ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 – 7 юни от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни цели за промени в персоналната и в деловата сфера. От понеделник доста Овни са изпълнени със забележителна сила, само че въпреки всичко да се опират на близки, сътрудници и съидейници, сами надали ще могат да се оправят с всичко. В сряда тази наклонност става все по-забележима, съгласувайте тъкмо напъните и няма да има фалове. Някои са прекомерно сериозни към близките, други се товарят с огромни и дребни задания, след вторник да пестят укори, пояснения. За флиртове чакайте по-подходящо време.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът прелива от настоятелен и домашни задания, само че се стараете доста и ще се радвате на резултати. Телците да възнамеряват тъкмо работата, от понеделник дано да заобикалят претоварване и изнервяне по този начин, както не демонстрират пренебрежителност към по-неопитни сътрудници и познати. Във вторник май вършиме още по-амбициозна стратегия, пречките в сряда са куп. Но пък осъществените цели ще ви зарадват до петък, мотив са близките да ви засвидетелстват почитание, интерес. Отскоро влюбени и от дълго време обвързани да не отсрочват сериозен диалог с избраника си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Време да се отпуснете, да се отдръпнете от авансцената в публичната и деловата сфера. Група Близнаци са бързали с осъществяването на куп задания, към този момент са налице резултатите, само че те надали ще споделят страсти и оценки в по-широк кръг. До понеделник това в действителност не е подходящо, но през идващите дни би трябвало да вършиме избор, да се изясните с сътрудници, сътрудници, дори близки. Не се месете в непознати разногласия до Спасовден, следвайте своите цели и правила. В петък стойте надалеч от любопитни очи, тогава влюбени може да си дадат дума.
РАК (21.06 – 21.07)
Началото на юни ви носи много положителни резултати в работата, несъмнено – след упорити старания за осъществяване на хрумвания, в които близките не са ви подкрепяли прекомерно. От понеделник до сряда Раците отново ще търсят съдействието на най-близки и изключително фамилията, улавят внезапен късмет за изява и облаги, за нови съюзи. Сряда и четвъртък са удобни за споразумяване на тези въпроси, направете си подробна тактика и не се поддавайте на желанието да спорите, петък го подклажда. Необвързаните могат да стартират съществени връзки.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този уикенд може да отделите огромно внимание на най-близки, да помислите за пътища и развлечения. Лъвовете ги чака още работа, в последно време те хвърлят доста сила за съвършено осъществяване на отговорностите си, чертаят си и нови проекти. До Спасовден посветете време на изследване, разяснения, договаряне, само че дискретно, с цел да не предизвикате злоба или интриги. Някои май дават обещание повече, в сравнение с могат да свършат, също не е подходящо. От четвъртък борите съществени компликации, само че постигнатото си заслужава, имиджът ви е неоспорим.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е добър за къс отдих, ще обмисляте проекта си за работа, ще събирате сили. Девите имат чудесни хрумвания, от понеделник ще проличи: точна е и тактиката им, привлекли са подобаващи помощници, разчитат на поддръжка от авторитетни хора. Сряда може да ви изненада с редица компликации, тъй че не бързайте с изяви, бдителните ще си спестят куп кахъри и ще се окажат на по-печеливши позиции. Четвъртък носи още шансове, би трябвало да концентрирайте вниманието там. Изборът ви в персоналния живот вдъхва успокоение, убеденост.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Началото на юни ви открива вероятности за кариера и облаги, само че би трябвало да пазите цялостна поверителност, в случай че желаете да осъществите концепциите си от понеделник. Везните умеят да се държат настрана от светлините на прожекторите, в този момент на господата е от особена изгода разбирателството и помощта на половинката и порасналите синове. Във вторник забавяте деловото движение, до Спасовден преглъщате всевъзможни мотиви за спор с близки. В петък ви наляга отмалялост, само че хармонията с сътрудници и родственици дава сили, в любовта шансът ви е забележителен.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Не сте най удовлетворени от постигнатото в деловата сфера, само че юни ви подтиква да мислите за отдих. Скорпионите ще си решат дали им би трябвало по-дълга отмора или единствено глътка многообразие, да се съобразят и с желанията на своите близки. Друг въпрос, че е редно мнозина да съчетаят път, мързелуване и прочие с някаква активност, която би разширила професионалния им периметър, би обогатила още уменията и партньорствата им. От понеделник търсете съдружници, във вторник градете тактика, в сряда приемайте и непознати хрумвания, освен вашите са положителни...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие на юни разпалва недоволството ви от постигнатото в каузи и персонални връзки. То не е малко, само че много Стрелци кроят нови проекти и са нетърпеливи да се хвърлят в борба. Внимавайте, през уикенда близки и дом имат потребност от повече внимание. В понеделник и вторник пречките се натрупат, само че и подсказват: не трябва да бързате, до сряда е време да укрепвате съюзите си. Мнозина май няма да се вслушат в съвета за самообладание, дано си знаят: триумфите ще желаят огромно и непрекъснато твърдоглавие дори първоначално облагите да са дребни.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Вашите каузи вървят добре, само че началото на юни ще ви подскаже да си готвите нови бизнес проекти. Козирозите има от какво да бъдат удовлетворени в работата си, въпреки и сложна, кариерата им е възходяща, от понеделник може да се включат в инициативи на по-влиятелни персони или да получат нечия протекция. Имате потребност, въпреки че в четвъртък и петък се пазите като от огън от интриги, някои залагат и на по-самостоятелни действия. Ще се справите с компликациите, обаче отделете време и внимание на най-близки хора, разведрете връзките с тях.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За мнозина от вашия знак 7-дневието се оказва по-инатлийско: току напират да напредват бързо в работата, да постановат мнение у дома, на познати. Водолеите да се заредят с самообладание, изявата им зависи от проекти на по-влиятелни хора, в този момент може да не правят оценка най-високо концепциите им. Задоволете се с успехите, които носи понеделник, във вторник се грижете за отдих и метаморфоза на рутинни задания. Това е пътят да си гарантирате и облаги, и съгласие с близките, а не да вирите нос. В петък и за персонални неща слушайте избраника си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие за вас минава под знака на търпелива битка с настоятелен спънки, само че въпреки всичко не ги използвайте като постоянно опрощение, че нямате време за околните и за отдих. За група Риби е значимо да изяснят връзките, преди да се стигне до рецесии, а и да почерпят от обичани хора още кураж за сложната си работа. От уикенда обмислете уреждането на финансовите и административните въпроси, в сряда може да измененията проекта си за деяние, да потърсите настойници. С сдържаност и зоркост ще избегнете вреди, интриги, имате откровени другари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР