ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е изпъстрено с поводи за празнуване,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е изпъстрено с поводи за празнуване,
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 – 15 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието е изпъстрено с мотиви за празнуване, а вие сте цялостни с сила за изява и ще желаете от близките да не се отпускат по купони още от деня на св. Филип. Във вторник Овните се заемат с по-сериозни промени, да заобикалят разногласията. В сряда печелите благосклонности с далновидните си проекти, в четвъртък избягвайте неоправданите разходи и за настоятелен, и за персонални неща. Поведението ви притегля закрилата на шефове, ще ви възложат по-високи отговорности, само че сътрудниците не завиждат. Вкъщи и измежду другари сте обградени с откровена любов...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас са значими равностойните и хармонични партньорства, в този момент не налагайте мнение по настоятелен и персонални въпроси. Само че Телците не се вслушват в препоръки, от събота до понеделник са във вихъра на високи упоритости, никак не им се чака за триумфи, самопризнание. В любовта нещата надали се получават както сте си ги мечтали, я карайте по-полека. Във вторник-сряда станете по-пестеливи, вашата работа носи добър приход, само че без точни сметки отрано не ще изпитате огромно доволство. В четвъртък-петък се пазете от спор, ще се задълбочи по ваша виновност.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамичен интервал, от събота има за изясняване куп настоятелен проблеми. Доста Близнаци да не постановат мнение даже да имат управителна позиция, в понеделник близките ги ценят за съответния принос и оказаната им поддръжка. От вторник избягвайте разногласия с близки, въпреки че ви се ще да прокарате мечтаното. В сряда ще преодолеете пречките, в случай че се впишете в проектите на шефове, авторитетни познати. Трудностите в четвъртък-петък подсещат да се погрижите за тонуса си, би трябвало да сте бързи, смели, сръчни. За персонални неща търсете откровени препоръки.
РАК (21.06 – 21.07)
Седемдневие на настоятелен и персонални неясноти, търпеливо проучвайте всичко. През уикенда Раците са подготвени да се заемат със остарели хрумвания, наподобява по-лесно, дано изчакат с тази стъпка най-малко до Петковден. Понеделник и вторник не са положителни за пояснения, би трябвало да действате концентрирано по многочислените си задания, в сряда има риск и от изтощеност. От петък променяте хода на нещата, тогавашни уроци са ви от изгода, отворени сте и за нови. Ще имате поддръжка от авторитетни хора, избягвайте разногласия с околни. В любовта са нужни натурализъм и откровеност.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През тези 7 дни е необходим сдържан режим на работа и отдих, провокациите са доста и ще ви изкушават да се хвърляте самоуверено напред, само че... Лъвовете да си починат през уикенда и да обмислят какво би им донесло сигурен триумф, някои с огромни старания наваксват пропуснато време за работа и учене. В понеделник-вторник анализирайте деликатно детайлите, решението може да пристигна с нова информация, път, запознанства. Поемайте внимателно отговорностите, работата ще е тежка и ще ви поизнерви, но до петък не е рационално да влизате в разногласия.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Период сложен, само че потребен, за някои носи нова работа. Девите не бързат да излязат напред пред шефове, но качествата им са оценени, нищо чудно от понеделник до петък да се ориентират и към повече делова автономия. Внимавайте с елементи, във вторник не се бойте, че бизнес партньорство би ви лимитирало. В сряда пестете време, ще стигне и за персонални задължения, а и за услуги към околни. В четвъртък кроите смели проекти - не пилеете шансове за изява, нито ги раздувате излишно. Бъдете по-внимателни с тонуса и с близки
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тези 7 дни имате куп настоятелен и персонални неща за разрешаване, та не ви се ще да сте в центъра на огромно внимание. От уикенда Везните да си дадат сметка за обстоятелството, от понеделник до петък да уреждат вълнуващи ги въпроси всъщност, а не проформа. Във вторник дълбайте по отговорностите си, и помощ няма да ги облекчи незабавно. Някои да овладеят упоритостите, по-високи са от действителните им шансове, само че пък в четвъртък притеглят и други. Бъдете спестовни, грижовни към тонуса и близки, не е време за разпри. Дръжте на правила и откровеност.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Нелек интервал, в случай че от събота подхващате нови планове. Скорпионите да не си основават и още проблеми, отделяйки прекалено много време на предложения за купони, развлечения. Понеделник демонстрира: в работата следва да проявявате самообладание и непримиримост, преодолените спънки ще носят настоятелен бонуси, в сряда – и късмет за независима изява. Та не се поддавайте на ангажименти на околни да претупате едно, да забавите друго, нито пък споделяйте грижите на маса по Петковден. Компании и флиртове са хубаво нещо, само че в този момент май ви отдалечават от значимото.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас 7-дневието е динамично, предлага условия за по-голяма изява и приходи. Стрелците да ги проучват съществено, старите ангажименти може да се окажат по-перспективни от нови. Пречките от понеделник ви вършат раздразнителни към близки, във вторник ще се уверите: следва да вписвате проекта си в проектите на шефове, а интригите в екипа ще парирате с такт и самообладание. В четвъртък на мига ловите зараждащи шансове, а може би е по-разумно да проучвате и по-отдавнашни оферти. Хладнокръвие и увереност водят към мечтаното.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд си дайте малко отдих, не напирайте за настоятелен план. Козирозите имат високи упоритости, от понеделник постоянно да си сверят часовника с другари, други близки, а във вторник да обновят проекта си, остарелият не подсигурява триумфи. Както знаете, бързата работа може да стане и позор за майстора, а сряда ще ви подскаже пътища, изследване на информация, запознанства и в четвъртък ще поемете и част от дилемите на по-неопитни сътрудници. Бъдете деликатни с разход на средства, сили и време, въпреки че петък е по-щедър. Изясняване с обичаните.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Това 7-дневие се заредете с самообладание, имате си много работа, а и куп въпроси чакат споразумяване. Обмислете ги през уикенда, от понеделник ще има условия за смелите ви хрумвания. Водолеите да не се акцентират пред сътрудници или познати, би трябвало с такт да ги притеглят като сътрудници и сътрудници, а след това и да не приписват триумфа единствено на себе си. На Петковден не спорете, бягайте и от други спорещи в екипа си. В петък се погрижете за финансите си и довършете по-рутинните си каузи, те също са значими. Слушайте сърцето си, с цел да намерите своето благополучие...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Седемдневието е по-динамично, може би следва да преразгледате общуването си с близки и познати. От уикенда Рибите се стремят към независими изяви, само че това не постоянно е решение. В понеделник с такт и поверителност балансирайте връзките в екипа, във вторник изяснете компликациите в работата и редица зараждащи различия. Така финансови и други пречки в този момент няма да ви разколебават. В четвъртък се отдръпвате от много хора, с цел да имате време за обичаните. Бъдете по-критични към себе си и можете да изисквате от другите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР