобни за вас рокади. Върви преустрояване в дома и офиса. На 30-и проблемите ще се повече за родените в първата декада, изключително в случай че избързат да споделят сурови хрумвания. Ще работите за непозната идея и интерес, в случай че преждевременно сключите нови контракти. 31-ви е ден на сърцето и сърдечните работи. Този Хелоуин може да промени по магичен метод връзките и да стопи дистанциите с нужните ви хора. Проблемът е в желанието да доминирате непременно и да определяте целите. Оставате обстановката сама да изтика на напред във времето нужните промени. Навлизаме в деня на колелото. Което е било изпод, ще тръгне нагоре и назад. На 1-ви вървят преустройства на връзки и фирмена активност. До обед тече зарибяваща стратегия, целяща да предизвика лаиците и тези, които за пръв път са в играта. Проведете събрания в края на работното време в сряда или отложете за четвъртък. 2-ри е най-хубавият ден за съвещания и стиковка на общи действия. Работете екипно. На 3-ти апетитите са големи, някой сигурно ще завоюва, само че повече със силова игра, а не с разум и познания.

Рак 22 юни – 21 юли

Поспете на 28-и. Важното отложете за следобяд, когато с лекост ще се справите с работата, ще извършите нужните преустройства, осигуряващи персонален комфорт. 29-и отбелязва края на лятното часово време. Събуждаме се в изменена обстановка, което ще изисква и промяна на метода. Препоръчват се проучвателни срещи. Направете прочистващи процедури. Следобед навлизаме в интервал с мощна енергетика и в понеделник може да извършите мощен ход. На 30-31-ви Луна и Нептун от Риби дружно със Слънце и Меркурий от Скорпион образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Няма по какъв начин да не съумеете. Сега е моментът да спечелите състезания, да кандидатствате по спонсорски и благотворителни планове. Понеделнишки чакайте утвърждение на персоналната ви кандидатура и някаква изключително удобна за упоритостите ви обстановка. Вечерта ще ви посети и персоналната ви муза и на Хелоуин ще се разсъните с блестяща концепция, която в действителност или на смешка ще промени позитивно живота ви. Действайте в градината на персоналния си интерес, след това ще се грижите за непознатия. На 1-ви проблемите ще са повече за хората с наклонност към отнемане. Съдбата завърта своето колело и изхвърля зад борда тези, които са склонни да се предоверяват. Вечерта съберете фамилния съвет, а на 2-ри и колегиалния и обсъдете настъпващите промени. На 3-ти се обрисуват конфликти на упоритости.

Лъв 22 юли – 22 август

На 28-29-и Луната ви гледа в съпротива от знака на Водолея. Като се прибавят и пречупващите аспекти с Меркурий и Слънце от Скорпион, при вас нещата ще са много напечени. До обед в съботния ден не предприемайте нищо значително и не се товарете с непознатите проблеми. Вашите ще са ви задоволително. 30-и е високо енергиен ден, вършиме мощен ход и извличате изгоди от водените договаряния. До вечерта ще ви посетят и хора с хрумвания, които ще носят взаимни изгоди, в случай че намерите кой да ги финансира. Във вторник се вършат дарове от сърце. Бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Очаквайте поддръжка в посоката на персоналния си интерес. Вечерта може да се появи остарял проблем, само че сигурно ще намерите метод да го разрешите. 1-ви дава опция да употребявате нечия неосъзната мощ. Може да извършите преференциална договорка с човек, който не осъзнава целите си и е податлив да даде кон за кокошка в желанието да има нещо непременно. На 1-ви започнете с посещаване в център за разкрасяване. Облечете новите облекла и се постарайте да изглеждате ослепително. До края на работното време ще имате виновни срещи, ще постигнете съглашение даже и по въпроси, които от много време са зациклили. Навлизаме в деня на тръбача. Препоръчват се екипни и обществени начинания в идващите дни. До 3-ти на обед постигате оптимално вероятното.  

Дева 23 август – 22 септември

Ако станете рано в събота, ще работите за непознати ползи. Ако поспите, ще си спестите непотребните нерви и натоварване. Следобед е добре да посетите място или човек, които постоянно са ви зареждали. Символ на деня е източникът на мощ. Препоръчва се и деен отдих с игри и участия в надпревари. В неделя ще се наложи нещо да се поправя. Не тръгвайте на път с неизправна кола. Вечерта се приберете в точния момент вкъщи. 30-и стартира с неприятности на работното място, изключително в случай че споделите преждевременно своя концепция или се похвалите с непознатата. Очертават се спорове, може да бъдете изтикани от общата софра. И на 31-ви конкуренцията при вас е убийствена. Не се опитвайте да надскочите себе си. Направете едно положително дело и чакайте поддръжка в сложен миг. На 1-ви рисковете са повече за родените след 10-и. Не позволявайте да ви завладяват отрицателни мисли и не се включвайте в непознати планове, в случай че усещате нещо употребяващо персоналните ви запаси. Сключените до обед контракти няма да имат нужната възвръщаемост. Но до края на работното време ще получите предложение отговарящо на желанията и опциите ви. На 2-ри е добре за включване в нова група по ползи. Това е ден, в който всеки би трябвало да откри мястото си и екипа, в който да работи и да се изявява в бъдеще. На 3-ти се работи силово. Може да тествате опциите си.

Везни 23 септември – 22 октомври

За вас се обрисува прелестен уикенд с пътувания и благоприятни условия да изявите способности и гении. В събота е добре да сте покрай места и хора, които ви зареждат. Лесно се отдава сила, само че и елементарно се губи. Заемете се с благоустройствени и ремонтни действия. Символ на деня е съзиданието. Не си позволявайте да рушите и да си разваляте връзките. В неделя времето към този момент е друго и връзките се трансформират. Едно посещение ще отприщи насъбрания енергиен капацитет. Може да ви обезпечи поддръжка, средства и пари. На 30-и ще постигнете доста, в случай че се придържате към разпоредбите. Ден на изкушения. Подсигурете фирмени действия и уредете патенти. На 31-ви преди да поискате каквото и да било, дайте и обгрижете близки нуждаещи се от помощта ви. Раздайте ненужни облекла. Зарадвайте и децата на празника, помогнете им да наподобяват магично. На 1-ви значимото да се свърши по най-бързия метод. Навлизате в противопоставящ интервал, който ще концентрира силите ви повече в отбрана, в сравнение с в нахлуване. Внимавайте, спазвайте правила и наставления. До петък не теглете заеми. Постарайте се да не влизате в непотребни зависимости. 2-ри е ден на спорове на работното място. Не се изолирайте, приобщете се към една от двете преобладаващи групи. Губят тези, които останат в изолираност. На 3-ти печелите следобяд.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не планирайте тежки натоварвания през уикенда. Не се ядосвайте, в случай че се провали пътешестване, което може да ви коства огромни разноски освен във финансов проект. Приятели ви подвеждат, а и околните мислят повече за техните улеснения. Каквото отложите за 30-31-ви, ще ви донесе шанс, пари и преимущества. Това са дни на неустоимо придвижване напред и нагоре за водните знаци. Може да ви предложат преференциална работа или договорка. Идеите ви ще се одобряват задушевно и може да ви обезпечат странични приходи. Обажданията на 29-и вечерта ще подсилят обстановката и ще ви подтикват. Организирайте до сряда пътувания и командировки, водете договаряния на място и без медиатори. Може да продадете непродаваемото досега и да купите нещо на сметка. Стартират фирмени действия, получавате и преференциални поръчки. 31-ви е ден обвързван с благотворителността. Ако се включите в спонсорски и дарителски акции, сами ще станете обект на обгрижване и ще имате нещо мечтано. На 1-ви към обед може да убедите да ви спомагат хора с благоприятни условия и запаси. До вечерта заставате на старта на нова активност. Добре е на 2-ри да свикате фамилния съвет, да организирате събрания и да работите екипно. Влезте в нова среда и създайте своя група по ползи. На 3-ти до обед имате повече шансове, по-късно ще работите за някой различен. Чака ви претрупан и рисков уикенд.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

28-и стартира с отговорности и компликации в общуването, само че до вечерта намирате своята ниша, организирате работа и пътувания и прекарвате добре. Приключете поправки. Посетете място, което ще ви зареди. Неделният ден се свързва с източника на мощ, който всеки може да откри и подсъзнателно знае къде се намира. Вечерта обръща палачинката, получавате неприятни знаци и за идващите два дни се обрисуват натоварващи и тежки за вас моменти. 30-и изисква повече старания от родените в първата декада. Нищо няма да ви се даде безплатно, внимавайте да не продадете на ниска цена концепциите и гениите си. Ако не сте добре готови, ще ви изместят от значим пост и поле на активност. 31-ви носи повече проблеми за родените в третата декада. Направете жест, зарадвайте някого, а различен обгрижете, както го разбирате. Ден на сърцето и сърдечните работи. Ще си поплачете и нека е от наслада. И на 1-ви условията към вас ще са оптимални. Ще ви затрудняват близки и родини, а и на работното място неприятностите ще никнат като гъби. В края на работното време се справяте с проблемите и в идващите два дни може да постигнете оптималното в позицията, в която се намирате. За 2-ри организирайте взаимни участия и обществени изяви. Ще намерите кой да ви замества или работи наедно с вас. На 3-ти конкуренцията е убийствена, само че до вечерта взимате своето.

Козирог 22 декември – 20 януари

Дори и да започнете в съботния ден с проблеми, до вечерта ще овладеете обстановката, ще удовлетворите настояванията на околните и ще намерите тази линия на държание, която обезпечава и удовлетворява всички. Символ на деня е фонтанът от преливаща сила. Отнесете се уместно към ремонтите и благоустройствените действия, с които ще извършите живота на околните по-уреден и удобен. Ако в неделя започнете да вършиме нещо неумишлено, продължете в тази посока. Спазвайте фамилните обичаи. 30-и ще даде старт на нови планове, които ще ви създадат настоящи на работното място. Бъдете в час с условията на момента. Имате два сполучливи дни, в които може да постигнете оптималното, да си извоювате покачване и да спечелите конкурс. Кандидатствайте по спонсорски стратегии. 31-ви е ден обвързван с благотворителността, дайте и ще получите. Уредете си среща на четири очи с хора, които могат да ви бъдат от изгода. Не връщайте някой, който ви моли за услуга. Пренасочете го, в случай че сами не можете да му помогнете. 1-ви носи комплициране в проекта за родените в първата декада. Не се предоверявайте, не теглете заеми. 2-ри е ден, в който съперниците ви може да се обединят. Не е изключено да загубите поръчки и финансиране. Вечерта ограничете претенциите. В петък следобяд ще имате облаги и шанс.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изчакайте, не бързайте сутринта в събота, с цел да не си създадете спомагателни проблеми и да си пандизите някои пътища. Към обед навлизате в един от мощните си и сполучливи интервали. Чакайте посетители и гостувайте. Посетете прелестно и релаксиращо място. Душата ви се отваря за потребностите ви и за желанията на околните. Луната е във Водолей в този уикенд, само че в отрицателен аспект с Меркурий и Слънце. Опитайте да преобърнете в своя изгода това, което се оказва спънка и бариера. Мотото на 30-и е „ корона на хребета на планината ”. Чакайте награди за добре свършената работа. Добре е да извършите промоции и да визиите продуктите на труда си. Рекламирайте се по всички вероятни способи. 31-ви ще ви донесе щастливи мигове в едно и тествания в друго. И като съберете плюсовете и минусите, ще се окаже, че отново сте на облага, тъй като сте били с точните хора и сте получили задоволство на упоритостите и стремежите си. Участвайте в благотворителни изяви, дайте и ще получите. На 1-ви към обед тече стратегия за отнемане. Не се съгласявайте с неща, които подсъзнателно не приемате. Не подписвайте контракти. Каквото отложите за следобяд или за 2-ри, ще ви даде преимущества и опция да извлечете изгоди. На 3-ти, в случай че не захапеш, ще те захапят. Харчовете се усилват. Чака ви тежък уикенд. Ще давате, а отсреща малко ще получавате.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 28-и може и да не започнете добре, само че ще завършите деня удовлетворени от свършената работа, на прелестно и релаксиращо място. Навлизаме в интервал на съзидание и строеж. Задвижете и приключете поправки. Преустроявате по нов метод дома и работното място. Неделният ден сменя часовото време и персоналните ни цели. Обърнете се към по-духовни занимания. В понеделник може да се разсъните с блестяща концепция и във вторник към този момент да работите за нейната реализация. Луната е във вашия знак в съвпад с Нептун, планетата на креативното ентусиазъм. 31-ви е денят на сърцето и сърдечните работи, на благотворителността и желанието да се подкрепим взаимно. Ще получите помощ, на която не сте се надявали, а тази, която очаквате, ще ви зарадва двойно. Ще има защо да почерпите в този ден. Дайте всичко от себе си и ще се радвате на щастливи мигове. На 1-ви проблемите ще са повече за родените след 15 март, които може да попаднат в капан за наивници. Луната минава през градусите на обсебването. Внимавайте с медикаменти, алкохол и стимуланти. Контролирайте се душевен и не позволявайте да ви изнудват. Вечерта е добре за екипни мероприятия, а на 2-ри създайте или влезте в нов екип и група по ползи. Ако не парадирате доста и безшумно си гоните задачата, на 3-ти следобяд ще имате облаги, до момента в който другите губят. Внимавайте, апетитите са големи.

Източник: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР