Овен 21 март – 20 април Родените в първата декада

...
Овен 21 март – 20 април Родените в първата декада
Коментари Харесай

Хороскоп: Ден за жестове на внимание

Овен 21 март – 20 април

Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция, изключително в случай че разрешат да ги разбалансират. Заемете се с каузи значими за някой различен, в случай че желаете и вашите инициативи да потръгнат. Ден за замяна на жестове на внимание. Бъдете изключително деликатни, не прекалявайте в претенции и искания и направете  път на тези, които мъчно вървят по своя. Ако сами се намирате в затруднено състояние ще се откри кой да ви поддържа. Този ден демонстрира до каква степен сме хора и до каква степен може да разчитаме един на различен. Помолете се, молбите се сбъдват.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Постарайте се да не желаете доста от живота и от другите. В този ден е значимо какво ще дадеш и по какъв начин ще обгрижиш, а не какво ще спечелиш и заделиш за себе си. Направете някому мечтан подарък, не отхвърляйте поддръжка, помогнете на непосредствен изпаднал в невъзможност. Някъде там в бележника на ориста всички сторено през днешния ден се записва и ще се върне в подобаващия миг. Не се карайте с никого, след това мъчно ще се помирите и сдобрите. Да не се яде груба храна и да не се споделят груби думи, даже и на подбив. Ще сънувате оракулски сън.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес сме включени към галактическия канал на любовта. Проявете съчувствие, намерете метод да помогнете на тези, които ориста изпраща при вас с някаква молба или потребност. Който през днешния ден не е милосърден след време ще се нуждае от благосклонност. Отделете % от извоюваното през днешния ден за дарителска идея. Ако нямате опция и сами сте в потребност, просто проявете съчувствие и състрадание, поговорете си с някой отшелник. Противопоказно е да се товари сърцето, да се влиза в разправии и да се търси сметка някому.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък ден за родените в първата декада. Очертават се компликации в фамилията, деца и родители не се схващат. Денят е покровителстван от висшата обич. Направете едно положително дело, без да чакате компенсация. Не се сърдете на никого. Проявете схващане към грешките на околните. Важно е да вършиме това, за което някой ви помоли, а не това, което смятате, че му е нужно. Обадете се на спонсорите си, нека и те са прочели нашата прогноза и са склонни да се включат в дарителска акция. Този ден преразпределя ресурсите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес мъдростта ще надделее над мозъка. Ще постъпите както би трябвало и както го усещате със сърцето. Тенденцията е да се оправят връзки, да се излезе от персонална и професионална рецесия. Една добра дума ще отвори стоманени порти, а нещо дарено ще донесе в бъдеще двойни и тройни облаги и придобивки. Раздайте ненужни движимости, не подминавайте хора с протегната ръка. Не се знае по какъв начин може да се извърнат нещата. Добре е в този ден да има дарителски начинания и спонсорски концерти. Не товарете сърцето с обидни слова.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на сърцето и сърдечните работи. Обадете се на тези, с които времето или проблемите са ви разделили. Постарайте се да извършите това, за което някой ви помоли и сами помолете за поддръжка тези, които ви обичат и ценят. Разменят се жестове на внимание и обич. Може да получите непредвидена поддръжка даже и от чужд. Нищо не пречи да върнете жеста още веднъж на различен чужд. Така по веригата от взаимни жестове ще тече силата на милостта и състраданието. Помолете се, молитвите от този ден ще се осъществен.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Луната навлиза във Везни. Пътувайте, организирайте гостувания при близки и родственици. Добре е в този ден да осъществите топла връзка с тези, които обичате и дълго не сте виждали. Чудесно би било да изненадате родители и деца с посещаване, подарък и благ жест на внимание. Дарявайте наслада и ще получите подарък, който ще донесе облекчение. По веригата от жестове протича оздравителна сила. Всеки подарък през днешния ден е подобаващ в предишното. Разберете се и се разделете с мир с тези, с които към този момент няма какво да си кажете.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако желаете новите ви начинания да потръгнат подкрепете през днешния ден някой, който мъчно си пробива път, мъчно се оправя в живота и мъчно прохожда в бизнеса. Всичко, за което се помолите има възможност да се сбъдне. Енергетиката разрешава да се пресъздават и осъществят мислеобрази. Близо до вода ще получите ненадейно ентусиазъм и ще намерите излаз от затруднително състояние. Седнете край някой шадраван, обмислете нещата от живота си. Ще получите просветление и ще се справите с зародилите проблеми.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Работете в екип, дайте лептата си към общите старания за възстановяване на изискванията на работа и труд. Помирете се с близки и родственици, не си позволявайте да влизате в кавги и да приключвате връзки на кръвното роднинство. Не е ден за делби на парцели. Жестовете са от изключително значение. Добре е да вършиме това, за което ви помолят. Включете се в дарителска акция и сами ще станете обект на поддръжка и спонсорство. И шефовете ще са благосклонни към грешките ви, а сътрудник ще се съгласи да ви замества.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък ден за родените в първата декада. Не си позволявайте да действате разбалансирано и да влизате в спорове. Намерете кротичък метод за разрешаване на зародилите проблеми вкъщи и на работното място. Скандалите разболяват и вредят повече в сравнение с допускате. Опитайте с положително, даже и там където не ценят сходна политика. Жестовете от този ден ще се заплащат в бъдеще. Намерете метод да стопите дистанциите с близки и другари, а не да ги увеличавате. Тези, които в предишното сте обгрижили ще ви оказват помощ.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и на следващия ден ще бъдете обект на спонсорство и протекция. Разперете и вие крило над тези, които обичате. Взаимните жестове ще оказват помощ на личните  и професионални връзки. Ще се откри излаз от всеки проблем с взаимното присъединяване на всички наранени в обстановката. Тенденцията е да намерите каквото търсите или индивида, който да ви го даде. Очаквайте схващане и протекция. Тези, на които в предишното сте помагали ще платят насъбраните ви сметки. Не се предлага да гоните огромни облаги, значимото е да се преразпределят богатствата.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един от дните, в който молитвите ни ще бъдат чути и изпълнени. Постойте покрай вода и се помолете за това, което ви е нужно. Мислете с обич и съчувствие за околните и хората в близост. Скандалите може да ви разболеят. Усетите ли, че се подвига градусът на напрежението, обърнете всичко на подбив. Не бива да сте зли, само че и да плачете с крокодилски сълзи също не е време. Дайте воля на желанието за мир и обич. Бъдете алтруисти. Спазвайте диета. Наблегнете на соковете, само че не и от ябълки-плода на изкушението.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Може да очаквате и шестица от тотото на живота. Вероятни са придобивки и уголемение в дома. От септември към този момент сте в удобна юридическа позиция. Уредете парцели и наследства. Може да срещнете и любовта. 6 е цифрата на Венера и на висшата естетика. Подредете си живота. 2019 ще бъде година на отлив и раздели с досегашните връзки.

Родените през днешния ден ще бъдат обект на спонсорска протекция. Тенденцията е в бъдеще да получат повече от непознатите, в сравнение с от околните хора. Очертават се спорове в роднинските връзки. Ще имат необикновен сексапил и може би трапчинки. Ще са положителни актьори и ще наследят заложба на предшественик.

Заченатите през днешния ден ще имат лечителски качества и мощна вътрешен глас. Ще изпият чашата на страданието, само че това ще им донесе мощ и ненадейно благосъстояние.

*Източник - monitor.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР