ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 – 18 януари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни идват с много мотиви за празнуване, само че в този момент е редно да не се оставяте единствено на купонджийска вълна. Иначе част от Овните ще се показват в по-незавидна професионална светлина, а вторник и сряда носят куп опасности. Втори от знака попадат в неуместно обграждане, трети си фантазират, че са незаменими. Преценете дали не е по-разумно да се захванете независимо с някои хрумвания от понеделник или да се върнете към тествани съюзи, дават обещание повече шансове. В любовта умерено, само че решително воювате за мечтано благополучие.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден интервал, въпреки че ви се желае да се посветите на околните и персоналните им празници, които предстоят. Телците се натъкват на много спънки в работата си, а чудесно схващат, че би трябвало да я свършат безукорно. Във вторник ще има и финансови терзания, в сряда не се чувствате доста разбрани, след това може да се помъчите да налагате движение и мнение, да спорите с мотив и без. По-добре се концентрирайте в дилемите и следете за нов късмет, уменията ви впечатляват. В персонален проект едни се радват на здрава връзка, други в този момент разкриват сърцето си...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сигурно ви се ще позитивните промени и в деловата област, и в персоналния ви живот да настъпват по-бързо и по-категорично, само че в този момент се постанова да деянията самообладание. Група Близнаци от понеделник ще хвърлят доста сила в рутинни неща, след време те ще им донесат по-високи постове и облаги. Все отново не се мъчете да налагате хрумвания в екипа си, може да си навлечете непотребни кахъри във вторник и сряда. Со кротце со богатство ще укрепите партньорствата в четвъртък, в петък каузи сами се форсират. Направете си огромен празник с най-обичаните.
РАК (21.06 – 21.07)
Първите дни на интервала ви карат да обърнете съществено внимание на работата в екип, от вас зависи в този момент да мобилизирате останалите, да изисквате дейно потребление на времето и по-високо качество. Раците са умели уредници, до вторник ще покажат ослепително това. От сряда обаче бъдете по-тактични, едни се претрупват със задания, други не признават, че са в по-слаба позиция. Е, до петък не е подходящо да спорите, а да заздравявате партньорствата си. В персонален проект май ще се наложи да се откажете от купони, само че като имате високи цели...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Динамичен и под напрежение интервал, може и да не остане време за празнуване на именни и рождени дни. Лъвовете са общителни, бързо откриват забавните шансове за изява и облаги и ще се товарят до прекаленост, с цел да употребяват и тях, и авторитетното застъпничество. Пречките от понеделник ви насочват към нови взаимоотношения, ще бъдете взискателни за привършване на стартирани задания в период и без пропуски. В сряда сте по-категорични, само че в четвъртък е добре да търсите нова информация, услуги. Любовта и дружбата ви са просто скъпи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Вашето 7-дневие не е леко, в работата никнат съществени спънки, в ред случаи ви мъчи колегиална конспирация. Девите ще бъдат по-сдържани и благоразумни, не всеки въпрос може да се реши от раз, бъдещи планове следва да чакат, може да изискат да ги трансформират. През уикенда не се месите в непознати каузи, само че и препоръки не щете за своите. Скоро ще проличи, че сте насочени тъкмо и измененията са ви от изгода, водят и съдружници. От сряда избягвайте разпри и да сте прави за работа, пари, за вас ще е тягостно, няма по какъв начин да измененията и другите наранени.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът е изтощителен, в петък не поемайте изключителни задания и обещания за помощ към близки, предходните дни ви подлагат на тествания. През уикенда Везните да не протакат деловите задължения, шефът им има огромно доверие. В понеделник гледайте да се преборите с проблемите в партньорствата, не са приятни, а може да ви докарат и финансови кахъри. Ще намерите решение, във вторник – и нужни услуги, само че не от рода. Сряда и четвъртък ви възнаграждават за напъните и за креативния метод. Съвсем справедливо е щастието ви любовта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашето 7-дневие е най-динамично, служебните ви отговорности са бол. Доста Скорпиони ще се заловен крепко за работа, в понеделник да внимават това да не докара домашни разправии. Вторник ви постанова къса пауза преди да се заемете с новите хрумвания, до четвъртък компликациите се натрупат и би трябвало огромна сила за превъзмогването им. А и невзискателност, близките считат, че им дължите услуги, не бързат да приключат задължения, не държат на качество. В петък се откриват пътища, носят информация и срещи. Е, всичко съобразявайте с проекта на шефа.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Предстоят много празници, за Антонов- и Атанасовден гледайте да освободите време за купони. Стрелците постоянно имат хрумвания за настоятелен инициативи, още през уикенда се вижда, че не трябва да прибързват. Стабилизирайте партньорствата си, искайте услуги от другари, понеделник ще ви натовари и отговорността за всичко ще е ваша. От вторник тръгвате на път, търсите повече информация, а инцидентни срещи ще ви радват с шансове за изява и облаги. Някои поемат и част от дилемите на сътрудници, съдружници. Скоро и любовта ще ви окрили за триумф.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие е за най-близките и бита, въпреки че работата няма да пострада от вашия избор. През уикенда Козирозите си постановат непоколебим режим, в понеделник се занимават единствено със своите задания, във вторник идват и предложения за изява и облаги. Не е зле да поискате способен съвет, да се допитате и до другар, усещат се интриги, изкушават ви с нереални шансове. От сряда приносът ви в екипа е осезателен, мобилизирате и сътрудници, и родственици, само че не парадирате с това. В любовта множеството от знака ще се радват на забележителна естетика и домакински уют.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Чудесен интервал, въпреки че вторник ви тормози за финанси. През множеството дни ще полагате подчертани старания за подсилване на деловите си съюзи. До Антоновден Водолеите да провеждат непретенциозен ваучър за другари и сътрудници, за Атанасовден желаят да се скрият от разправиите в службата и в кръга им. Вие си знаете, само че в действителност най-голямо внимание дължите на околните и изключително на обичания, там всеки ваш жест е от голямо значение. От събота до понеделник се справяте с доста каузи и доста научавате, в сряда търсете и нови сътрудници.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Стремите се към позитивни промени в работата, а и за персонални неща, може да са ви обещавали поддръжка, рекомендации, услуги. Рибите да се стегнат и да гонят делата си настойчиво още от уикенда, в понеделник току виж схванат, че някои хора са не запомнили думите си. Във вторник ще си извършите нова тактика, ще преподредите дилемите и ще ги извършите прецизно, без да чакате потупвания по рамото. Наистина, не се впрягайте толкоз в непознатите похвали, четвъртък и петък ви окуражават с действителни резултати. За любовта си решавайте единствено вие...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР