Овен (21 март – 19 април) Вашата истинска любов. През 2018

...
Овен (21 март – 19 април)
Вашата истинска любов. През 2018
Коментари Харесай

Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази пролет?

 lyub18

Овен (21 март – 19 април)

Вашата същинска обич. През 2018 година към този момент няма да се тревожите за намирането на Единствения и Единствената. Ще откриете своя човек, осъзнавайки, че на вашите несполучливи връзки и болежка е настъпил край.

Телец (20 април – 21 май)

Най-добрия другар. През 2018 година ще намерите някой, на който можете да разчитате и в най-трудните времена. Вече няма да бъдете сами, най-сетне ще имате другар, на който можете да разкажете всичко на света и който в никакъв случай няма да ви осъжда.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Любовта към себе си. Прекарахте толкоз доста време, съжалявайки  себе си, и се опитвахте да запълните празнината в сърцето си с нови взаимоотношения и празни обещания. Но през 2018 година ще имате смелостта да бъдете сами и да радвате себе си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Временна обич. Любовта, която ще откриете напълно скоро, няма да трае дълго, само че вечно ще ви промени. Новата връзка може да стартира в  бара или на празненство, само че без значение къде ще си намерите половинката, тя ще ви разкрие по нов метод и вие ще разберете кой в действителност желаете да видите до вас.

   любовта

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Любовта към живота. Забравете за връзка, просто се влюбете в живота! 2018 е годината, в която ще възвърнете доверието в себе си и в света. Ще се почувствате толкоз щастливи и удовлетворени, че няма да желаете да сте привързани към никого. Вие ще поискате да започнете ново премеждие.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сродна душа като другар. Сега всичко, от което се нуждаете, е човек, който ще споделя с вас грижи, премеждия и ще бъде до вас, без значение какво се случва. Вие даже няма да мислите за   брак или връзка, тъй като до вас ще бъде най-хубавият другар.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Любов към секса. Забравете за моногамията. Вашите занимания стартират напълно скоро или към този момент са почнали! Най-сетне ще се почувствате уверени в себе си и ще пратите по дяволите обществените условности и  морала.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Среща с първата ви обич. Имали сте връзка след първата си обич, само че нищо не се е получило. Сега ще се съберете с първата си обич, когато най-малко  очаквате това.

Риби (19 февруари – 20 март)

Сродна душа. Тази обич няма да ви остави, тя не е мимолетна. Тя ще остане и в никакъв случай няма да изчезне. Когато я намерите, престанете да обмисляте други благоприятни условия. Останете правилни на сърцето си.

Още по тематиката:

Това, на което се съпротивляваме, се трансформира в наша орис

 

 Всяко нещо  има право да съществува “Съдба ” – споделят мнозина, когато се сблъскват с дадена обстановка в живота си. И по този начин, какво е орис? Съдба- това е определяна  поредност от…

Цялата публикация

Вашият Създател не желае вашата самотност

 

Когато ви обгръща дълбоката болежка от самотата, не е изненадващо, че вашите мисли се втурват към индивида, който е бил в положение да я в профил, даже и за малко. Когато…

Цялата публикация

Знаците на Зодиака, които, най-вероятно, ще умрат в самотност!

 

Ако   не съумеят да намерят някой, който да им подхожда идеално, тези пет зодиакални знака евентуално ще останат самотни в живота и последните си дни ще прекарат сами!  Водолей…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР