ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота и неделя си дайте повече

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота и неделя си дайте повече
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 септември – 2 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя си дайте повече отдих, та дообмислете деловите си проекти. Някои Овни се изкушават да ги приключат по-бързо, само че първите триумфи ще бъдат последвани от несполуки, да не напират. В понеделник ви се откриват нови благоприятни условия, във вторник покажете максимума от старанието си, в сряда избягвайте разногласията в името на дейно взаимоотношение с сътрудници, близки. Началото на октомври ще ви възнагради за това самообладание – малко по малко постигате задачите си, стабилизирате приходи, а и връзки с най-обичани хора.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е белязан с контакти, по тази причина залагайте на откровеност, правила. През уикенда е елементарно, в кръг на другари и родственици Телците се усещат окуражени да работят по смелите си проекти. Намерете и време за отдих, от понеделник работата ще се натрупа, само че вие ще сте в по-зависима позиция и тя ще ви изнервя, в случай че гоните ярка изява и по-високи доходи. От края на септември мотивите за разногласия дори с околните се умножават, пазете се да не кажете непотребна дума и изключително у дома. Хич не е неприятно в този момент някои да се погрижат и за тонизирането си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През 7-дневието шансът ви постоянно е на кантар, проучвайте деликатно всички условия за изява и облаги, срещи и диалози с сътрудници и познати са от изгода през уикенда. Сега Близнаците вършат усещане на неуверени, в понеделник - петък ще следват концепциите си в работата с такт и примирителност, само че да се опират на сътрудници, да желаят помощ. Във вторник разчиствате занемарените каузи, в сряда изяснявате по-подробно нови. Не поемайте обещания небрежно, с цел да не пречат на различен ваш проект. Сред близки ви е умерено, получавате положителни препоръки.
РАК (21.06 – 21.07)
Пречките през 7-дневието са бол, запазете хладнокръвие, от някои може да се извлече изгода. През уикенда Раците да си създадат проект, и да не го приложат в цялост през идващите дни, анализът е значим и те ще надмогнат по-бързо компликациите. До края на септември не се изтъквайте прекомерно и пред родственици, при започване на октомври търсете положителните другари и сътрудници. Иначе има риск да не правят оценка приноса ви действително, да пречат на напъните ви. Ако в работата ви върви, а в любовта не, поизчакайте, скоро ще си върнете душевната естетика.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас интервалът не е лек, в деловата сфера са евентуални и разочарования. Не се поддавайте на страсти, проучете детайлно обстоятелствата, до началото на октомври ще си изясните какъв брой са правилни към вас сътрудници и сътрудници, кои нови задания са ви по силите. До понеделник Лъвовете се преценяват доста с близки, познати, това може да е в техен минус. Във вторник-сряда чертайте по-реалистичен проект, в петък идва време за нелеки, само че водещи ви към удача инициативи. Ако някой е отвърнал на положителното както не трябва, негова си работа...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамично 7-дневие, а и с напрежение. През уикенда ще си спестите кахъри, като не бързате с действия, за които други експерти не плануват положителни условия. При група Деви – персонални проблеми, с самообладание и такт ще оказват помощ на близки да преодолеят техни усложнения. Тенденцията прозира от понеделник до петък, укрепвате връзки с значими хора, а близките считат, че всичко при вас е просто шанс. Във вторник се преценявате с проектите на шефа, в сряда поемате повече отговорности в екип, в четвъртък търсите приложение на хрумвания.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът изисква да уредите куп настоятелен, финансови, административни неща. Везните имат положителни хрумвания за изява и облаги, само че още през уикенда следва да се огледат за сътрудници. В понеделник бавите движение поради стремежи на шефове, във вторник преценявате, че е по-разумно да участвате в непознати планове. Сряда е натоварена, обмислете отново програмата си. Четвъртък ще ви изненада с още предложения, срещи с другари ви радват, не прибързвайте да каните помощници. В персоналната сфера спазвате правилото: всекиму заслуженото, и най-дипломатично.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези дни ще откривате редица пропуски в свои и на близките каузи, от уикенда се концентрирайте в проекти кое по какъв начин да наваксате и поправите. Едни Скорпиони да бъдат по-грижовни към употребена техника, втори да отделят повече време за тонизирането, трети да бъдат по-тактични с сътрудници и познати, в понеделник може да се включат в техни инициативи. Трудностите са много, във вторник ще търсите услуги от мнозина, в сряда намалете темпото и хъса за бързи триумфи. В четвъртък във всичко напредвайте бавно, а на обичаните покажете мъдрост...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Динамичен интервал, нека сте обмислили тъкмо към какви промени се стремите. Уикендът насочва вниманието на Стрелци към рода и съидейници, помощта ще е значима отсега нататък. В понеделник сте по-критични към всички, има защо, само че опълчване с шефове не е подходящо. Ще разчистите пропуски в екипната работа, в случай че е нужно – ще привлечете подпомагане от още експерти. Предпазливо привличайте сътрудници до петък и внимателно с финанси! В службата ще ви харесат нови авторитетни хора, сряда-четвъртък са за кариера.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Делови и битови задания чакат за уикенда, ще ги разчистите, само че не забравяйте и за отдиха. Група Козирози дори ще удължат почивката, имат потребност от разбор на служебната обстановка, от възобновяване на проекта си за изява В понеделник се пазете от разногласия с близки, във вторник не разгласявайте професионалните си хрумвания нашироко. От края на септември ви чака много работа, в реда на нещата е да сте надалече от непознати интриги, а времето да отива в образование, обработка на значима информация, запознанства, път. Някои мечтаят за нова обич и ще я срещнат.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Това 7-дневие носи куп нови настоятелен и персонални шансове, само че и ненадейни спънки за вас. От уикенда Водолеите да се съсредоточат в професионалните си хрумвания, нужна им е авторитетна поддръжка, а тя ще се бави. В понеделник и вторник няма да отпуснете ръце, знаете си силите, ще привлечете и помощници. Е, до петък ще би трябвало да поемете и по-голямата тежест от дилемите в екип, освен това – без да бъдете възнаградени незабавно. В сряда-четвъртък контролирайте упоритостите, първо би трябвало да се свърши работата. В любовта не допускайте да ви се месят.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е динамичен и плодотворен, само че надали в този момент сте наясно с детайлите. Още от уикенда ще се убедите, че ви чака много работа. В понеделник Рибите да демонстрират самообладание, във вторник-сряда да се пазят от разправии с близките. Най-сигурна отбрана е уреждането на финансови и административни въпроси, от началото на октомври ще си проличи, че напъните ви притеглят и авторитетна поддръжка. Бъдете гъвкави, някои странят от сътрудници и познати, други спорят за дреболии. В любовта преценявайте трезво нещата, щастието ви зависи от вас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР