ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 март – 5 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вашето 7-дневие ще е под знака на едно условие – да следвате концепциите на по-влиятелни сътрудници и познати в службата, на обичаните за по-лични неща. Краят на март и началото на април подсказват на много Овни да се опират повече на помощ от близките. Не е наложително обаче тези услуги да станат огромно или трайно партньорство, само че най-малко за интервала ви дават пауза за отдих и ви носят сполучливи изяви и приходи. Във вторник пречките са съществени и до четвъртък бъдете търпеливи. И любовни връзки ще минат през инспекция на другарство.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудно начало на април, но от вас зависи напрежението в работата да не се трансферира върху околните или назад. Още през уикенда Телците дефинират като основен финансовия проблем, с връщане към остарели проекти за изява надали ще го решат. От друга страна, знаете тъкмо от какво имате потребност, по тази причина не ламтете за нищо, подражавайки или завиждайки на близките. От вторник сте съсредоточени в делата, пораждат спънки, би трябвало да изяснявате конюнктура. Дори да поемете част от отговорностите на другите, ще се справите и за положително.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Предстои с напрежение 7-дневие, не винете различен за усложненията си до сряда, а анализирайте какво и за какво не става съгласно проекта ви. Група Близнаци могат да разчитат на известни услуги от околни, без да бързат с трайно доближаване. По всякакви канали получавате значима информация, някои планове отложете за по-подходящо време и съюзи. В четвъртък чувствате прилив на огромна сила и не настоявайте екипът да следва мнението ви. Избягвайте любовни изкушения. Петък е за път и срещи. Личните проблеми ще почакат, проявете въздържаност...
РАК (21.06 – 21.07)
Чудесен интервал за вас, въпреки че компликациите в настоятелен и персонален проект са много, а и ще се постанова да поемате по-голям дял от отговорностите в екипи. Но Раците няма да се притеснят от това, напълно сигурни са, че рано или късно ще открият подобаващите сътрудници за бизнес, пък и в любовта. Така е, хората виждат сериозното отношение към общите задания, при започване на април не бързате с изяви, само че сте и по-критични към другите. От сряда пък по-сговорчиво следвате непознати хрумвания, за вашите не е време, но ги готвите и сполуката ви не е изненада.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Пречки се обрисуват и за вас, запасете се с самообладание и здравомислие. Като си прецените, търсете поддръжка от родственици и другари. Лъвовете са известни със храброст, само че не е време да демонстрират дебелоглав, единствено в случай че дългът им повелява могат да нападат компликациите челно. В другите случаи е задоволително да се съсредоточат в персоналните си задания, във вторник – да си създадат нова тактика за деяние и да оказват помощ на сътрудници и близки, и те са затруднени в своите изяви. Поведението ви ще бъде позитивно оценено през идващите дни, само че триумфите се бавят...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Пречки и финансови грижи съпътстват и вас през интервала, тъй че намалете хъса и упоритостите за изява. В началото на април Девите ще се оттеглен от сътрудници и познати, не споделят правилата на тези хора и не желаят да се месят в проектите им. Наистина би трябвало да се ориентирате към други сътрудници, в службата и за другарство околни ще ви търсят и одобряват с най-ведро възприятие, сигурни са в трудолюбието, предаността и коректността ви. Някои оказват помощ на близки при компликации. Това ви радва, както и персоналните ви настоятелен достижения.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Първите 5 дни на април са белязани от ограничавания, тъй че в края на март се помъчете да уредите с типичния ви такт настоятелен и персонални проблеми. Везните се радват на постигнатото, само че в понеделник и вторник няма да могат да обясняват някои планове, от сряда компликациите ще се натрупат. Проучвайте по-внимателно обстоятелствата и се съобразявайте с особеностите на близките, по този начин ще реагирате на непознатите неточности уместно и бързо ще овладявате обстановката. Е, с техника не е същото, а в случай че неразбирателството е в любовта, вижте и своите пропуски.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас също 7-дневието е мъчно, само че вие сте цялостни с сила да осъществите замислите си. Въпросът е Скорпионите да си обезпечат и нужната информация, мнозина би трябвало да се преборят с интриги и корупция. В понеделник разчитате на услуги, във вторник с еластичност си спестявате разногласия с близки в екипа и вкъщи. В сряда ще покажете кураж и упоритости за кариера, ще поставяте на място тези, които се мъчат да ви спъват. Бъдете грижовни към уреди, с които си служите, дребна неточност носи огромни кахъри. Отстоявате любовта си търпеливо.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През уикенда си дайте отдих, тегне ви отмалялост, нерядко досада от някакви каузи и връзки. На прага на април Стрелците навлизат в по-рисков интервал, до четвъртък деликатно да изследват изискванията за инициативи, да работят внимателно при реализиране на хрумвания и поръчки. Някои не са определили тъкмо насоката на изявата си, вторник и сряда са време да набавите сведения, да организирате екип, в случай че няма да действате сами. За едни проекти още не е назрял миг, за други преодолейте подозренията. Дали не жадувате случки?
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Доволни или не от деловия си прогрес, в реда на нещата е да уреждате прецизно всички служебни и персонални проблеми, а и да отдъхнат малко. Някои нямат условия за инициативи и ще проявят самообладание. В понеделник и вторник Козирозите ще проучват обстановката, може да създадат крачка обратно, а в сряда да потърсят и авторитетни настойници. Съветите им ще бъдат много уместни, а и няма да се постанова да прокарвате концепциите си против волята на сътрудници, клиенти и прочие До петък старанието ви дава първи триумфи, показвате равнище на експерти.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубаво е, в случай че изразходвате по-разумно силата си, прекалено натоварване ще даде знак още във вторник. Група Водолеи разчитат на съдействие с близките даже в случай че от време на време те не схващат и не одобряват концепциите им за работа незабавно. В понеделник покажете, че задачите общ, а освен персонален триумф, в четвъртък по-лесно ще прокарате нови проекти за изява и облаги. В петък май ще отделите повече време за себе си, някои са влюбени и хармонията с половинката напряко ги омайва. Други да пазят строго връзката си от интервенция.
РИБИ (20.02 – 20.03)
В отлично въодушевление за купони сте, евентуално има и мотиви. Рибите имат и много работа, от понеделник да не отсрочват задания, шансът за облаги е добър. В сряда обаче сте изтощени, не се впускайте в развлечения поради компания, другари. Оставяте се те да ви водят в четвъртък, само че по този начин може да допуснете и неточности както в каузи, по този начин и в персоналния си избор. Поне не подценявайте препоръки и условия на шефовете, а в любовта е значимо да изградите по-здрава връзка. Намерите ли същинската си половинка, житейски компликации не ще ви уплашат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР