Овен (21.03 – 20.04.). Вдъхновението идва, когато се появи идея. Овенът

...
Овен (21.03 – 20.04.).
Вдъхновението идва, когато се появи идея. Овенът
Коментари Харесай

Какви таланти и вдъхновения притежавате според вашия знак на зодиака

 i

Овен (21.03 – 20.04.).

Вдъхновението идва, когато се появи концепция. Овенът е пионер,  авангардист, безконечен мотор, непрекъснат изследовател на завършения,   елмаз, който изисква ловко шлифоване.

Опитвайте се да търсите съидейници, които могат да реализират  концепциите ви в живота, и възприятието на вдъхновение няма да ви напусне до дълбока  напреднала възраст. Ефективно ще бъде е доближаването ви  с Козирог и Риби.

Телец (21.04 -. 21,05).

Каквото и да се прави, Телецът има заземено усещане. Смятате, че – това е неприятно? Това е ужасно! Когато другите се реят в облаците и строят въздушни кули, Телецът прави пари от въздуха и  ги харчи  рационално, което също не е маловажно.

Близнаци (22.05 -. 21,06).

Щастието идва в миг, когато Близнаците стартират по-малко да разпиляват собствените  си сили. Не е загадка, че доста други знаци на зодиака изсмукват вашата сила като вампири.

Не се суетете, не се вкопчвайте в дребните неща, а  се старайте да придобиете табиет да вниквате в  това, което се случва към вас – което  е най-краткият път към  вдъхновението.

Рак (22.06 -. 22,07).

Рак – сензитивен, обаятелен, ексцентричен, само че му липсва опит.  Голяма част от представителите на знака през първата половина на живота си се  подценяват, опасяват се от мнението си. Но през втората половина … само че това е тематика на различен хороскоп.

Пътят към щастието за Рак се крие в  себепознанието и самоидентифицирането като  избрана част от целия организъм (например,   добре е, в случай че всичко е наред в семейството). „ Аз ще бъда добре – когато и ти си добре “ – мотото на Рака.

Лъв (23.07 -. 23,08).

Най-високата точка на вашето развиване вие ще  достигнете, изучавайки  секрети метафизичен доктрини, учения, вяра, или се заемете с лекуване с  билки, гадания с  Таро.

Не сдържайте своите импулси, вътрешният  глас на Лъва постоянно споделя вярното решение.

Дева (24.08 -. 23,09).

За да развива своите вродени гении Девата би трябвало: да мързелува, да се обади на работата и да каже, че е  болна и да прекара през целия ден пред компютъра,  играейки банални игри. Само примитивисткият път на безсмислените действия прави от Девата талант.

Везни (24.09 -. 23,10).

За Везни   креативното ентусиазъм е значимо нещо, постоянно обвързвано с израстването в кариерата. А музата по поръчка, като такси, не идва, тя   ще се появи след усърдна, а от време на време и монотонна работа.

На Везни са строго неразрешени кавги със съидейници.

Скорпион (24.10 -. 22,11).

Сред Скорпиони има максимален брой гении. Техният живот е пълна  тайнственост! Но има и качество, което в случай че се възпитава, им оказва помощ за  постигането на невероятни триумфи. Това е качеството- спонтанност на усещане и експедитивност на реакциите. Просто  -за  вас е мъчно, мъчно –  за вас е просто.

Вие по-малко спрямо другите  се упреквате за осъществените действия. Целият си живот обаче може да изживеете поради един момент.

Стрелец (23.11 – 21.12.).

Трябва да се научите да се разтваряте в колегата и да разбирате  слабостите на другите. Вдъхновението ви може да пристигна посредством изкуството, само че не и като работа, а като занимание.

Колкото по-беден, толкоз по-талантлив е Стрелецът, а  шедьоврите в творчеството или в работата ще се правят „ незаконно “, когато всичко е мъчно, никой не оказва помощ, заобиколени сте от врагове и проблеми. Силите ви идват посредством задоволяването на дребните ви  недостатъци и прищявки.

Козирог (22.12 – 20.01).

Всякакви  рамки могат да ви комплексират. От детството родителите имат в живота на всеки един Козирог огромен принос, а от време на време и  тежест, която носите цялостен живот. Някои от тях са признателни за възпитанието, а други цялостен живот се  освобождават от него.

Когато е налице предпочитание за победа и воля, там  приключва сковаността на Козирога.

Водолей (21.01 -. 19,02).

Периодът на креативен напредък се случва   посредством доближава на  бъдещето към сегашното, когато проектите се превръщат  в действителност. И в случай че Водолей усети „ днешния пулс на времето “, той ще бъде най-щастливият човек, освен в зодиакалния кръг, само че и в   целия свят.

Втората значима специфичност на Водолей за оптимистично въодушевление: религия, вяра и обич.

Риби (20.02 -. 20,03).

За последния, остроумен и образован знак концепцията на живота е: „ Да бъда  необходим на някой. “ Енергийните потоци на космоса протичат посредством религия и обич,  значима е и формата на усещане. Например, някои Риби получават морално  задоволство, като предложат на някой човек обичаната си книга, или като му дадат пари назаем.

Любовта може да сътвори чудеса с Рибите – те са първооткриватели. Веднага откакто Рибите стартират да живеят в бъдещето, техният  ангел страж се спуска и вдъхновението им  се разсънва.

Знаете ли, че професионален астролог може съществено да промени вашия хороскоп?

 

Както е известно,  всеки човек има своя лична натална карта, самостоятелен хороскоп по рождение, в която към този момент е заложена избрана информация за живота му, гении,  характерности и достижения. Понякога се…

Цялата публикация

4-те зодиакални знаци, които са родени с цел да бъдат популярни

 

Някои хора им е заложено от  хороскопа и просто са  родени с цел да станат популярни! 4. Овен Вие сте същински образец за надарен човек. Каквото и да вършиме, го правите…

Цялата публикация

Езотерика: Необикновен способ за възвръщане на изгубената сила

 

Може би сте забелязали, че с възрастта  вътрешният ви ресурс от  сила става все по-малък и е все по-трудно да се възвръща до дъно. Смята се, че това е напълно естествено.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР