ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода има поводи за празнуване с

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода има поводи за празнуване с
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 – 27 май от Антония Мечкова -

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През интервала има мотиви за празнуване с близки и познати. Дръжте сметка за бюджета си и не се надявайте доста, че близките ще се загрижат за прихода ви през уикенда. В понеделник Овните ще обмислят връщане към остарели планове, май е по-важно да гледат напред, към откриващи се настоятелен шансове. В сряда-четвъртък проявете здравомислие, критичността ви е по-изострена, упоритостите прекомерно високи. Ще печелите от съгласие с сътрудници и клиенти, следвайте техни хрумвания, направете си тактика, вместо да вините различен за свои пропуски.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
С деня на свети Константин и Елена влизате във бодър интервал и въпреки всичко би трябвало да употребявате предоставяните ви шансове търпеливо. В понеделник Телците се тормозят за пари и сътрудници, във вторник изпипват всяка задача, шефове ще ги харесат. От сряда до петък ще има и нежелани изненади, само че вие можете да се справите с всичко, вярвате в себе си, скоро ще убедите и другите в своя професионализъм, ще ги притегляте с хрумвания. В четвъртък тъкмо вписвате проекта си в проектите на шефство. Оставете си и време да се порадвате на любовта...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега мотивите за разправии не са малко, да не ви подлъгват за спор с сътрудници, клиенти, познати, дори с близки. Скоро и другите ще се убедят в правотата ви, тъй че показвайте такт и прощавайте слабостите им. Близнаците може да показват нужните грижи към близките от самото начало, никак не „ чуват ” злословия, не се месят в интриги и „ войни ”, а работят настойчиво за общото богатство. В понеделник ще пътувате, ще търсите информация. Във вторник помагате и на шефове, дилемите са сложни, от сряда до петък зареждате екипа си с сила.
РАК (21.06 – 21.07)
За уикенда поемате куп настоятелен и персонални задължения, нека имате помощници. От понеделник Раците срещат спънки в работата, спъва ги и нетърпението им. Във вторник-сряда променяте нещата, избягвайте разногласия и с подчинени, и с шефове. Някои желаят да завоюват зад тила на сътрудници и сътрудници, по никакъв начин не е подходящо, а и опитът им би приключил с оскърбление. В петък ви се откриват нови шансове за приход и кариера, не пилейте време и сили, използвайте ги. И по-възрастни може да срещнат любовта, да се вгледат в познати, схващат ли ги?...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Динамично и плодотворно време, в случай че не дадете воля на несъразмерни упоритости и дебелоглав. През уикенда Лъвовете не са склонни на отстъпки пред остарели съперници, па и пред близки. В понеделник влагате огромна сила в настоятелен партньорства, само че май би трябвало да бъдете по-сдържани, търпеливи. Сряда е напрегната, но носи нови шансове за облаги, кариера. Ловете и дребните благоприятни условия, действайте по разпоредбите, с натурализъм. В четвъртък-петък дилемите са куп, само че вие желаете и можете да помагате, това ви радва. Влюбени не помнят за предходни несъгласия.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамично 7-дневие, дилемите в службата и у дома са много. Девите не постановат мнение, а запретват ръкави за работа. През уикенда тъкмо изяснявате пречките, в понеделник балансирате партньорствата си и уреждате настоятелен и финансови неща. Вторник-сряда са уморителни, нужно ви е успокоение, не привличайте внимание. Другите ще отчетат усърдието, умеенето, скромността ви. Хубаво е, че удържате отмерено движение до петък, а в случай че някой не почита напъните ви – с такт ще го сложите на мястото. Открито обсъдете проблемите с обичания си.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега имате положителни условия за кариера и доходи, дават отговор на вашето твърдоглавие в службата през уикенда, само че се погрижете и за тонуса. В понеделник Везните ще си разрешат повече развлечения, и това укрепва съдействие с другари и познати. Май поемате куп непознати задания. В деня на българската писменост отново не бързате с работа, връщате се към остарели планове и ангажименти. До петък може да изчакате с по-амбициозните си проекти, с цел да помогнете на околните, и те най-предано ви поддържат в сложни времена... В любовта държите на правилата.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен, а вие желаете да изясните куп настоятелен и персонални въпроси. През уикенда Скорпионите не бързат, в понеделник ще подхванат вторите, само че дискретно. Пълни сте с сила и във вторник може да предизвикате разногласия с близките, не е подходящо. По-бдителните ще насочат вниманието към скритите опасности в работата, в сряда ще пазят сътрудници и познати от неразумните стъпки. Други пък в четвъртък ще отсрочат за известно време свои проекти, за тях няма условия, благословия от началник. Проблеми в любовта не споделяйте и с близки.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този уикенд не налагайте мнение на близки и познати, концентрирайте се в превъзмогване на бариерата пред свои хрумвания. Амбициозни са, само че от понеделник преодолявате пречките, обмислили сте организация на работата, съюзи. Много Стрелци не бързат, от сряда зависят и от проекта на шефове, и от пропуските на сътрудници. Не се нахъсвайте за разногласия, в четвъртък нещата се оправят, постигате мечтаните резултати, приходите ви порастват. Все отново не е миг да се изтъквате, поддържайте умерено движение и положителни връзки, радвайте се на любовта си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда се погрижете за тонизирането си, идващите дни са натоварени. От понеделник Козирозите си чертаят високи настоятелен цели, може да пътуват, да търсят информация, приходи. Не е елементарно, във вторник-сряда покажете еластичност при договаряния, примирителност и пред по-слаби... Ще ви оказват помощ близки, въпреки и не прекомерно бързо. Но вие също можете да извършите доста, като контролирате упоритостите си и действате деликатно, малко по малко към триумфите. Ако за нещо не ви доближават сили, опрете се на добития опит и на предпазливостта.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Седемдневието е динамично, но на вас ви се ще да ускорите и още делата си. Водолеите да се съсредоточат в отговорностите си, до понеделник няма за какво да споделят с близките хрумвания, паники, огорчения, за деня на българската писменост може за се почувстват и недооценени в работата. Избягвайте разногласия с близки и познати, в идващите дни поемате нови и много сложни задания, тъй че вие ще притегляте други хора за съдействие. Петък е най-напрегнат, въпреки че най-после се справяте с всичко. Необвързаните може да срещнат огромната обич.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е белязан от мотиви за празнуване, а и работата не чака. От деня на свети Константин и Елена Рибите ще получават нови, сложни задания, няма да им е до купони. Пък и сътрапезници надали биха помагали в каузи. Вторник-сряда ще ви убедят: в случай че действате сами, всичко ще става по-бавничко, само че пък по-качествено, шефовете ще ви оценят и твърдо ще поддържат концепциите ви. В четвъртък не приказвайте доста какво и по какъв начин смятате да вършиме, петък е по-добър за инициативи. Печелите другарства, дали някое ще прерасне в обич?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР