Овен 21 март – 20 април Денят ще ви изправи

...
Овен 21 март – 20 април Денят ще ви изправи
Коментари Харесай

Хороскоп: Успешен ден за повечето зодии

Овен 21 март – 20 април

Денят ще ви изправи пред на пръв взор непреодолима бариера. Не гледайте единствено напред, намерете непряк път и вид, който ще ви даде опция да постигнете задачите си по заобиколен метод, без директни конфликти на позиции и ползи.Търсете съидейници, не рискувайте сами да се борите с вятърните мелници на живота, когато може да ви помогне другар, сътрудник или обичан. Добре е взаимно да си върнем задълженията на самопризнание и любов. Сега е момента да посеете в парника и семената на новата годишна продукция.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще извършите пробив на работното място и в живота. Ще постигнете оптималното в обстановката, в която се намирате или за която кандидатствате. Явете се на състезания и прослушвания, проведете диалозите, които ще ви обезпечат по-добра работа и приходи. Не се спирайте, през днешния ден преградите по пътя ви са елементарно преодолими. Стегнете се, изправете се против проблемите, заявете претенциите си. Сега е момента да се подпише нов контракт, да се уговорят цени на артикули и услуги. Поставете изискванията си, искайте повече и ще получите задоволително.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес най-неочаквано може да намерите излаз от обстановка, която от дълго време не ви дава мира и покой. Увеличете натиска в професионален проект, търсете съдружници и съидейници, преговаряйте с нови сътрудници и търсете ново решение на старите проблеми. Денят се свързва с реката, която постоянно ще откри пътя към морето. Така и вие ще намерите правилния път и метод към групата, екипа или инстанцията, от която зависите. До вечерта ще се справите със фамилен и професионален спор. До два дни ще разделите неделимото досега.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

В хороскопа ви работи кармичен кръст на планетни въздействия. Ще се наложи да взимате виновни решения. Някой ще се отскубне от въздействието на другари и родители и ще тръгне в нова посока. Друг ще сложи ултиматуми в връзките на работното място. Време е да покажете какво желаете и към какво се стремите. Няма значение кой по какъв начин ще посрещне настояванията ви. Днес преградите по пътя са елементарно преодолими или заобиколими. Нищо не ви се дава елементарно, само че в последна сметка ще го получите. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако нещо от дълго време ви тревожи през днешния ден ще го разрешите или най-малко ще разберете кой и какво основава казуса. До на следващия ден може да излезете от обстановката, която ви тревожи и предизвика, само че в идващите дни ще се откри отново нещо, за което да се ядосвате. В момента е значимо да не се самоограничавате, да вървите напред, да поставяте ултимативни условия, а където не мине със мощ да търсите метод да преговаряте. Денят е удобен за пътувания и командировки, за опознаване на света и взор над проблемите от друга позиция.

Работа-6

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на неукротимо придвижване напред и нагоре. Символ е орела. Търсете метод за издигане на по-висока професионална позиция. Явете се на състезания, заявете претенциите си за дадена служебна позиция. Не бързайте да се отказвате, даже и нещата да не се получат незабавно. Този ден е тест за персоналната ви упоритост и склонност. Бъдете сигурни, че ще ви виждат и оценят. Доверете се на предчувствията си. Това е най-благоприятният ден в месеца за правене на разсад и залагане семената на новата годишна продукция. Гонете си интереса.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените във втората декада ще срещат опълчване на всяка крачка. Ще се постанова да се отклонявате от задачата, да вършите непозната работа, с цел да може след това да ви създадат услуга и да задвижат вашия проблем. Не се отхвърляйте от желанията си, даже и да би трябвало краткотрайно да ги забравите. Днес и на следващия ден ще работите за ползите на шефа, на сътрудник или другар и непосредствен, само че след това жестовете ви ще бъдат върнати. Не бързайте да се сърдите и обвинявате който и да било за забавянето. Пътят просто би трябвало да се извърви.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес ще извършите огромна крачка напред, ще получите късмет за нова работа, ще намерите метод да уредите брокерска договорка и на следващия ден към този момент да сте с контракт за парцел. Следвайте праволинейно задачите си, търсете съидейници и се постарайте да обедините фамилните и професионални сили и запаси. Правете това, което усещате и интуицията ви подсказва. Ден на високите сили и цели, които ще се реализират по някакъв непредсказуем и неведом метод. Тези, които са си нужни се намират. Съдбата изиграва своя коз във ваша изгода.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Гонете си задачите, търсете удобните благоприятни условия и разновидности. Този ден ще даде късмет на търсещите и можещите да се потвърдят и да извлекат изгода от всяка своя работа и самодейност. Само, който не опита няма да успее. Не очаквайте нещата да се подреждат по лесния метод. Днес без борба няма победа. Пътят ви клати сред вашите благоприятни условия и непознатите искания. Някъде вашата река от благоприятни условия ще направи внезапен и сполучлив завой, а другаде ще спре пред бента на непознатата упоритост. Покажете на какво сте способни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада имат късмет да реализират оптималното в обстановката, в която се намират. Някои неща ще ви се изплъзват, други ще ви нараняват, само че в случай че праволинейно си следвате задачата ще се похвалите с победа. Вечерта се приберете в точния момент, не оставайте в места, където може да бъдете предизвикани и подведени. Посадете цвете в градината. И препоръчаните през днешния ден хрумвания ще намерят удобна почва за развиване. Върнете си задълженията, посетете тези, които се нуждаят от стимулиращото ви наличие.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един въодушевен ден, в който може да се откри излаз от всякаква обстановка, без значение какъв брой е комплицирана и проблематична за вас и фамилията ви. Ако на едно място ви откажат на друго ще ви одобряват и оценят. До вечерта ще постигнете от дълго време гонена цел и може да срещнете съидейници на непредвидени места. Пътувайте, огледайте се в близост. Съдбата ви дава късмет да видите живота си и опциите си от друга позиция. Близо до вода ще се чувствате добре. Намерете време и за релаксиращи процедури.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Дълбоко подсъзнателен ден, в който елементарно ще навържете обстоятелства и случайности и ще разрешите проблем, който от дълго време ви мъчи и тревожи. Близо до вода ще получите озарение за бъдещето и за методите на деяние в обстановката, в която се намирате. Ще си изясните и връзките с хора, които познавате неотдавна и които се пробват да станат част от живота ви. Ден за пътувания, за огледи и запознанства, за договаряния по имотни и наследствени въпроси. Правете това, което другите чакат от вас. Жестовете ще се върнат и оценят.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Намирате се в отлив, само че прилива на измененията доближава. В тази година ви следва разлъка с досегашните другарски връзки, работа и метод на живот. Навлизате в нова среда. Няма връщане обратно, а и не би трябвало. През 2019 година ще печелите повече, ще получите придобивки и привилегии и ще подобрите метода си на живот.

Родените през днешния ден няма да се предават, постоянно ще намират излаз от обстановките, в които ги слага живота. Притежават вродена вътрешен глас и креативен заряд. Ще упражняват огромно влияние в средата си, другите ще ги следват.

Заченатите през днешния ден ще наподобяват на вас и ще вземат част от дарбите ви. Има възможност да страдат от инфекции и алергии. Ще пътуват доста, ще разказват с четка и перо срещите си.

*Източник - Монитор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР