ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд е за отдих, ала в

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд е за отдих, ала в
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 януари – 4 февруари от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този уикенд е за отдих, но в главата ви се въртят куп хрумвания за изява и облаги. Овните да кротуват, в понеделник са прекомерно придирчиви, само че нямат условия за реализация, във вторник внимателно ще обясняват проблеми. В идващите дни не давайте воля на упоритостите си, резултатите ще порастват единствено в случай че проявявате самообладание, неизменност. До петък едни намират авторитетна поддръжка за кариера, втори уреждат по-важните фамилни каузи. Не бързайте за нова любовна връзка. Дамите да се преценяват с половинката и родата, с цел да е умерено в дома им.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Напрегнати дни, към вашите проблеми се прибавя и грижа за близки. От събота до сряда Телците да не бързат с реализация на проект, нямат условия, някои си откриват и остарели неточности. В понеделник не настоявайте за деловите си хрумвания, не са неприятни, но близките са на друго мнение. Във вторник действайте по дилемите си независимо и не приемайте непознати препоръки видимо, дори от шефове. Ще привлечете авторитетна поддръжка последователно, а сътрудници ще се уверят: подготвени сте да им помогнете при поява на спънки. Разбиране и любов у дома ви дават кураж.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е много динамичен за вас, ловете възможностите си за изява и облаги още във въздуха. Група Близнаци няма да не помнят и грижата за обичани хора, могат да поглезят с нещо домашни, другари през уикенда. И за влюбените се обрисува среща. После обаче вашето внимание да е в работата, в напътствията на шефове. За Зарезан получавате екипни задания и тежестта ще падне върху вас, в четвъртък ще се изяснявате, в петък ще настоявате за по-амбициозни. Нека е с мяра, въпреки че сътрудниците имат доверие в професионализма и в водачеството ви.
РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневието идва с празнични мотиви, а вие не бързате да се отпускате по купони. Раците ще бъдат строги и с сътрудници в службата и с близки от уикенда до вторник, другояче работата изостава. В понеделник едни потеглят на път, втори изследват нова информация, търсят по-умели сътрудници. Следвайте рационален режим, с цел да не сте изтощени и огорчени в сряда, в четвъртък пречките са и по-сериозни. Ще обедините силите в екипа си и ще постигнете мечтани промени и в статуса, и в прихода си. Някои се радват на поуспокоената атмосфера у дома...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас интервалът е сложен в деловата сфера, надали би трябвало да разчитате прекомерно на услугите на родственици, другари. От уикенда Лъвовете да сдържат упоритостите си, в понеделник да притеглят равностойни сътрудници. Вторник е изнервящ, спестете най-малко разправии с сътрудници и познати. Не се поддавайте на изкушения за високи облаги, те ще дойдат не с хитрости, а с непрекъсната и спокойна работа, знаете си нещата. Петък ви носи резултатите, за които си казвате: струваше си труда. Мнозина се радват на естетика с обичан и да са отдавна дружно.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Доста неща в деловата сфера ви остават неразбираеми до петък. И въпреки всичко запазвайте успокоение, май се разсейвате поради празничните срещи с близки и познати. От уикенда още Девите обмислят куп хрумвания за работа, в понеделник да работят по-оперативно, другояче ще пропилеят възможностите. Вторник е за анализите, може би ви тревожат финансови тематики. Тихо, добродушно и без бързане ще вземете нещата под надзор, само че не напирайте да споделяте нови хрумвания, първо ги проверете още един път за себе си. Дискретно укрепвате връзки с хора, на които държите...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът е цялостен с мотиви за ваучър, само че делата не страдат. От уикенда Везните са си начертали амбициозна стратегия, от понеделник до петък избират да работят сами, връщат се към остарели ангажименти, незавършени неща. Във вторник отделяте време за близки, на маса може да се срещнете с по-влиятелни хора, да дадете ход на значими инициативи. В сряда уточнявате хрумвания и съюзи, в четвъртък изпипвате всеки подробност по тях. Изкушават ви скъпи артикули, а ще откриете положително качество на по-ниска цена. Любовта в този момент ви зарежда с чудесни прекарвания...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Пред проектите ви има спънки, по-разумно е да отстъпвате, вместо да спорите с сътрудници, клиенти или шефове. Скорпионите не желаят да изпращат по този начин януари, борят се с тежки задания, замислят нови партньорства. Във вторник усещате и накъде потеглят измененията, следвайте ги с компромисни решения, това също е симптом на мощ. В сряда несъгласията се множат, евентуално са и за финанси, и за бъдещите ви изяви. Не се товарете с неприсъщи отговорности, упорствайте по каузи, които към този момент сте поели и ви държат встрани от разправиите в кръга ви.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Динамично 7-дневие, изпъстрено е и с празнични мотиви. Стрелците да не се поддават на купонджийство, през уикенда май загърбват каузи. От понеделник се стремите към служебни промени, жаждата за пост ще ви подведе да поемете отговорности, които след това ще ви натежат. Във вторник дилемите са сложни, само че умеете да мобилизирате съидейници. Намалете темпото в сряда-четвъртък, за куп неща не ще разчитате на помощници. Това изнервя, в петък избягвайте разногласия, не са решение. Ще оздравите бюджета си. В любовта не се налагайте.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Доволни сте от изтичащия януари, пък имате и по-смели хрумвания за изява, приходи. Ала Козирозите ще усетят: шефовете не демонстрират огромен интерес към плана. Заредете се с самообладание най-малко до вторник, ще обсъдите тематиката с авторитетни хора, в сряда ще уредите финансови и правни елементи за работата. И да се включите в непознат проект, вършиме го откровено и с готовност борите пречките, това ви печели другари, дава служебни преимущества. В петък май ви изкушава бърза кариера. По-добре обърнете внимание на обичаните, радвайте се на това, което имате.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До Трифон Зарезан се обрисува време, изпълнено с домашни грижи, никак не се отпускайте. Водолеите са наясно с проблемите, вършат каквото могат, само че без да изискват от различен да ги следва. Деловата седмица обаче си идва с куп задания, до Сретение Господне се мобилизирайте за много оперативна работа и в случай че би трябвало, търсете помощ от високопоставени. В четвъртък разчиствате изостанали неща, след това намалявате темпото си, в случай че прецените, ще се оттеглите от остарели съюзи... Имате поддръжка на най-близки за реализиране на от дълго време начертаната обща цел.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда си налагате ограничавания, усетът ви споделя: предстоят ви паники. Рибите да разчитат на себе си за справяне с спънки в работата, от понеделник се изисква цялостна вглъбеност в поети задания. Вторник и сряда успокояват, обаче след това назряват разногласия, ставате прицел на интриги, като демонстрирате огромните си служебни упоритости. Приятели надали могат да ви спомагат в този момент, обаче вие и сами ще извършите нужното да решите проблемите отрано. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а и към обичаните, имате свои житейски наслади.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР