ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви е трудно, но пречките в

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви е трудно, но пречките в
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 – 13 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието ви е мъчно, само че пречките в работата или в персонални връзки не са непредвидени. От Задушница Овните са някак тъжни, някои се разколебават в коректността на хора от кръга си. От понеделник търпеливо въвеждайте ред, деловите начинания да чакат, сега е значимо да помогнете и на близките да съумеят в нещата си. В сряда ще се чувствате изтощени, не обещавайте доста услуги, а настъпващите промени в бизнес сферата да не пораждат спорове. В петък хармонизирате съюзите, отново се доверявате на съидейници, обичани...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
По Архангеловден се затваряте в най-тесния си кръг, не е време за разногласия, а мотивите май не липсват. Телците ще подхождат реалистично към проблемите, не мислят за бързи или единствено за персонални изгоди. До вторник не поемате и нови задания, има риск от изтощеност. Някои избират да работят сами по каузи, по този начин могат да реагират на мига и без значение, други са по-бавни, само че каквото подхващат – резултатно е. Идеи за инициативи прокарвайте колкото може по-тактично и търпеливо, другояче дразните близките, обичаните даже ще ви укорят.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда изникват куп тематики за изясняване, запасете се с доста самообладание. Доста Близнаци следва да бъдат по-грижовни към здравето, напрежението им се отразява. Едни са окуражени за облаги, втори гонят кариера, обаче в този момент е значимо да упорстват по дилемите си, а когато уловят неучтивост на сътрудници и бизнес сътрудници – да защитят правдата. Във вторник не се месете в непознатите разправии, в сряда търсете услуги от познати, с цел да не бавите движение, че след това няма за какво да вините различен. Не развързвайте торбичка, щастието не постоянно е пари.
РАК (21.06 – 21.07)
Напоследък забавяте делово движение, до понеделник се прибавят още пречки пред начинанията. Раците не се отхвърлят от концепциите си, да бъдат по-внимателни към хората, които желаят да се включат в екип с тях. Във вторник отделете повече време за другарство с близки и познати, отсега нататък ще разчитате на услугите им за осъществяване на задания, за по-сериозни промени в активността. Обстоятелствата ще ви накарат да я модифицирате. В петък обаче не се взирайте прекомерно в елементи, а изяснявайте въпросите по принцип. В любовта бъдете внимателни.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие стартирате по-колебливо, само че в случай че потърсите услуги от близките за настоятелен и персонални неща – по-бързо ще се ориентирате за бъдещите си съюзи. От понеделник за доста Лъвове се обрисува любовна връзка или стабилизиране на досегашната след опити за странична интервенция. Ще се радвате на хармонията, а и още можете да извършите, с цел да зарадвате избраника. В делова сфера, обучение се ориентирате към перспективни екипи или ви разпореждат висока отговорност. В четвъртък се пазете от разногласия, значимо е да притегляте сътрудници, поддръжка.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
От събота до сряда се обрисуват пътища, изследване на делова информация, запознанства. Група Деви май се впускат в любовни случки, а е по-разумно да бъдат бдителни, надали ще основат трайна връзка в този момент. В понеделник не прехвърляйте другиму виновността за проблемите си, в петък сериозните компликации в работата изискват концентриране и непримиримост. Едни следва да бъдат по-предпазливи в разходи и с нови сътрудници, има риск от вреди. Втори се боят, че не получават полагаемото им се място и приходи, трети пък пилеят възможностите.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Около Задушница ви се постанова за поддържате връзка повече, а бихте предпочели да потънете в своите проблеми. Везните да заложат на присъщия си такт, чак до вторник ще проучват в елементи и финансови грижи, и незадоволство от контакти. В любовта разбирателството не е каквото го желаете, само че поддръжката на близки е несъмнена. От сряда нещата потеглят в по-правилна посока, обаче се дръжте внимателно, дори авторитетни персони се заплитат в неточности и непоследователност. Вие ще действате сами, търпеливо и... с огромна вероятност.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е много динамичен за вас в деловата сфера, само че не трябва да загърбвате и домашните си задания. От събота Скорпионите ще понамалят хъса за работа, първо ще изяснят значимите въпроси в понеделник. Още на идващия ден може да се върнете към остарели ангажименти, да подчините проектите си на по-влиятелни съдружници, да търсите услуги. Упоритостта ви подсигурява приходи и шансове да мобилизирате сътрудници и близки за инициативи, въпреки от време на време да се постанова да се покажете по-взискателни. Е, не споделяйте фамилните кахъри, в случай че имате такива.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Стремите се към настоятелен промени, само че не е миг да бързате за реализация на персоналните си хрумвания. Едно, че не сте ги подготвили и през това 7-дневие множеството Стрелци дано отделят време за пътешестване, изследване на нова информация, още запознанства с евентуални сътрудници и клиенти. През уикенда се пазете от разправии, рискът ще „ виси ” над нетърпеливите до четвъртък. Понеделник е за упорита работа, от сряда търсете услуги за служебни неща от рода и другари, с някои може да започнете обща активност. Бъдете бдителни и за финансите си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие не е леко за вас, устремени сте към съществени промени в делата. Хубаво е, че Козирозите най-реално преценят силите си и заобикалят куп мотиви за спор, по този начин притеглят поддръжка от сътрудници, родственици. До вторник има риск от несполуки, не търсете виновност в околни, а справите ли се с тези проблеми – от сряда постепенно тръгвате към стабилизиране на бизнес екипи, инициативи. Не се мъчете да разчиствате слабостите в сряда-четвъртък с един размах, няма да стане. По-ефективно е да ги борите посредством съюзяване и шерване на правила.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът е под напрежение и не се впускайте в всякакви разногласия още от Задушница. Сега Водолеите следва да притеглят съидейници с концепциите си, от понеделник да уреждат по-стриктно финансови и административни елементи с сътрудници. Не е елементарно, тъй като усещате интриги и тънки сметки на непознат тил. Още във вторник ще си извършите добра тактика за противопоставяне и ще изчистите неразбирателствата, а и ще уловите новите си шансове за изява и доходи, компликации не ви плашат. Мнозина укрепват любовна връзка след много спънки.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамично 7-дневие, само че в случай че пазите успокоение, ще се справите със своите многочислени настоятелен и персонални отговорности. Е, Рибите от време на време считат, че не ги правят оценка, само че могат да поправят нещата без разправии и изключително с близки, от вторник до петък рискът е огромен. В понеделник не споделяте свои грижи и паники, по-сдържаните и спокойни представители на знака ще открият още шансове за изява и облаги. В сряда бъдете бдителни с финанси и сътрудници, да не ви свият номер. Инициативата за разбирателството с обичания е ваша...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР