Овен (21 март – 19 април) Представителите на тази зодия ще

...
Овен (21 март – 19 април)
Представителите на тази зодия ще
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Павел Глоба за периода от 7 до 13 февруари- Близнаци-Обнадеждаваща прогноза за тази седмица

Овен (21 март – 19 април)
Представителите на тази зодия ще бъдат на върха на интензивността, всевъзможни проекти ще бъдат елементарно изпълнени. В края на седмицата има смисъл да помислите за качествена отмора, с цел да посрещнете работния понеделник с нова мощ.

Телец (20 април – 20 май)
Тази седмица е по-добре да минете без нови познанства. Според Павел Глоба от чужд човек има огромна възможност да навреди на персоналния живот на Телец. Също по този начин е по-добре да минете без нови бизнес контакти тази седмица.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Обнадеждаваща прогноза за тази седмица за всички представители на зодия Близнаци. Особено късметлии в региона на бизнес договарянията и финансите.

Рак (22 юни – 22 юли)

Тази седмица Раците в персоналните връзки ще извърнат всичко към по-добро. Късметът ще се усмихне на самотните и те ще могат да намерят своята сродна душа, а фамилните двойки ще имат интервал на цялостно взаимно съгласие. Трябва да се обърне внимание на здравето си, изключително на сърцето и нервната система.

Какво да чакаме от 7 до 13 февруари Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Лъв (23 юли – 22 август)

Подопечникът на детайла Огън ще може да се наслаждения на хубавите дни тази седмица – по този начин ще бъдат ситуирани звездите и ще пожелаят тотема на идващата година. Благоприятният миг за Лъв би трябвало да се употребява колкото е допустимо повече, като се оставят настрани задания, които не са от изключително значение.

Дева (23 август – 22 септември)

Прагматичната Дева постоянно може да работи обратно на себе си. За да реализират задачата си, има смисъл представител на тази зодия да се доверява повече на интуицията и вътрешния си глас. Тази седмица те ще бъдат оптимално остри и ще могат да подскажат вярното решение даже и в най-трудната обстановка.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Астрологът предлага тази зодия, с цел да се приготви за съществени промени от 7 до 13 февруари. И единствено Везните вземат решение какво ще изберат – да открият персонални връзки или да се погрижат за кариера. Преди да предприемете дейности, Павел Глоба предлага да обмислите добре нещата.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Представителите на тази зодия ще отделят седмица на промени в персоналните връзки. Важно е самотните и фамилните Скорпиони да се настроят на сантиментална вълна и тогава ще реализиран всичко, което желаят.

Препоръки от Павел Глоба за Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Тази седмица Стрелец чака дейна и продуктивна активност. Той, както се споделя, ще бъде покрит от работа, тъй че не дишайте. Но резултатът, т.е. материалната премия за свършената работа, Стрелецът ще бъде доста удовлетворен.

Козирог (22 декември – 19 януари)

От 7 до 13 февруари астрологът предлага на представителите на зодия Козирог да се уверят, че натоварването е по силите им. Не се заемайте със задания, които явно са невъзможни за осъществяване. С цялата дарба да работи Козирог, той не би трябвало да надценява личните си благоприятни условия.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Последователността на дейностите е най-важната за представителите на тази зодия тази седмица. Павел Глоба приканва за последователно решение на всички зародили проблеми. Приоритетът е значим и в случай че се заемете с всичко едновременно, не можете да се справите с нито един от тях.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите тази седмица би трябвало да бъдат извънредно деликатни. Не би трябвало да поемате никакви инициативи. По-добре е да прекарате тази седмица във почивка, в случай че е допустимо. През цялото това време астрологът предлага да се посветите на фамилията и околните си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР