ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 – 14 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, време е за служебните и персоналните промени, които от дълго време желаете, а и обмисляте. В понеделник и вторник обаче някои Овни са подготвени да създадат стъпка обратно и да се подсигурят с познати неща и хора. По-разумно е от сряда до петък да разпределите тъкмо силите и средствата, с цел да упорствате до осъществяване на свои нови хрумвания. Мнозина ще получат поддръжка от шефове, други стабилизират позиции и партньорства на кардинална основа. За обич и каузи изцяло разчитайте на близки, благо ви е тяхното предпочитание да ви оказват помощ.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дано през уикенда се изясните с близки и сътрудници, на чието по-равностойно присъединяване в каузи разчитате през седмицата. Група Телци се впускат в купони, в действителност мотивите до петък не са малко. Но и развоят в деловата сфера може да ви сервира нежелани изненади, тъй че до вторник гледайте да осмисляте времето си по-добре, да усвоите още умения, да надмогнете недостатъци. Ще ви се открият непредвидени шансове, следва да сте подготвени за пътища от понеделник, да притегляте помощници. От четвъртък забравете персонални и служебни дрязги.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас интервалът е динамичен, в този момент следва да изясните и надмогнете старите разочарования. Близнаците да се пазят от хора, които пърхат в обкръжението им с користна цел, по никакъв начин не им подхождат за компания. Огледайте деликатно финансовите въпроси, петък ще ви зарадва с положителни приходи, а и уредени значими роднински неща. В деловата сфера са вероятни и несполучливи планове, само че вие можете да намерите сили за излаз от всяко състояние, вторник-четвъртък ви дават козове за триумфи и стабилизиране на връзки с значимите сътрудници.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие не е леко и за вас, само че вие ще намирате метод да откъснете време за най-близки, няма да си късате нерви със разногласия на сътрудници и познати, които не ви засягат. Е, Раците да бъдат по-грижовни и към здравето си, другояче в петък ще се усещат прекомерно изтощени, само че не изключително удовлетворени от каузи. А имате късмет да се справите и с финансови грижи, присъщи в понеделник, и да насочите сили за служебно израстване, във вторник уточнявате тактика. В сряда и четвъртък притегляте екип, шефове ви закрилят, вписали сте се в проекта им.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Проблемите през идващите дни ще се решат позитивно, само че изискват да не се изтъквате напред в екипи и измежду близки, а и да сдържате нетърпението си. До вторник се обрисуват неприятни изненади. Лъвовете могат да създадат стъпка обратно дори от от дълго време мечтани неща, скоро ще пристигна време и на тези техни хрумвания. В понеделник следвайте непознатите, това не омаловажава приноса ви. В петък ще ви радват професионални достижения. Част от знака желаят да уредят персонални въпроси, само че в този момент не е време за нови връзки и сватби, почакайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През идващите няколко дни се справяте с професионалните проблеми, а и с неща, които ви тормозят в връзки с близките. Девите са доста съзнателни при осъществяване на служебни и публични задължения, няма за какво да търпят прищявки, пренебрежение. В понеделник сте удовлетворени от финансовия процес на делата, във вторник последователно притегляте и по-влиятелно застъпничество. Сряда е за почистване на компликации, само че на тяхно място ще зародят нови, не се отпускайте. Вкъщи или в любовта от вас зависи да царува радостно въодушевление.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие не е леко, краят носи нови и нови компликации пред деловите ви начинания. Е, Везните няма да си пилеят времето да се жалят за едно-друго на сътрудници и познати, обмислили са си проекта и с високия си дух активизират своите сътрудници, утвърждават се като водачи в екипи от понеделник. Не прибързвайте, концепциите ви са амбициозни, а с сътрудниците не всичко е ОК от сряда до петък. С такт и непримиримост ще надмогнете несъгласията, в любовта не ви би трябвало мощ, а деликатност и разсъдък, неотразими сте в диалозите с близки...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Дните от понеделник до петък изискват повече еластичност и примирителност, не сте в мощна позиция. Скорпионите по нюх ще станат по-сговорчиви още през уикенда, само че да бъдат взискателни към обкръжението си, някои хора напълно не им подхождат. Действайте внимателно и в деловата сфера, и за персонални неща. Вторник ви кара да анализирате обстановката отново и отново, може да се отдръпнете и от близки. Не търсете облаги на непознат тил, в случай че губите някъде, в любовта да вземем за пример – потърпете, скоро щастието ще ви се усмихне и заслужава чакането.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас 7-дневието не е леко, нека още от уикенда се заредите с подобаващата нерешителност. Стрелците нормално са нетърпеливи, само че в този момент нито за работа, нито за персонални връзки припряността е уместна. Търсете подпомагане на второ и трето място, в случай че някъде ви откажат, понеделник-вторник подлагат куп връзки на инспекция. Разбира се, без увъртане. В сряда си налагате строги ограничавания, стремите се да изпипвате безукорно дилемите. В службата има интриги, само че вашите напъните, проекти, хрумвания са неуязвими. Както и възприятията.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Време за промени във взаимоотношението с близките, само че дали сте задоволително решителни вие? Част от Козирозите от понеделник се мъчат да стабилизират бизнес партньорства, да уредят персонални неща във вторник. Само че някои са пропуснали шансове, моменти, да останат в сянка. От сряда се откриват нови благоприятни условия, може да ви покажат, че по-раншните не са били най-подходящи за вас. От четвъртък бъдете най-дипломатични, с цел да прокарвате хрумвания. Става постепенно, търсете настойници, в петък пораждат още спънки пред проектите ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас интервалът не е лек, не са изключени по-мрачни настроения, които би трябвало да овладеете без бавене. Водолеите да заложат на независими инициативи, по опция творчество и постоянно да си отделят малко време за тонизиране, а и за радостно другарство с близки, с природа. От понеделник ви се стоварва планина от задания, не бързайте и ще се справите, а може да откриете и хора за положителни партньорства, вторник носи ненадейни шансове, сряда подтиква за нови проекти. Решението на всички ваши любовни грижи и паники е в самите вас...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Вашата седмица не е безоблачна, само че шансът ви е забележителен и в работата, и в любовта. Рибите ще срещнат хора, подобаващи за дейно съдействие в професионалната сфера, може да ги открият дори на маса, по купони. Други от дълго време оглеждат обкръжението си, в дребни услуги са разкрили сродна душа и ще разчитат на поддръжката. От вторник ограничете малко самодейностите, с цел да ускорите реализиране на проектите, трудът ви ще бъде заплатен високо дори да следвате непознати замисли. Щастието ви в любовта притегля доста очи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР